تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1427 از 4105 اولاول ... 42792713271377141714231424142514261427142814291430143114371477152719272427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,261 به 14,270 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ی سوال
    افراد هرمافرودیت ک خدمت رو انجام دادن بعد از تغییر هویت خدمت تو سابقه بیمه از بین میره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام اقا من دوره کد با فوق دیپلم افتادم تکاوری لشگرک تهران-خواهش میکنم در مورد این پادگان توضیح بدین-با تشکر.

3. این کاربر از saeeduniverse بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

ایسنا: سردار موسی کمالی با اشاره به اظهاراتی که چندی پیش پیرامون حذف امریه از ستاد کل نیروهای مسلح مطرح شده بود، گفت: در حال حاضر با توجه به نیازی که سازمان‌های دولتی دارند، تعدادی از سربازان با موافقت ستاد کل در اختیار آنها قرار گرفته می‌شود و آنان پس از گذراندن دوران آموزشی باقی مدت خدمت سربازی خود را در این سازمان‌ها طی می‌کنند.

وی یکی از این نوع سربازان امریه را طرح سرباز معلم اعلام کرد و گفت: این طرح، طرحی موقت است و به منظور جبران کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اجرا شده و در صورتی که آموزش و پرورش دیگر نیازی به سرباز معلم نداشته باشد، قطعا این طرح متوقف خواهد شد.

به گفته کمالی، همچنین سرباز معلم توانایی و تجربه این که مانند یک معلم با تجربه فعالیت کند را ندارد و بهتر است که از معلمان برای این امر استفاده شود.

کمالی با اشاره به کاهش موالید ذکور از سال 70 به بعد، اظهارکرد: با توجه به این موضوع بدیهی است که عدم واگذاری یا کاهش سهمیه سربازان امریه مورد استقبال ما نیز باشد.

وی افزود: در حال حاضر مشغول بررسی سهمیه دستگاه‌هایی هستیم که اقدام به جذب سرباز امریه می‌کنند و بر این اساس آن دسته از دستگاه‌هایی که اعطای سهمیه سرباز به آنان ضروری نیست را تعدیل یا حذف خواهیم کرد.

به گفته کمالی ستاد کل به دنبال این است که در سال 92 حدود 60 تا 70 درصد سهمیه سربازان امریه را کاهش بدهد.
    عجب حالیه تو رو قرآن ...

خدایا اینا دیگه کین ... یا ما رو بکش یا اینارو ...

چی میخواید از جون ما بدبخت بیچاره ها ..ولمون کنید بابا...ااااااااااه .. لابد شنیدید ما قصد خدمت کردیم [حذف شد]
    Last edited by Ezel; 22-02-2013 at 03:02. دليل: ادبیات

5. 6 کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ایسنا: سردار موسی کمالی با اشاره به اظهاراتی که چندی پیش پیرامون حذف امریه از ستاد کل نیروهای مسلح مطرح شده بود، گفت: در حال حاضر با توجه به نیازی که سازمان‌های دولتی دارند، تعدادی از سربازان با موافقت ستاد کل در اختیار آنها قرار گرفته می‌شود و آنان پس از گذراندن دوران آموزشی باقی مدت خدمت سربازی خود را در این سازمان‌ها طی می‌کنند.

وی یکی از این نوع سربازان امریه را طرح سرباز معلم اعلام کرد و گفت: این طرح، طرحی موقت است و به منظور جبران کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اجرا شده و در صورتی که آموزش و پرورش دیگر نیازی به سرباز معلم نداشته باشد، قطعا این طرح متوقف خواهد شد.

به گفته کمالی، همچنین سرباز معلم توانایی و تجربه این که مانند یک معلم با تجربه فعالیت کند را ندارد و بهتر است که از معلمان برای این امر استفاده شود.

کمالی با اشاره به کاهش موالید ذکور از سال 70 به بعد، اظهارکرد: با توجه به این موضوع بدیهی است که عدم واگذاری یا کاهش سهمیه سربازان امریه مورد استقبال ما نیز باشد.

