تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1429 از 1746 اولاول ... 429929132913791419142514261427142814291430143114321433143914791529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,281 به 14,290 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

دوست عزیز اگه این جور که میگن شما همه کاره ی lol هستی به این ریوت بگو خواهشا به report های ما تو سرور EUNE یه نگاه فقط بندازند نمیخواد هیچ غلطی بکنن فقط به این حرومیای نووب طرز بازی کردن این لهستانیا یه نگاه بکنن ممنون میشم چون من یه 1000 تا ادم میبینم در روز تفریحشون فیده دادنو ریدن تو بازیه بقیه است اگه ریوت نمیتونه درک کنه که ریدن یه نوب به یه بازی 100 درصد برده چه ناراحتی و اعصاب خوردیی داره که هیچی ولی خواهشا یه چیزی بگو اصلا ریپورت های EUNE خونده نمی شه به اون دوست عزیزی هم که West بازی میکنه بعد به فیدر ها فحش میده فقط اگه یه بار بیاد تو Eune میفهمه نووب کیه حالا west که خوبه
    ببین دوست عزیز اگه انتظار داری که هر کسی را که unskilled ریپورت میکنی سریع بیان بنش کنند زمانی نمی بره که خود شما هم بن میشی و کمتر از یک ماه همه پلیر های lol باید بن بشند حتی چلنجر ها و کل باید بیاند
    در شرکت رایوت را تخته کنند چرا؟؟ الان براتون توضیح میدم فکر کنید شما میرید رنک و توی لینی که هستید چمپ فیلد میشید یعنی نمی تونی درست فارم کنی و کل بگیری پس عقب میوفتی حالا یه بار این طوری میشه
    شما 9X ریپورت unskilled میشد پس الان باید شما بن بشید در حالت خیلی بدتر دیگه همه هم دیگه را ریپورت میکنند پس همه باس بن بشند اما ریوت میاد به جای بن کردن افراد کسانی را که ریپورت unskilled میشند را
    ((البته طی گرفت مقداری خاص در محدوده زمانی خاص)) با هم دیگه مچ میکنه که این سیستم هنوزهم نمیتونه به صورت کامل این کار را انجام بده ولی در آینده سیستم ریپورت بسیار قوی میشه
    اما باقی ریپورت ها به جز offensive language verbal abuse AFK\Leaving game هانر هات را کم میکنند ولی این سه تا باعت بن شدن یا چت بن شدن میشه
    ببینید رایوت نمی تونی وقتی شما میگی کسی نوبه بیاد سریع اون شخص را بن کنه آخه اینطوری باشه که همه فکر میکنند چلنجرند میخواند باقی را ریپورت کنند
    سیستام ریپورت فعلا در حال برسی هستش کنه اونم خیلی زود بهبود میبخشه ولی انتظار نداشته باشید که در مورد قضاوت شما در باره کسی سریع با اون شخص برخورد بشه

2. 2 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز اگه در دوره مجازات چت بن اول فحاشی کنید و از tribunal دوباره مجازاتی برای شما در نظر گرفته بشه باید دروره مجازات اول به پایان برسه بعد از اون هر اتفاقی که باعث
    بشه PVP شما refresh بشه از همون لحظه دوره مجازات بعدی شما شروع میشه حواستونم باشه که اگه در چت بن باشید و سیزن تموم بشه شما ریوارد ها را دریافت نمی کند
    در مورد چت بن دوم شما هم بگم که اصلا هم دروغی نبوده کافیه یه ایمیل به ساپورت در مورد این چت بن دوم بدید تا همه فوش هایی که دادید را براتون ایمیل کنند
    من خودم به شخصه اکانت شما را چک کردم متاسفانه فوش های داده بودید که من نمیتونم توی فروم بنویسم واقعا این الفاظ در شعن اساتید این فروم نیست

خدائیش یکدونه فوش هم ندادم وقتی چت بن یک بار شدم. حواسم رو حسابی جمع کردم. تازه دفعه قبلی هم اصلا فوش ندادم. دفعه اولی شاید چون یکی رو کشتم لول دادم بن کردن ولی دفعه دومی رو خدائی الکی دادن
    من اکانت امریکام بن شده بود. حسابی حواسم بود که توکسیک نکنم. خیالت راحت باشه. نه بابا یک سری بچه ریختن تو لول. یارو رو بکشی مایه بشه گاهی ریپورت الکی میدن. اتفاقا قبل از اینکه همون بن اولی رو بکنن من رفنم تاپیک زدم و به ریوت گفتم دارن الکی ریپورت میدن. یکی اومد گفت نگران نباش. ولی همه ریپورت ها رو چه الکی جه دولکی در نظر میگیرن. بابا من خودم قذیمیم تو این بازیا. تو سرور آمریکام فقط. جدایدا اومدم رو اروپا که دیدیم خیلی داغون بچن. من از وقتی اومدم این سرور تا اونجا که حافظه کار می کنی این جمله رو نگفتم
    this ziggs مثلا

داره خودمونی میشه v.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

تو summoners rift جدید سیستم جنگلینگ برایه جنگلر کاملا ریورک شده جنگلر میتونه از Smite رویه چمپا هم استفاده کنه که چند کارایی خوب داره همینطور مثل دوتا آب شنگولی هم به لاین Bot و Top قرار داه خواهد شد که Vision Range رو بالا میبره کلا خیلی تغیرات میدن به ایتمها واقعا معرکه میشه تو رودخونه مپ نزدیکه بارون و دراگون یه غورباغه به چشم میخوره که اگه له بکنیدش بهتون move speed میده
    از کجا فهمیدی اینا رو
    من که تو ویدیو معرفی summoners rift جدید چیزی ندیدم
    منبعتون کجاست ؟ از کجا این اخبار رو میگیری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

