دوستان شما مشکلی با واتس اپ و تلگرام ندارید؟ با نت ایرانسل پیام ها خیلی دیر ارسال میشن حتی سایت های خارجی درست باز نمیشن.
دوستان شما مشکلی با واتس اپ و تلگرام ندارید؟ با نت ایرانسل پیام ها خیلی دیر ارسال میشن حتی سایت های خارجی درست باز نمیشن.
مخابرات وظیفه ارائه خدمات به ایرانسل رو داره
حتما شما فکر میکنید کسی که با خط همراه اول به ایرانسل تماس میگیره برای همراه اول سود داره؟ 90 درصد سود تماس یا پیامک به اپراتور مقصد تعلق میگیره
الان چرا تماس اپراتور ها به خط خودشون ارزون تر محاسبه میشه
چون از این جیب میره اون یکی جیبشون
مخابرات 720 میلیارد تومان به ایرانسل بدهکاره
چک 28 اسفند مخابرات به مبلغ 128 میلیارد به ایرانسل برگشت خورد
مخابرات وظیفه داره لینک های مخابراتی مورد نظر ایرانسل رو تامین کنه
الان 300 شهر از مهرو آبان و آذر تجهیز شدند اما مخابرات هنوز نتونسته دیتا رو تامین کنه
هر اپراتور باید زیرساخت خودش رو تو ایران داشته باشه
هر دوستی که شهرش تحت پوشش قرار نگرفته بره اداره مخابرات منطقه سکونتش و از مخابرات پاسخ بخاد که چرا ضعیف عمل کرده
بعد تجهیز سایت مخابرات 30 روز فرصت داره لینک پهنای باند سایت رو تامین کنه وگرنه ایرانسل جریمش میکنه
تایید میشه پیاما دیر میره . بعضی سایتای خارجی هم وا نمیشه . رشت هستم
فقط تو ایران میتونه این اتفاق رخ بده که بجای این که اول شهر هارو تحت پوشش کنن میره بیابون و جاده رو تحت پوشش میکنن
تست نسل چهار تو منطقمون .. فقط کوچه ما بی بهره س از این نسل
بله این مشکل هستش واسه من 4-5 روزه افتصاح شده الان انجمن رو هم بزور باز کردم خیلی دیر هم پیام ها توی واتس اپ میره . البته من وایمکس ایرانسل دارم . بهشونم زنگ بگی مشکل واتس اپ دارم و دیر پیام میره میگه ما پشتیبانی نمیکنم این نرم افزارهارو اگه مشکلی در باز کردن سایت هست پیگیر هستیم . و اگه تماس گرفتین بگید مشکل باز کردن وب خارجی دارین
خوب تلفن همراه در اصل برای استفاده های خارج خانه و شهر و استفاده های ضروری هست و اینترنتش هم همینطور، حالا این مشکل قیمت های کذایی مخابرات و اینترنت های خانگی هست که باعث شده مردم به جای اون ها بیان از اینترنت تلفن همراه استفاده بکنند که به صرفه تر هست.
به نظر میاد سر منشا مشکل جای دیگه ای هست الان من که اینترنت مخابرات هم دارم توی خونه همین مشکل شما رو دارم و بعضی سرور های خارجی دچار مشکل هستند و برخی سایت های داخلی هم همینطور.
فقط تو ایرانسل نیستش این مشکل...تلگرام وارد فیلترینگ هوشمند شده و تو اکثر شرکت ها شده مثل وایبر تقریبا با 4 تا اینترنت من تست کردم همشون همینن.
فقط تو ایرانسل نیستش این مشکل...تلگرام وارد فیلترینگ هوشمند شده و تو اکثر شرکت ها شده مثل وایبر تقریبا با 4 تا اینترنت من تست کردم همشون همینن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)