وی افزود: در حال حاضر مشغول بررسی سهمیه دستگاه‌هایی هستیم که اقدام به جذب سرباز امریه می‌کنند و بر این اساس آن دسته از دستگاه‌هایی که اعطای سهمیه سرباز به آنان ضروری نیست را تعدیل یا حذف خواهیم کرد.

به گفته کمالی ستاد کل به دنبال این است که در سال 92 حدود 60 تا 70 درصد سهمیه سربازان امریه را کاهش بدهد.

میگم از کی تا حالا این برادر کمالی این قدر به فکر دانش آموزان و فراهم کردن معلم مجرب برای اونا افتاده ؟
    اها... به خاطر همین هست که دیگه اگر کسی در مقطع کاردانی قبول بشه نمیذارن ادامه تحصیل بده درسته؟؟...
    یا شاید میگن عزیز گرامی مقطع کاردانی در شأن تویِ سرباز نیست!... بلکه پادگان برای امور حمالی و خدماتی و... به تو نیاز داره!
    یا به طرف میگن مهندس نیازی نیست که شما امریه بشی و بری به سازمان جنگلها و محیط زیست یا... خدمت کنی
    ( حداقل کار مفیدی انجام بدی برای مملکتت) بلکه پادگان های نظامی به شما برای انجام امور بسیار بسیار حیاتی مثل آوردن چای برای سرهنگ و ثبت ترک پست سرباز دیپلم در سیستم به شما نیاز اساسی داره!!
    به قول جلال آل احمد که میگفت (( هر چه بر او تنگ گرفتند ، کمربندِ خود را تنگ تر بست)) هر چی بخوان به مشمولان بیشتر فشار بیارن ! کمتر سرباز گیرشون میاد! در ضمن مساله نیما هم برای مشمولان پیش نمیاد!

7. 5 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام هادی جان.....
    به لباس اونجا گیر نمیدن .....همین که ماله ارتش باشه کافیه...اگر هم مثلا چیزی گفتن ..بهشون قضیه رو بگو ولی مشکلی نیست از بابت لباس...
    بچه های ما هم بعضی ها دو جیب داشتن بعضی ها چهار جیب...پس مشکلی نداره...

اونهایی که دو جیب هستن که نوار رو کامل میدوزی و اگه چهار جیب هستش هم میتونی کامل بدوزی( یعنی از وسط جیب بدوزی و از جیبت استفاده نکنی) و هم میتونی اون قسمت جیب رو ندوزی...خوده منم قسمت جیب رو ندوختم...
    در کل به این چیزا توجه نمیشه و گیر نمیدن...حتی بعضی بچه ها اورشون روشن تر از بقیه بود ولی گیر نمیدادن چون هر چی که باشه ماله ارتشه....
    خیالت راحت باشه برو درستش کن...
    دمت گرم داش میلاد گلم آقا خیلی کارت درسته .... انقدر حال دادی که نگوو.. من هرچی بگم کم گفتم .. میلاد جان هفته اول چجوریه ؟ چیکارا باید بکنیم ؟ مرخصی ساعتی 4 به بعد برا ما از هفته اول هست ؟؟داش میلاد بیا پیام خصوصی تا با هم قرار بزاریم ببینمت داداش گلم .

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستانی که میگفتن 24 ماه نمیشه فعلا همین خبرو تحویل بگیرن!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دمت گرم داش میلاد گلم آقا خیلی کارت درسته .... انقدر حال دادی که نگوو.. من هرچی بگم کم گفتم .. میلاد جان هفته اول چجوریه ؟ چیکارا باید بکنیم ؟ مرخصی ساعتی 4 به بعد برا ما از هفته اول هست ؟؟داش میلاد بیا پیام خصوصی تا با هم قرار بزاریم ببینمت داداش گلم .
    فدات هادی جان...
    چیزایی رو که دیدم و میدونستم رو گفتم...از این به بعد اگه سوالی داشتی تو خصوصی بپرس تا پیش دیگران شرمنده نباشیم....