خدائیش یکدونه فوش هم ندادم وقتی چت بن یک بار شدم. حواسم رو حسابی جمع کردم. تازه دفعه قبلی هم اصلا فوش ندادم. دفعه اولی شاید چون یکی رو کشتم لول دادم بن کردن ولی دفعه دومی رو خدائی الکی دادن
    من اکانت امریکام بن شده بود. حسابی حواسم بود که توکسیک نکنم. خیالت راحت باشه. نه بابا یک سری بچه ریختن تو لول. یارو رو بکشی مایه بشه گاهی ریپورت الکی میدن. اتفاقا قبل از اینکه همون بن اولی رو بکنن من رفنم تاپیک زدم و به ریوت گفتم دارن الکی ریپورت میدن. یکی اومد گفت نگران نباش. ولی همه ریپورت ها رو چه الکی جه دولکی در نظر میگیرن. بابا من خودم قذیمیم تو این بازیا. تو سرور آمریکام فقط. جدایدا اومدم رو اروپا که دیدیم خیلی داغون بچن. من از وقتی اومدم این سرور تا اونجا که حافظه کار می کنی این جمله رو نگفتم
    this ziggs مثلا
    شما چه جور قدیمی هستید که نمیدونید برا این جور مسائل نباید تاپیک بزنید باید به ساپورت اصلاع بدید؟؟؟
    دوما کسی که شما را قراره چت بن کنه باید یه دلیل محکم داشته باشه اینجوری نیست که وقتی ببینند ریپورت شدی بیاند بنت کنند تمام چت های توی بازی را چک میکنند قبلا هم گفتم یه این مسئله را به
    ساپورت بگو تا دلیل بن شدنت را برات ایمیل کنند تمام چت های توی بازیت را که بابتش بن شدی را برات میفرستند
    وقتی نمیدونی باید چه جوری مشکلت را حل کنی اول بپرس چون هر کاری خود سرانه انجام بدی فقط مشکلات را بیشتر میکنی مثل اون تاپیکی که زدی بیا برور اینجا خیلی محترمانه بگو مشکلت چیه تا رسیدگی کنند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از کجا فهمیدی اینا رو
    داداش تو واقعا همه کاره LoL هستی یا اونجا واسه پرسنل بازی سبزی خوردن پاک میکنی ؟
    تو قهرمان شو من برات سبزی خوردنم پاک میکنم
    Last edited by alone_son; 15-10-2014 at 20:04.

6. 4 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

شما چه جور قدیمی هستید که نمیدونید برا این جور مسائل نباید تاپیک بزنید باید به ساپورت اصلاع بدید؟؟؟
    دوما کسی که شما را قراره چت بن کنه باید یه دلیل محکم داشته باشه اینجوری نیست که وقتی ببینند ریپورت شدی بیاند بنت کنند تمام چت های توی بازی را چک میکنند قبلا هم گفتم یه این مسئله را به
    ساپورت بگو تا دلیل بن شدنت را برات ایمیل کنند تمام چت های توی بازیت را که بابتش بن شدی را برات میفرستند
    وقتی نمیدونی باید چه جوری مشکلت را حل کنی اول بپرس چون هر کاری خود سرانه انجام بدی فقط مشکلات را بیشتر میکنی مثل اون تاپیکی که زدی بیا برور اینجا خیلی محترمانه بگو مشکلت چیه تا رسیدگی کنند
    این رو فرستادم هیچی جواب ندادن بابا. تاپیک بهتره . نه بابا دلت خوشه. بن می کنن بعد میگی چرا بن کردید میگن شما وربال ابوس بویدد. دورغ میگن اصلا چت ها رو رسیدگی نمی کنن. مثل سگ دروغ میگن یعنی.

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

از کجا فهمیدی اینا رو
    داخل Surrender at 20 هست اما ترجمه شدش تو یه سایت ایرانی هست اینم از لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تغیرات واقعا عالی هست تاور آخر هر لاین خیلی قوی شده و شیلدو اینجور چیزا هم به تاور ها داده شده که رو چمپیون هم میوفته تو این لینک که گذاشتم توضیحات کامل و بی نقص هست
    Last edited by GL & HF; 15-10-2014 at 22:43.

داره خودمونی میشه mehdi680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Summoner's Rift

پيش فرض

سلام... اقا بیاید تو Forum.leagueoflegunds.ir حرف بزنید و بحث کنید خواهشا تو انجمن جون بگیره

بیاید از فروم لول تو ایران حمایت کنید .. لطفن

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

7تا بازی پشت هم بردم خدا کنه این روال ادامه پیدا کنه اولین دوره رنکمه

12. این کاربر از BHMthe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

چرا ریوت چرا اخه این کارو با من میکنی من cait with thresh vs lucian and sona لاین بوت رو 5 کیل جلویم کیل هم ندادیم بهشون فارم خفن جلو جانگلر میاد گنک کنه فوری کیل میده به adc مید فید تاپ فید جانگر master yi انقدر بد بازی میکنه انقدر بد بازی میکنه اخه چی بگم چطوری اینا lvl 30 شدن ... اخ دلم پره
    خواستیم این رنکد رو 10 تا بازی کنیم یه دفعه ای گلد یا پلاتین بشیم نمیشه اقا نمیشه ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •