اين برنامه دقيق تر:
اگه به نظرتون جابجايي لازمه بگين!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيال كردم دوباره قراره دعوا بشه!!!حاجی من اینو گفتم بزن![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اين برنامه دقيق تر:
اگه به نظرتون جابجايي لازمه بگين!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيال كردم دوباره قراره دعوا بشه!!!حاجی من اینو گفتم بزن![]()
برا تو خوبه!! نه برا من كه بايد 9000 دلار جمع كنم كفش بخرم!!!بابا بانک خوبه 6000 عالیه من یک ماه 600 جمع کردم6000 خوبه
(ميگم اين ارقام قيمت كالا ها توي وست هم خيلي نجومي هست!! يه كفش نه ميليون تومان!!!)
عالیه امشب می دم از اون سطر اول بسازم به ترتیب می یام پایین به اون کارگره هم اینا را بگو
خوب کاراشم نجومی هست 2 ساعت می دی کار می کنه مثلا برای چوب می ده برات 250 دلار
8 ساعت می شه 1000 دلار فکر کنم حقوق یک ماه کارگر می شه ما می تونیم تو یک روز در بیاریم با اون حساب
![]()
تاپیک یکبار حرف شده اونم به خاطر حرف های سیاسی آرش و ضد حال بودخيال كردم دوباره قراره دعوا بشه!!!
من تا حالا نفهمیدم مشکل من و چاقال چی بود که چاقال نمی یاد تاپیک
چه قدر این مشنگ فداکاره داره از بیرون شهر برای شهر دعا می کنه شما هم یاد بگیرین![]()
يه لول ديگه اين يارو كلانتره اين كوئست رو به من ميده:
Handcuffs رو ازم ميگيره!! همش رو ميتونم همون موقع انجام بدم به جز سيلور كه اونم فقط ده تا لابور كم دارم به زودي برام باز ميشه!! و 3000 دلار بهم ميده!! به نظرتون ارزشش رو داره Handcuffs رو بدم؟؟!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
===
اين دوستمون ميگه من ميخوام اول Town Hall رو بسازم!! بهش اجازه دادم اين كارو كنه!! چون وقتي مشنگ هم بياد ساختمون ها سريع ساخته ميشهو خيلي علاف Town Hall نمي شيم!!
Last edited by مطلق السلطنه; 15-08-2009 at 17:44.
كفش مكزيكيه رو خريدم!! با حساب اين كفشه 1550 تا جون دارم!!!
چرا ارزش نداره برو کویست را ولی من موندم بین اون دو تصمیم کدوم را انتخاب کنم تصمیم 1 پول می ده که باید چند ساعتم وقتم را برای اون سیم ها بگذرونم که گیر آوردن اون آیتم هم سخته می تونم بدون دردسر دومی را انتخاب کنم و 500 تا تجربه بگیرم موندم کدوم را انتخاب کنم ولی به احتمال زیاد تجربه را ترجیه بدم چون پیدا کردن اون سیما 14 درصد هست منم حوصله ندارم چند بار بدم کار کنه که عاقبتم معلوم نیست در چند ساعت کار می تونم 5 تا را گیر بیارم
خوبه ولی کاش پولات را جمع می کردی brown boots را می خریدی
این کفش برای گرفتن جون اضافی خوبه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)