فرقي نميكنه شما بايد با همون فايلها بازي رو كرك كنيد.نوشته شده توسط omidshsh
فرقي نميكنه شما بايد با همون فايلها بازي رو كرك كنيد.نوشته شده توسط omidshsh
يعني شما فقط با بازيهاي اين شركت مشكل داريد؟ شايد سي دي 1 بازي مشكل داشته باشه.نوشته شده توسط keykavoos
Last edited by X_man; 08-09-2006 at 15:35.
ببين شما اگه دو تا سي دي رم داريد و يكي از سي دي ها را توي يك سي دي رم و ديگري را توي سي دي رم ديگه بزاريد فقط محصولات Ea خودكار سي دي بعدي را نصب مي كنند و از شما نمي پرسند سي دي بعدي را بزاريد !
سلام من تازه ميخوام sims1 رو نصب کنم البته قبلا 1بار نصب کرده بودم ولی الان وقتی install رو ميزنم اين پیغامو ميده چیکار کنم؟:
C:/WINDOWS/SYSTEM32/AUTOEXEC.NT. The system file is not sutible for running MS-DOS and Microsoft Windows application.choos Close to terminate the application.
سلام
وقتي مي خوام Power DVD رو نصب كنم ، پيغام مياد كه ميگه بايد Directx 9 رو نصب كني .
وقتي توي شاخه ي ويندوزم رو نگاه كردم ديدم كه يك پوشه هست به همين نام : Direct x
ولي با اين وجود براي من پيغام مياد كه بايد نصبش كنم .
حالا من سي دي Direct x 9 رو گرفتم ، توش پر از فايل هست و من نميدونم دقيقا چه طوري بايد نصب كنم .
براي اجتناب از هر گونه اشتباهي در نصب Direct x ، فكر كردم كه از شما كمك بگيرم .
خواهش ميكنم من رو راهنمايي كنيد تا با نصبش بتونم برنامه Power DVD رو هم نصب كنم .
مرسي
سلامنوشته شده توسط Setareh 2006
يه بار ديگه با دقت به عنوان تاپيك نگاه كنيد
" حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها "
براي نصب DirectX 9 فايل setup.exe رو اجرا كنيد
هم ويندوز رو از نو عوض كرديم و هم دماي قطعات رو چك كرديم موردي نداشتند ولي باز ري استارت كرد.نوشته شده توسط Moh3en_DDD
![]()
![]()
![]()
اين فايل رو دانلود و نصب كنيد احتمالا مشكلتون حل خواهد شد.نوشته شده توسط negar00
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز از توجهت خيلي ممنونمنوشته شده توسط Amin
من متوجه هستم كه اين تاپيك " حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها " هستش . فكر كردم كه Direct X هم مربوط به همين جا ميشه براي همين سوالم رو اين جا مطرح كردم .
روي setup.exe كليك كزذم و مرحله نصبش در يك چشم به هم زدن انجام شد .
منتها مثل اين كه من اين جا يك اشتباهي كردم . من فكر ميكردم كه بايد DirectX 9 رو نصب كنم ، اما حالا كه دوباره برنامه Power DVD رو مي خوام نصب كنم وقتي مجدد پيغام داد كه بايد DirectX 9 رو نصب كنم متوجه شدم كه نوشته : بايد DirectX9.0b يا ورژن بالاتر رو نصب كنم .
روي سي دي نوشته DirectX 9 ولي روي فايل ست آپ كه نگاه ميكنم نوشته :
setup.exe
version 4.9.0.900
پس يعني به اين ترتيب اين ورژن 9 نيست ؟
حجم ورژن 9 براي دانلود چقدره ؟
سلامنوشته شده توسط Setareh 2006
اگه ستاپ در عرض يك چشم زدن تموم شده ... پس حتما شما DirectX 9 روي كامپيوترتون نصب داريد و براي همين ستاپ به اتمام رسيده (در صورت نصب كامل حتما پيغام مياد كه ويندوز restart بشه)
ميتونيد از تو سيدي بازيهاي جديد DirectX 9c رو گير بيارين و نصب كنيد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)