دوستان اینترنت صبانت خیلی مسخره شده و شبانش محدود شده!!!
میخواستم ببینم تو محدوده ی فرهنگ - معلم - سید رضی کدوم ISP رو پیشنهاد میدین؟ (شبانش درست حسابی باشه حداقل، بازی هم میکنم)
دوستان اینترنت صبانت خیلی مسخره شده و شبانش محدود شده!!!
میخواستم ببینم تو محدوده ی فرهنگ - معلم - سید رضی کدوم ISP رو پیشنهاد میدین؟ (شبانش درست حسابی باشه حداقل، بازی هم میکنم)
دیشب حدود 8 گیگ گرفتم...(اینترانت=داخلی)
جالبه از ساعت یک تا سه شیر فلکه باز بوده
چیز بخصوصی هم از حساب کسر نشد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجایی که دیشب سرعت دانلود 650 بود (یعنی از روز هم یه هوا بهتر!) مطمئن شدم که سیستمشون قابلیت اینکه یک یوزر رو محدود کنه یا نکنه، داره و در واقع per user هست
البت منم زیاد دانلود ندارم دیشب هم حدود 500 مگ که فکر کنم نیم ساعته گرفت (ساعت 4 صبح)
حالا کی من رو محدود میکنن ممکنه همین امشب باشه!
سلام
آیا کسی از فیبر نوری ها هست که سرعت دانلودش از ۲ مگ بیشتر باشه؟؟
من برای افزایش سرعت دانلود تماس که میگیرم بهم میگن باید کابل مسی باشی تا بتونی اینقدر بگیری.
و برای فیبر نوری ها اصلا هنای باند خط باز نمی کنند.
آیا فیبر نوری ای هست که سرعت دانلودش بالای ۲ مگ باشه؟؟؟؟؟؟
بنده خطم فیبر نوری است. خط روی 3مگ بسته شده سرعت روز 300 - 350 سرعت شبانه 256 - 270 کیلوبایت بدون قطعی و اختلال و بدون کاهش سرعت دانلود از سرورهای خارج و ایران.
![]()
داداش منم دقیقا وضعیت شما رو دارم که تو چند شب اخیر سرعت مثل روز برام تو تایم رایگان بازه ولی تو بعضی از مراکز احتمالا اینطور نیست
حالا که شما میگی تا ساعت 3 شیر فلکه باز بود فکر کنم شما اون لحظه دیس کانکت شدید علتش هم به همون اندازه حجم ترافیک روزانتون داره
که اگه dc بشید از اون لحظه به بعد سرعت دانلودتون با اکانتینگ میره برای همین اگه میخوای اینجوری نشه باید حجم روزانه بیشتر بخرید یعنی حداقل 20 گیگ. منم همین کارو کردم
اینم زیرکارکرد من
![]()
صبانت؟!از شما که با این انجمن و ispهای مختلف و تاپیکهاشون آشنایی داری بعید بود که هنوز مشترک اون شرکت معلوم الحال باقی بمانی
عزیزدل اگه این شرکت بعد از حذف شبانه و اجرای انواع طرحهای سادیسمی بعد از اون خیر دیگری همچنان می داشت که من بعد از 8 سال مشترک بودنش سه طلاقش نمیکردم. شمام راحتت کنم، فقط دو راه پیش رو داری:
1.ترک صبانت و پناه بردن به سایر شرکتها ، یا 3g ایرانسل یا همراه خر
2.ماندن در چاه گندیده ی صبانت و نهایتا افتادن سر و کارت به تیمارستانچون جدیدا در بهترین حالت و با محترمانه ترین عبارات: به کاربراش فقط به چشم گاو شیرده داره نگاه میکنه ...
![]()
خودم میدونم دیگه نابود شدهحالا چی پیشنهاد میدین isp؟ چند وقتیه توی انجمن نمیام تگ کاربر فعالی هم پریده
![]()
والا منم تو چند صفحه قبل همینو گفتم البته من دانلود هامو همزمان زدم و به سرعت 1MB\sec رسیدم که با این وجود میشه شبی 18 گیگ دانلود کرد
و بعد از دانلودم عکس گرفتم که بقیه هم در جریان باشن اما در جوابش از یکی دو تا کاربر که نمیخوام اسماشون رو بیارم به جز تهمت دروغ و مسخره کردن و توهین چیز دیگه نشنیدم
( کاش ادما موقع حرف زدن قبلش به چیزی که میخوان بگن یکم فکر کنن )
البته این دسته افراد که تو دامشون افتادیم جای خود دارن و خودمون هم بخواییم پیشرفت کنیم ولی تا وقتی باهاشون هستیم نمیتونیم![]()
من به یه موضوعی برخوردم مثلا شب میزارم دانلود حدود 500 مگ اول رو با سرعت حدود 600 میگیره بعد از این 500 مگ سرعت میاد روی همون 270.
دوستان یک پینگ تا این ip بگیرید ببینید تا این ip پینگ چند هست و اینکه پینگ ها یکی هستن ؟
من الان از این ip یک پینگ 250 میگیرم و یک پینگ 350 مدام در حل تغییر هست.
ip:146.66.152.1
Last edited by frozen01; 11-12-2014 at 17:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)