در ساعت 7:30 شب برای من پینگ بین 120 تا 130
در ساعت 7:30 شب برای من پینگ بین 120 تا 130
روز پینگت چند هست ؟
سلام خدمت همگی
خط من روی فیبر هست مرکز امام خمینی اما از مطهری سرویس میگیرم
خط روی 10 مگ بسته شده اما سرعت بین 190 تا 205 هست
مشکل از کجاست امکان داره پست کافو جواب نده
دوستان ظاهرا روی فیر بیشتر از من سرعت دارن
پینگ من هم روی 30 تا 32 هست
![]()
سلام از دوستان اینجا که از مخابرات مشهد adsl دارن کسی مشکل ریدایرکت شدن خودکار به adfoc.us رو داره؟ گویا مربوط به DNS میشه یک راه حل رو همه سایتها از روی هم کپی کردن نوشتن ولی جواب نمیده برای من! کسی اگه اینجا این مشکل رو داشته و حل کرده به تازگی البته، به ما هم بگه ممنون!
دیشب هم نتونستم چیزی بگیرم نمیدونم چرا اروره همش تو idm.تازه بیدار بودم شروع به دانلود کردش بعد خوابیدملعنت بر ملک وو دار و دستش
دیشب منم نگرفتم ظاهرا افت شدید داشته مثلا مشکل از کجا اب میخوره
به دانبـــــــــــــــــــــ ـال مشکــــــــــــــــــــــ ــل......![]()
لینک خارجی بود؟
من چند ماهه فقط از سرورای ایران دانلود میکنم.
سلام دوست عزیز
خط شما شرایط خوبی داره و تا 20 مگ کشش داره و الان هم دقیقا روی 10 مگ بسته شده مقدار نویزتون خیلی پایینه یعنی تقریبا الان نویز ندارید مقدار snr هم که نسبت سیگنال مفید به نویزه در حد قابل قبولیه فقط مشکل اینه که خط شما فیبر نوری است نمی دونم چرا تو ایران روی کابل مسی سرعت بهتر میدن تا فیبر نوری چون قاعدتا باید بر عکس این باشه چون فیبر نوری از کابل مسی تکنولوژی جدیدتریه احتمال زیاد در ایران زیرساخت و تجهیزاتشو ندارن
سایت فارس کیدز
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
دوستان خط بنده طی بررسی های متعدد کاملا نویز بر طرف شده حالا امکان داره به 195 شکایت کنم که تجهیزات داخل پست کافو رو چک کنند یا رسیدگی نمیشه خود کارشناسان میکن مشکل از پست کافو نوری سر کوچتون هست که جوابگو سرعت بالا نیست
دوستان مشکل این چنین تا حالا نداشتن که بر طرف بشه یا تجربه ای که حل کنه مشکا افت سرعت بنده رو
با تشکر
![]()
Last edited by farizn_dj; 13-12-2014 at 16:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)