من نمیدونم الان که صبانت شبانه رو محدود کرده پس چرا موندید هنوز ازش اشتراک میگیرید؟!
خب به نشانه ی اعتراض تخلیه کنید برید یه شرکت دیگه
من نمیدونم الان که صبانت شبانه رو محدود کرده پس چرا موندید هنوز ازش اشتراک میگیرید؟!
خب به نشانه ی اعتراض تخلیه کنید برید یه شرکت دیگه
10 روزه تخلیه کردم
به اندازه ی یک ماه اخر که صبانت بودم تونستم دانلود کنم
Last edited by sleeplessness; 24-09-2014 at 19:44.
نکته بسیار زیبایی بود و بسیار ضریف دقت نکرده بودم
الان اگر فیلم کره ای بود من یه شما تعظیم میکردم و التماس میکردم که استاد من بشی[emoji38]
خوب ولی نیست دیگه نمیکنم و نمیگم[emoji3]
منم امروز درخواست تخلیه دادم
رفت واسه شنبه
از اون ورم شنبه اون یکی خطم اینترنت دار میشه
دوستان اين سايت سازمان تنظيم مقررات هست كجا اين قانون مصرف منصفانه (2 برابر حجم خريداري شده) تصويب شده. مصوبه شماره چند هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که همش محدود بودی به دانلود نرسیدی من خودم به شخصه ۳۰۰ گیگ دانلود داشتم یادش بخیر دیگه نخواهم داشت[emoji24]
الان در مرحله ای هست که فقط تلفنی بهت میگن مثل اولایی که صبانت شبانه رو محدود کرد.تا به شکل مکتوب توی سایتشون بزنن معلوم نیست کی باشه دیگه.ولی این مهم نیست.مهم اینه که یا ایشالله انجام نشه یا اگرم تصویب شده هرچه دیرتر اجرا بشه.البته به نظر من به نفع خود isp ها هم شاید اون قانون نباشه و شاید بعضی از اونها با این قانون مخالفت کنند.در هر صورت فقط گذر زمان همه چیز رو مشخص میکنه.
و دیگر نخواهیم دید!
دقیقادر هر صورت فقط گذر زمان همه چیز رو مشخص میکنه
گذر زمان مشخص خواهد کرد
چرا مخالفت کنن هیچکاری نکردن هیچ خدماتی ندادن و دارن سود میبرن خیلی مفت و راحت مگه این که مغز خر خورده باشن البته از نظر من اگر این قانون گذاشته بشه رقابت ازبین میره بین شرکت ها و افت کیفیت بسیار شدید و در اخر حذف اینترنت رو خواهیم داشت و در اخر یک شبکه داخلی داریم که توسط همون شرکت ها به ما فروخته میشه دوباره مثل همین الان یا مثالی که تجربه کردیم و داریم میکنیم داستان ایران خودرو و سایپا دوتا غول اتومبیل سازی که ماشین های از رده خارج و بی کیفیت به ما میفروشند و به دلیل گمروک بسیار بالا و ارزش پول کم ما مردم توانایی خرید ماشین خارجی ندارن و محکوم به استفاده از ماشین های بی کیفیت داخلی میشن مثال بارز پراید
خیلی راحت اینترنتمون کم کم تموم میشه و دیگه ارتباطی با دنیا نخواهیم داشت و احتمالا عقب موندگی خیلی وحشتناکی در انتظار ماست از نظر اطلاعاتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)