تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 149 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 1489

نام تاپيک: برنامه هاي قابل نصب بر روي Motorola V3X

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام و تشکر از جوابتون
    من یک پک زبان به اسم V3x_R252211LD_English_Arabic_Parsi_DXFactor رو روی گوشیم نصب کردم. که بعد از نصبش SMS فارسی رو می گیره ولی نمی تونم SMS فارسی بفرستم. یعنی فارسی تایپ میشه ولی SMS خالی ارسال می شه.
    با نرم افزار FlexEditor مراحلی که گفته شده بود رو خواستم انجام بدم ولی Offset: 3F Bit 4 غیر فعال بود فکر کنم معنیش این باشه که گوشیم Unicode رو ساپورت می کنه.
    ولی بازهم نتونستم SMS فارسی بفرستم.
    هم اکنون نیازمند یاری سزتان هستم
    بفرما عزیز. یه راهش اینه

-
    ابتدا برنامه p2k advanced editor را نصب كن.روي connect in p2k mode در بالاي صفحه كليك كن تا دايره سمت چپ از رنگ قرمز به سبزتغيير كنه و در گوشه پايين صفحه اسم گوشيت را بنويسه.
    2-
    از منوي بالاي صفحهروي phone services كليك كن. بعد seem function بعد seem32 function.
    3-
    حالا ازپايين صفحه روي read from phone كليك كن تا اطلاعات گوشيت خوانده شه.
    4-
    حالابگرد تا گزينه Unicode_MOSMS_AVAILABLE را پيدا كني. بعد تيك جلوي گزينه press space key to switch function رو فعال كن.
    5-
    حالا از پايين صفحه روي write to phone كليك كن.بعد از بالا روي reset phone يكبار كليك كن.

اینم نرم افزاره مربوطه..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

2. 2 کاربر از Corvette بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سپاس از لطف‌تون
    آقا دمت گرم، مشکلم حل شد
    دو سوال ديگه:
    1- من خيلي با اين نرم‌افزارها آشنا نيستم مرجعي براي آشنايي و معرفي نرم افزارها و كاركردهاش سراغ دارين؟
    2- اين مونستر پك HeartlessMOD@V3X_V4 v رو امنحان كردين؟ قابل اطمينان هستش؟ اگه جواب مثبته از كجا ميشه دانلودش كرد (لينكي كه تو اين تاپيك بچه‌ها قرار دادن فكر كنم مشكل داره چون بعد دانلود 30% فايل يه دفعه متوقف ميشه) و اينكه اين مونستر پك زبان فارسي رو هم داره يا بايد اون رو بصورت مجزا نصبش كرد؟
    متاسفم از اينكه زياد سوال مي‌پرسم ايشاا... كه مي‌بخشين بنده رو
    سپاسگزارم
    Last edited by 80451601; 19-11-2008 at 17:03.

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سپاس از لطف‌تون
    آقا دمت گرم، مشکلم حل شد
    دو سوال ديگه:
    1- من خيلي با اين نرم‌افزارها آشنا نيستم مرجعي براي آشنايي و معرفي نرم افزارها و كاركردهاش سراغ دارين؟
    2- اين مونستر پك HeartlessMOD@V3X_V4 v رو امنحان كردين؟ قابل اطمينان هستش؟ اگه جواب مثبته از كجا ميشه دانلودش كرد (لينكي كه تو اين تاپيك بچه‌ها قرار دادن فكر كنم مشكل داره چون بعد دانلود 30% فايل يه دفعه متوقف ميشه) و اينكه اين مونستر پك زبان فارسي رو هم داره يا بايد اون رو بصورت مجزا نصبش كرد؟
    متاسفم از اينكه زياد سوال مي‌پرسم ايشاا... كه مي‌بخشين بنده رو
    سپاسگزارم
    خاهش ...

1. مرجع فارسی که دقیقا اشاره کنه خیر.. ولی تو همین کلوپ و همچنین سایت عالیه

که بهترین مرجعه فارسیه میتونی مطالبه مفیدی در این زمینه بدست بیاری.

