دوستان واقعا باید مبین نت رو تحریم کنیم بهتره. این از سرعت شبانه شون و این هم از قیمتهای نجومی برای اینترنت زغالیشون.
دوستان واقعا باید مبین نت رو تحریم کنیم بهتره. این از سرعت شبانه شون و این هم از قیمتهای نجومی برای اینترنت زغالیشون.
شما چطور این مشکل رو دارین
![]()
سایت هایی که دیروز باز نمیشدن امروز باز میشن ولی یه سری دیگه سایتا باز نمیشه + صفحه مشترکین قبلی ! همین p30word هم باز نمیشه
اروره خاصی نمیده اینو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by javid_hector; 17-03-2013 at 10:13.
داداش اگه مشکلت اینه که راحته بیشتر واس سایت هایی که https دارن اینجور میشه/ چون چند ئقته واسم پیش نیومده دقیق یادم نیست گزینه هاش چیه ولی I understand the risks رو میزدم یه صفحه میومد بعد یه دکمش(confirm یه چی تو این مایه ها بود) غیر فعال بود بعد چند ثانیه فعال میشد میزدی مشکل حل میشد.شما چطور این مشکل رو دارین![]()
اگه اشتراک مبین نت را شارژ نکنیم حسابمون را میبندن؟ تعلیق میشه؟ چی میشه؟ آخه این تعرفه های جدیدش وحشتناک شده. ای خدا لعنت کنه این مخابراتو که ما را از adsl محروم کرده!
برا چي ببايد ببندن/؟؟؟
اينترنت خودته دوست نداري شارژ كني يه مدت .
-------------------------------
دوستان منم 2 صفحه قبل گفتم همين مشكل شكما رو دارم . واقعا مبين نت غيز قابل تحمل شده
تعرفه جديدش سرعت دانلود منه 512 كه قبل از اين 100 بود به 60 رسيده
قيمت ها رفته بالا كيفيت اومده پايين
حالا كه سايت عادي رو هم باز نميكنه
واقعا بايد تحريمش كنيم . اعتبار من چند روز ديگه تموم ميشه . من كه حداقل به مدت 2-3 ماه شارژ نميكنم ببينم چي ميشه
خدا لعنتشون كنه
خب بچه ها منم دارم از اینترنت اشغالی مبین نت کوچ میکنم به صبانت![]()
دادشم الان چند وقته نمیتونه سایت دانشگاهش رو باز کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل چیه؟
الان من 2 مگ گرفتم قبلا سرعت دانلود 400k رو راحت میگرفت الن به زور ب 265k میرسه اونم با vip !!
کیفیت پایین قیمت بالا.اگه محبور نبودم عمرا مبین نت نمیگرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)