آقا حسن الان نشسته پهلوی من ولی نمی تونه بیاد توی فروم . اما به همتون سلا میرسونه . مخصوصا" به پدرام جونش واسه اینکه ثابت کنه با کسی سر جنگ نداره
آقا حسن الان نشسته پهلوی من ولی نمی تونه بیاد توی فروم . اما به همتون سلا میرسونه . مخصوصا" به پدرام جونش واسه اینکه ثابت کنه با کسی سر جنگ نداره
آقا این p30 دوباره قاتی کرده.
هر صفحه نیم ساعت طول میکشه تا باز بشه.
1- به قول این اجنبی ها no problem
2 - من اینجا اعلام کردم میخوام این روستا رو بگیرم
کسی جواب نداد
بعد اسکاتش کردم دیدم روستا خالیه و دیوار نداره
برای همین دست نگه داشتم.
بعد دیدم تو نوبلش کردی.
اگر 4 تا نوبلمن میفرستادم جفتمون خیلی ضرر میکردیم.
برای همین گفتم نزدیک بودا .....
500 تا رم توی یه دونه روستا ؟
حداکثر 300 تا کافیه .
سلام خدمت بر و بچس
این پی سی چه مرگشه دوباره؟
مصطفی و بردیا آقا با این صبان اگه میشه یه صحبتی بکنین بگین منم دوباره برگردم تو فایت
الان 15 هزار و خورده ای پوینت دارم ولی تا دو سه روز خفن خودم را می گیرم
الان یه روستا گرفتم تو کا54 به کمک علی و 3 تا دیگه هم تو کا 64 هستش بگین میخواد دیگه فقط تو کا54 ادامه بده
الان ترایب قبلیم با یه ترایب گردن کلفت به ایم -r- درگیره و اونا هم دارن هم دیگه را درو میکنن
جون بچه هاتون بگین زود دعوتم بکنه
سلام حجت؟؟؟؟//من اون اوایل که میومدم حجت هم بود یادش بخیرd:![]()
سلام من یکی را در ورد 12 پیدا کردم به نام Mahdi1 که تو مشخصاتش زده اهل فنلاند است مختصاتش اینه 184-568 اسم روستاش Karaz-a-karak است.
الان زدم هر چي اكانت داشتم تو ورلدهاي ديگه پاك كردم
اخيش راحت شدم.چي بود الكي مثل ديوونه ها وقتمان را هدر ميداديم كه ساختمان اپ بشه و ...
بردیا می تونی یکی رو کلر کنی
بهت فروارد کردم اسکوت رو ببین
اتفاقا با برنامه هم میشه و هم نمیشه
شما میتونی یه ربات نرم افزاری بنویسی که این کارا رو برات بکنه و این ربات هم همیشه کار نمیکنه چون اگه توجه کرده باشین هرچند وقت یه صفحه میاد که باید تو دایره شکسته کلیک کنی و اینجا است که ربات نمیتونه تشخیص بده
نتیجه اخلاقی
برو درس بخون نگو چیست درس
پدرام تو چرا اینجوری کردی تو 12 نوبلت کردن رفت که خب رو یکی سیتر میکردی دیگه
اینجا قاتی پاتی شد
ببین علی جان اگه میخوای ریسورس قاچاق رد و بدل کنی باید با یکی از همسایه هات هماهنگ بکنی تا بفرستی به روستای اون و اون بفرسته به روستای تو اگه با همین آقای کوییک همسایه شی میتونی
بردیا چی شد با صبان یا فری ارث حرف زدی برای ملحق شدن من به فایت؟
هنوز توی 12 نرفتم.من خودم قدرت اینوایت دارم ولی باید صحبت بکنم.الان امتیازت 15هزار هستش دیگه؟
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)