تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1428 از 1783 اولاول ... 428928132813781418142414251426142714281429143014311432143814781528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,271 به 14,280 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کاملا موافقم .
    یکی از عادتهای ما شده همیکنه قراره بلایی سرمون بیارن یا شایعه شو پخش کردن شروع میکنیم به آماده سازی ذهنی خودمون و اطرافیان مون ,
    انقدر میگیم و تکرار میکنیم و حتی چند تایی هم جک و لطیفه راجعش میسازیم که دیگه میشه یه امر عادی و اصلا قبحش از بین میره بکل.
    خوب طرف دیگه چی میخواد از این بهتر ؟ بدون کمترین تلاشی و به کمک خود قربانیان کار به راحت ترین شکل ممکن جلو رفت ... این واقعا یه تراژدیه .

آقا , باور کنید این صفحات خونده میشه .
    اگر هنوز تصمیم شونو نگرفتن بگذارید فقط مخالفت ببینن و اعتراض
    به رفیقمون گفتم من اول مثل شما فکر میکردم که نباید بزرگش کرد ولی شما نا محدود به یاد بیار که هر سال چند استان حذف کردند بعد سراسری شد خوب اگه از همون اول همه جلوشون وای میستادن جریت نمیکردن سراسری بکنند

بلانسبت شما و دوست عزیزمون به نظر من مخفی کردنم این کار یعنی مثل کپک سرمون بکنیم تو زمین که فکر میکنیم اگر ما نادیده گرفتیم مسوولین همین کار میکنند

2. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

برای منم یک بار اتفاق افتاد من ۸۰ مگ داشتم ولی فکر کنم ۱۲۰ مگ دانلود کردم
    دیشب حجمم620 مگ مانده بود.از ساعت 12 تا ساعت 2 حدود 2 گیگ دانلود کردم در حالی که تمام فایلهای توی صف دانلودم تکمیل شد.شاید فایل بیشتر میگذاشتم بیشتر دانلود میشد.الان حجمم 619 مگابایت مانده
    انشالا این رخداد ادامه پیداکنه و هرشب اینجوری یه چند گیگی رایگان بما بده

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دیشب حجمم620 مگ مانده بود.از ساعت 12 تا ساعت 2 حدود 2 گیگ دانلود کردم در حالی که تمام فایلهای توی صف دانلودم تکمیل شد.شاید فایل بیشتر میگذاشتم بیشتر دانلود میشد.الان حجمم 619 مگابایت مانده
    انشالا این رخداد ادامه پیداکنه و هرشب اینجوری یه چند گیگی رایگان بما بده
    یکبار از یک جایی شنیدم صبانت برای کمی دلجویی کردن از کاربرانش مخصوصا اونایی که قدیمی تر هستن میخواهد چند گیگ هدیه بهشون بده.البته در حد یک شایعه ضعیف بود.اما شایدم راست باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان یک چیزی رو دوباره بگم.در جواب شکایتم به 195 از صبانت 195 اومده جواب صبانت رو برام گذاشته که در پایان این جوابیه صبانت اومده مشخصات سرویسم و مقدار حجم دانلودی از ابتدای دوره و سه ماه اخیر را ذکر کرده و جالبیش اینجاست که عینا دروغ گفته و حجمهای مصرفی را چند ده برابر ریز مصرفم عنوان کرده.من مجددا از ریز مصرفم عکس گرفتم و تقاضای تجدید نظر کردم که خنده داریش اینجاست در جوابم باز به نقل از صبانت بهم گفته شده که شماره تلفن شما درست است و ما شماره تلفن اشتباه ننوشتیماصلا کی گفت شمارمو اشتباه نوشتید.گفتم حجمهای مصرفی را چند ده برابر نوشتید.دوباره درخواست تجدید نظر دادم و گفتم منظور من حجم مصرفی ام است که دروغ نوشتید.الان 14 روز گذشته و هنوز هیچ جوابی 195 یا صبانت به من ندادند
    صبانت در جوابم در سایت 195 گفته که اون حجما ماله یک کاربر دیگه بوده که اشتباها برای من نوشته شده.یعنی جوابایی که بهمون میدادن همه کپی پیست بوده و اولین جواب و حجما رو برای هممون زدن
    بعد از سه بار شکایت تازه الان حاضر شدن همچین حرفی بزنن.

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

من داشتم سرویس رو جمع میکردم، حتی بهم زنگ هم زدن، ولی الان با ااین چیزا که خوندم تصمیمم عوض شد، فعلا مجبورم اینجا بمونم تا ببینم بقیه شرکتا مثل این میشن یا نه، اگه قراره همه محدود کنن همین جا بمونم بهتره...

ای خداااااااا

7. این کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دیگه اینترنت هم نداریم اونترنت شده بس که ر.ی.د.ن توش

9. 3 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد این موضوع قانون مصوب این است كه ارایه اینترنت رایگان شبانه به شرط مصرف منصفانه است. در واقع قانون به شركتها اجازه داد كه در صورتی كه احساس نمایند كاربر بیش از حد منصفانه استفاده می كند محدود گردد. پس این تصمیم سازمان تنظیم مقررات نمی باشد بلكه قانون مصوب كمیسیون تنظیم مقررات است
    جواب وزیر
    یعنی در شرکتها در محدود کردن سرعت شبانه کاملا بازه
    هر شرکتی میتونه کاربر های پر مصرف محدود کنه

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

جواب وزیر
    یعنی در شرکتها در محدود کردن سرعت شبانه کاملا بازه
    هر شرکتی میتونه کاربر های پر مصرف محدود کنه
    مشکل این نیست مشکل اینه که ملاک منصفانه چیه وزیر این جواب نمیده فقط داره با الفاظ قشنگ ما رو گول میزنه شرکتا از فردا میتونند بگن 2 گیگ هم مصرف زیاده

12. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

مشکل این نیست مشکل اینه که ملاک منصفانه چیه وزیر این جواب نمیده فقط داره با الفاظ قشنگ ما رو گول میزنه شرکتا از فردا میتونند بگن 2 گیگ هم مصرف زیاده
    خوب در قانون جدید ملاک و حد و مرز منصفانه تعیین شده دیگه.یعنی دو برابر حجم روزانه.به حساب خودشون و گفته تلفنی کارشناس 195 اینکار رو کردن که مقدار منصفانه مشخص بشه و بعضی شرکتها مثل شاتل حق کاربرشونو در مصرف شبانه نخورن.یعنی گفت برای پشتیبانی از شما این قانون رو گذاشتیم

14. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دیگه اینترنت هم نداریم اونترنت شده بس که ر.ی.د.ن توش
    در اصل به علت ر.ی.د.ه شدن توش باید گفت انترنت یا عنترنت.اینترنتی هم که بقیه کشورها دارن اونترنت هست چون فقط ماله اوناست

16. 5 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •