سلام اقا پادگان لشگرک تکاوری تهران چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام اقا پادگان لشگرک تکاوری تهران چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بله. اگر شما (حتی حین آموزشی در روز سوم یا چهارم که یک پزشک برای معاینه میارن) مدارکتو ببری و تشخیص معاف از رزم بدن ( چون عمل کردی دیگه معاف نمیشی) اونوقت اموزشی راحتی داری. حتماً باید در کمیسیون پزشکی شرکت کنی.
نمیدونم قضیه این پادگان چیه،همیشه سربازاشو 2 یا 3 روز دیرتر ترخیص میکنه![]()
سلام...
دوستان کسی میدونه از تهران پارس چجوری باید رفت به لویزان؟؟؟
بچه شهرستانم و ترمینال شرق همیشه پیاده میشم....ایا از تهران پارس ماشین مستقیم داره یا باید جای دیگه برم..؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
بچه ها اونایی که 1/12 رفتند پادگان و لباساشونو دریافت کردند باید بعد از مرخصی که بهمون دادند با لباس سربازی بریم پادگان؟ یا با لباس شخصی هم میشه؟ آخه هنوز درست و حسابی گرت () کردن و ... رو یادمون ندادن
Last edited by gooride; 22-02-2013 at 23:53.
بستگی به پادگانتون داره . تا اونجا که من میدونم رفت و آمد به پادگان توی ارتش با لباس نظامی در غیر ساعات اداری ممنوعه .
لباس شخصی که حتما باید داشته باشید . در این موضوع شک نکنید .
در مورد " گتر " عرض کنم که اول کش رو میندازین دور پا و میزنیش که بره زیر لباس و تا وسطای ساق پا میاریش بالا . بعد پاچه شلوار رو دو بار تا میکنید به سمت بیرون . بعد تا میکنید اینبار به سمت داخل و از پایین میندازینش زیر کش .
نگران این چیزا نباش . اینقدر این چیز ها رو توی آموزشی بهتون میگن که خودتون خسته بشین !!!!![]()
ماشین مینی سیتی رو سوار میشی ، از خود راننده ها بپرس میخوای بری لویزان اتوبان ارتش ، بهت میگن
من اعزامی 1.10 بودم. فردا 5.12 میرم سر یگان
چرا هنوز چیزی به این حساب سپه واریز نشده؟؟؟!!!
چندرغاز میخوان بدن هم زورشون میاد؟؟
داداش هنوز زوده معمولا چند ماه طول میکشه تا حقوق بدن
tapatalk
حالا بذار یه مدتی بگذره اونوقت کلاً از فکر حقوق میای بیرون. دغدغه اصلی سرباز بیچاره مرخصیه نه حقوق.
هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)