واس من سایت دانشگاهو باز میکنه ولی log in نمیشه میگه نام کربری اشتباه ! منم مجبورم برم کافی نت ، دلمون خوشه اینترنت داریم خونه!
واس من سایت دانشگاهو باز میکنه ولی log in نمیشه میگه نام کربری اشتباه ! منم مجبورم برم کافی نت ، دلمون خوشه اینترنت داریم خونه!
پس با این حساب وقتی اشتراکم تموم بشه برای ADSL درخواست میدم! همه چیز توی ایران اولش خوبه بعد کم کم ...
من یه مودم وایمکس مبین نت green packet dx350 دارم که از عقل ناقص ما چنین برآمد که بیا فرم ورش رو آپدیت کن که سرعت زیاد شه سرعت زیاد نشدکه هیچ چراغ آنتن دهیش دوتاش خاموش شد و سرعت اینترنتم نصف شده .
حالا کسی فرم ور قدیمی رو نداره به ما بده . هر کی برام تو انجمن آپ کنه یه شارژ 5 تومنی مهمون منه .
![]()
اگر می خواهید -- نشید به هیچ وجه وقتی این گونه صفحات را برا یاهو و جیمیل دیدید وارد اکانتتون نشید
چون مرورگرتون داره بهتون هشدار میده که ارتباط شما غیر ایمن هست و نمی تونه امن بودن ارتباطتون را تایید کنه
دوستان شما با کدوم پورت vipien یا کدوم پورت sax وصل میشید بدون افت سرعت؟
من مودمSWC-9200 دارم.ورژن فریمورش1.0.4 و EX_REL_MT711x_V_3_11_14_6_CPE هست به نظرتون آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
بهتر میشه یا بدتر؟
راستی چرا نصف سایتا بالا نمیاد؟!
من الان همین سایت رو هم با چیز شکن اومدم!
من همین مدل رو دارم ولی چجوری میشه آپلود کرد؟![]()
4-5 روز پیش یک خانمی از مبین نت زنگ زد چند تا سوال در مورد چگونگی آشنایی با مبین نت و میزان رضایت از سرویسشون ازم پرسید
منم کلی از قیمت و هزینه هاشون انتقاد کردم و گفتم تو فکر کوچ کردن به وایمکس ایرانسل هستم
امیدوارم اگر به بقیه هم زنگ میزنن واقعیت را در مورد بالا بودن قیمتشون بهشون گوشزد کنن تا شاید از این وضعیتی که هر روز قیمت را بالا می برن و کیفیت و سرعت را پایین میارند خلاص بشیم
البته اگر همه واقعیت را بگند (مخصوصا تبلیغاتچی ها)![]()
در مورد دوستاني كه بعضي از سايت هارو نميتونن باز كنن بايد بگم كه به خاطر IP هست كه از بعضي دكل ها گرفته ميشه كه گزارش دادن در حال بررسي هستش .
يه طرح نوروزي خوب هم مبين ارائه داده دوستاني كه ميخوان تازه شارژ كنن ميتونن انتخاب كنن .
[N2101] 6ماهه با سرعت1024kbps و 18 گيگابايت
طرح خوبيه 84000 تومان . البته مثل اينكه فقط تا فردا ميشه خريد
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)