2. بیین دوسته من این مانستری که نام بردی از هکر بزرگ موتو semseddin هست که هر کاری میکنه عالیه

پس تو خوب بودنش شک نکن... در مورده مشکله دانلودت هم شما این صفحه رو یه نگاه بنداز..

با توجه به بوت لودرت فایله مورده نظرت رو دانلود کن.

کد:
    در ضمن بعد از فلش باید با پکه فارسی یه ریفلشه ساده هم بکنی.

5. این کاربر از Corvette بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جيپي اس داره يا نه صداش چقدر كمه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من ديشب اين گوشي رو خريدم.اما متاسفانه وقتي وصلش مي كنم به سيستمم نمي شناستش.از سايتهاي ديگه هم كلي فايل دانلود كردم اما همه سر كاري بودن.گفتم يكي كه اينجا مطمئنش رو داره يه لطفي كنه بذاره كه من كارم راه بيافته.
    خيل خيلي ممنون

8. این کاربر از ali zi zeperto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser maldini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ایران - ارومیه

پيش فرض

دوست عزیز درایورهای زیر رو دانلود کنید. این درایور ها به صورت اوتوماتیک نصب میشن. فقط باید حوصله داشته باشید. یعنی بعد از اینکه درایور ها رو روی کامپیوترتون نصب کردید کامپیوترتون رو ریستارت کنید و بعد گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید و 3- 4 دقیقه (حداقل) صبر کنید تا درایور ها خودشون به طور کامل روی گوشیتون نصب بشن. حالا میتونید براحتی از گوشیتون استفاده کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از naser maldini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه unname47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

سلام منم همین مشکلو داشتم . واقعا ممنون.

12. این کاربر از unname47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز درایورهای زیر رو دانلود کنید. این درایور ها به صورت اوتوماتیک نصب میشن. فقط باید حوصله داشته باشید. یعنی بعد از اینکه درایور ها رو روی کامپیوترتون نصب کردید کامپیوترتون رو ریستارت کنید و بعد گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید و 3- 4 دقیقه (حداقل) صبر کنید تا درایور ها خودشون به طور کامل روی گوشیتون نصب بشن. حالا میتونید براحتی از گوشیتون استفاده کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من یه برنامه پخش روی v3i نصب کردم که همین طوری ۲ تا فایلی بود یعنی دو تا فایل jar و jad داشت.من فقط فایل jar رو زدم و برنامه کار نمی کنه.همونظور که شما گفتی وقتی می خواد از فایلهای گوشی playlist درست کنه همونطور می مونه.حالا چطوری باید پاکش کنم.روی v3x راحت پیداش کردم ولی روی v3i نتونستم.راه پاک کردن برنامه روی v3i چطوریه؟.
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باسلام من یک razrv3xدارم وقتی می خواستم اسکین بریزم کابل یواس پی قطع شد از اون به بعد هر کاری میکنم کامپیوتر گوشی رو نمی شناسه لازم به ذکره من اکثر درایورها رو نصب کردم ولی جواب نمیده ناگفته نمونه الان گوشیم قاطی شده خیلی از منوها رو ندارم دوربین هم کار نمیکنه وخیلی از چیزای دیگه وقتی که با حالت فلش مود میام بالا گوشی رو میشناسه ولی من بلد نیستم چیکار کنم softversion r252211ld-u-85.97.f1p
    bootloader 0.6.7.1 باتشکر اگر لطف کنید ومن رو راهنمایی کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزيز خوب شما گوشي رو با حالت بوت لودر بيار بالا تا كامپيوتر بشناسش....(براي بالا اوردن گوشي در حالت بوت ابتدا دكمه#و* رو نگاه دار بعد روشن كن تا بوت بالا بياد)اون وقت با motocup يا rsd ميتونين به راحتي فلش كنين البته اين بادتون نره كه پكي كه استفاده ميكنين حتما به پك گوشي بخوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •