آره دوست من ،من سوال زیاد میپرسم .. دلیلش رو برات توضیح میدم میدونی داداش من ، اول بهتر بود شما این انتقاد رو تو پیام به من میدادی (همونجوری که خودت گفتی ) دوما من هیچ جا سوال نا مربوط نپرسیدم .. فردا یه نفر بیاد اینجا و افتاده باشه 02 همه اینا واسه اونم کمک عزیزم .. ممکنه ادمین پست من رو پاک کنه اما داداش این رو بهت بگم اگه جای من بودی بیشتر میپرسیدی عزیزم .. همه مثل شما پشتشون پر نیست و کس و کار ندارن ما بی پدر و بی مادریم ما هیچ کس رو نداشتیم یه چیزی بهمون یاد بده یه کاری کنه هیچ کسم تو زندگیم ندیدم از نزدیک که بره خدمت که چیزی بدونم راجع بهش میدونی چرا ؟ چون کسی رو نداشتم ... خانمم هم مثل من دیگه لازم نیست بگم چه سختی هایی کشیدم از 15 سالگی چقدر کار کردم که تونستم درس بخونم و به اینجا برسم ... میتونی بفهمی زنت دانشجو باشه غریب و بی کس تو کل ایران تو هم تنها نون آور خونه باشی بدون هیچ پشتیبانی ... حالاا مجبوری بیکار بشی از جیبت هم کلی هزینه کنی با هزار بد بختی بری خدمت که بتونی فردا آدم باشی تو این مملکت ؟؟؟ اونوقت نگرانی های من رو راجع به زنم زندگیم جایی که میفتم و کارایی که میکنم شاید کمی بفهمی به هر حال مهم نیست شما آدمهایی رو که خیلی از خودتون گرفتار تر هستن رو درک نمیکنی من و خانومم عادت داریم .. ببخشید که انجمنتون به خاطر کمک به آدم بد بختی مثل من کمی بی نظم شد من از همه معذرت میخوام ... من دیگه اینجا هیچ پستی نمیدم .. خوش باشین ...