داداش به جای اینکه 500 تومن بدی 7056 بگیری بگرد دنبال 7016 کارکرده ولی سالم و طرح قدیم چون میگن این جدیداش مشکل ریدینگ دارن
اینجوری 200 تومن به بودجت اضافه میشه
من خودم همین کارو کردم با آقا حمید هم مشورت کردم
داداش به جای اینکه 500 تومن بدی 7056 بگیری بگرد دنبال 7016 کارکرده ولی سالم و طرح قدیم چون میگن این جدیداش مشکل ریدینگ دارن
اینجوری 200 تومن به بودجت اضافه میشه
من خودم همین کارو کردم با آقا حمید هم مشورت کردم
دوستان طرح جدید ۷۰۱۶ هم اگه مشکل داشت بدن نمایندگی فریمور جدید فلش بزنن براشون مشکلش حل میشه ۸۰۱۹ هم که خود من دارم فریمور 5 که الان روش زدم بعضی اوقات صدا به کل قطع میشد که الان فریمور ۶ اومده و این مشکل رفع شده
منظورم اینه که جدید قدیم نداره فقط نرم افزاریه که پنج مین میدین نمایندگی یه فریمور جدید فلش میزنه و فریمور قبلی که باگ داشته و باعث هنگ و اینا میشده پاک میشه. تموم شد و رفت
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
عزیز شما که الان نمیخوای آمپ بخری به نظر من یا پخش رو ۷۰۵۶ بردار و با باندای فابریک سر کن تا پولت جمع بشه و بعد co 609 بنداز کنارش و آمپ یا بیا و co 609 بنداز با پخش فابریک و بعد که پول اومد دستت یه پخش خوب با آمپ خوب ببند
باند دویست تومنی رو الان بخری بعد بخوای بفروشی صد ضررشه ولی چهار روز صب کنی و یه راست اونی که میخوای رو بخری ضررم دیگه نمیدی
قربونِ دهنت,بدبختی باندهای فابریک ماشین مفت نمی ارزن!!
مشکلی نیست,من همیشه فروشنده اشو دارم,خواستن مفت بخرن میذارمش روش ماشین کنار CO 609 تا یکم به فیض برسه
پخش رو خوب بخرم بعدا میتونم باند و آمپِ خوب تهیه کنم,ضررش هم کمتره.
حالا منتظرم آقا حمید یه باند پیشنهاد کنه,تا مزاحمِ خودشون بشم
نه عزیز لامصب این ۷۰۵۶ و ۸۰۱۹ و ۷۰۱۶ از باند فابریکم صدای خوب در میارن من تست کردم که میگم تو تیوتر و ووفر آشغالم بندازی جلوش یه صدا بهت میده که باور نکنی اینا همون اسپیکرایی هستن که با فابریم بودن
باند هم اگه قراره بدون آمپ درایو بشه بعدم اونجوری بشه پس دنبال یه باند تمیز و دست دو بگرد تا ضررش رو داده باشه چون بدون آمپ هر چی بخری زیاد توفیقی نمیکنه مقدار صدا همون صداس فقط شکل بانداش فرق میکنه :p
با سلام به همه دوستان
راستش میخواستم از یکی از دوستام سیستم کارکرده بخرم خواستم ازتون راهنمایی بگیرم.
مشخصات سیستم:
hu:pioneer mixtrax DEH-5450sd
amp:pioneer.PRG 9850 ----4ch
spk:pioneer TS-A6998s ----550w MAX-80Wnom.4amper impdnce ...made in vietnam
یه باکس هم داره که اونم پایونییره ولی مدلشو نگفت چون تو باکسه.
با کل سیمو کابلو ... قیمت گفته 1تومن.بنظرتون خیلی قدیمی نیس؟به این قیمت ارزش خرید داره؟البته شرایطی هم مشکلی ندهره واسش....مثلا ماهی 200 تومن!
خوبه یا با همین هزینه میشه یه سیستم با کیفیت بهتر تهیه کرد؟
ممنون میم راهنمایی کنید.
به شدت دوست دارم سیستمم رو خودم نصب کنم یا یکی برام نصب کنه که بچه با عشقی باشه توضیح بده ازش یاد بگیرم
هزینه نصبش رو هم میدم
میخوام یه نصب خیلی تمیز از آب دربیارم
ببخشید اگه جای سوال اینجا نبود ولی اگه دوستان کسی رو میشناسن معرفی کنن
باند DLS 1072 هم تقلبی داره؟
راستی از همدان اگه کسی کنوود 8019 یا 7056 داره بگه صداش رو یه تست بزنیم
Last edited by harrypotter; 05-03-2014 at 06:06.
سلام
یا پله پله برید جلو
در کل خرید جنس دست دوم زیاد کار خوبی نیست و ریسک داره!!! مخصوصا ساب و امپلی فایر.....
اگر میتونید فقط پخش رو ازش بگیرید و مابقی رو جنس اک بگیرید بهتره و به مراتب کیفیت و طول عمر یبیشتری خواهید داشت....
با 1500 میشه حد اقل یه سیستم رو گرفت که کیفیتی راضی کننده داشته باشه.(پخش+ساب باکس+کامپ+امپ+اکسسوری و نصب)
سلام دوست عزیز
اگر بخواید من میتونم کاملا راهنمایی تون کنم(بصورت مجازی).
البته خودتون هم باید یه دستی تو کار داشته باشید
تمیز شدن نصب هم به حوصله خودتون بر میگرده و ابزار مناسب .
ای دی یاهو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
jbl1201 دست دومش میتونه راشون بندازه ولی برق خوب میخواد وفضا.
قیمت نوش 420 تومنه و دست دوم تا 280/ 300 تومن گیرتون میاد
Last edited by hoseinsps; 05-03-2014 at 06:10.
[QUOTE=hoseinsps;8136114]سلام
یا پله پله برید جلو
در کل خرید جنس دست دوم زیاد کار خوبی نیست و ریسک داره!!! مخصوصا ساب و امپلی فایر.....
اگر میتونید فقط پخش رو ازش بگیرید و مابقی رو جنس اک بگیرید بهتره و به مراتب کیفیت و طول عمر یبیشتری خواهید داشت....
با 1500 میشه حد اقل یه سیستم رو گرفت که کیفیتی راضی کننده داشته باشه.(پخش+ساب باکس+کامپ+امپ+اکسسوری و نصب)
خب پس با این حساب باید ببینم 750 راه میاد یا نه.اگه نه مجبورم با کمک ما دوستان مجرب استپ به استپ سیستم خوبی جمعوجورکنم.
ممنون
هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)