هفته اول مخصوصا سه روز اول و باز مخصوصا روز اول یه کم سخته...البته نه سخت بلکه بیشتر چون عادت ندارین به شرایط سخت میگذره...
    شمارو سازماندهی میکنن..یه مسئولیتی بهتون میدن..استحقاقیاتونو بهتون میدن و بیشتر توجیحتون میکنن....
    مرخصی هم میدن ولی فکر نکنم سه چهار روز اول بهتون تعلق بگیر ولی بعدش بهتون هر روز مرخصی میدن...
    بقیه در خصوصی..
    از دوستان هم عذرخواهی میکنیم که زیاد جواب و سوال شد...فقط واسه اینکه شاید به درد دیگران هم بخوره تو همینجا جواب سوالهارو دادم...

11. 3 کاربر از milad444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مجدد دوستان
    همونطور که بعضی از دوستان اطلاع دارن من سرباز آموزشی پادگان آموزشی مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه هستم
    امروز اولین مرخصی بود
    تا اینجا که برخورد پرسنل کادر باهامون خوب بوده
    البته لیسانس هستم

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سلام مجدد دوستان
    همونطور که بعضی از دوستان اطلاع دارن من سرباز آموزشی پادگان آموزشی مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه هستم
    امروز اولین مرخصی بود
    تا اینجا که برخورد پرسنل کادر باهامون خوب بوده
    البته لیسانس هستم
    کدام گروهان رفتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

با سلام...
    جناب جلیلی ماشالا شما چقدر سوال میپرسید!! .. مگر میخواید به سفر قند هار اونم با چهار پا برید ؟؟؟
    اقا شما که فوق لیسانسی ؛ خدمت خوبی رو تجربه میکنید با افراد تحصیل کرده و...
    اما متاسفانه این همه سوالات شما در این تاپیک کلا نظم و انسجام این تاپیک رو به هم میریزه یه روز میخواید با یکی قرار بزارید و اونو ببینید ؛ یه روز میخواید ببینید آمل میفتین یا نه ؛ یه روز خانمتون تنها هست و فقط شما رو داره ؛ دوست گرامی همه عرایض شما متینه اما حقیقت اینه که این تاپیک برای راهنمایی دوستان هست و نه محل گذاشتن قرار ملاقات و...
    میتونید برای این سری امور به هر عزیزی که میدونید از قضیه مورد نظر شما اطلاع داره پیغام خصوصی بدید.

خیلی عذر میخوام قصد نداشتم پام رو از گلیمم دراز تر کنم اما حقیقت رو گفتم
    آره دوست من ،من سوال زیاد میپرسم .. دلیلش رو برات توضیح میدم میدونی داداش من ، اول بهتر بود شما این انتقاد رو تو پیام به من میدادی (همونجوری که خودت گفتی ) دوما من هیچ جا سوال نا مربوط نپرسیدم .. فردا یه نفر بیاد اینجا و افتاده باشه 02 همه اینا واسه اونم کمک عزیزم .. ممکنه ادمین پست من رو پاک کنه اما داداش این رو بهت بگم اگه جای من بودی بیشتر میپرسیدی عزیزم .. همه مثل شما پشتشون پر نیست و کس و کار ندارن ما بی پدر و بی مادریم ما هیچ کس رو نداشتیم یه چیزی بهمون یاد بده یه کاری کنه هیچ کسم تو زندگیم ندیدم از نزدیک که بره خدمت که چیزی بدونم راجع بهش میدونی چرا ؟ چون کسی رو نداشتم ... خانمم هم مثل من دیگه لازم نیست بگم چه سختی هایی کشیدم از 15 سالگی چقدر کار کردم که تونستم درس بخونم و به اینجا برسم ... میتونی بفهمی زنت دانشجو باشه غریب و بی کس تو کل ایران تو هم تنها نون آور خونه باشی بدون هیچ پشتیبانی ... حالاا مجبوری بیکار بشی از جیبت هم کلی هزینه کنی با هزار بد بختی بری خدمت که بتونی فردا آدم باشی تو این مملکت ؟؟؟ اونوقت نگرانی های من رو راجع به زنم زندگیم جایی که میفتم و کارایی که میکنم شاید کمی بفهمی به هر حال مهم نیست شما آدمهایی رو که خیلی از خودتون گرفتار تر هستن رو درک نمیکنی من و خانومم عادت داریم .. ببخشید که انجمنتون به خاطر کمک به آدم بد بختی مثل من کمی بی نظم شد من از همه معذرت میخوام ... من دیگه اینجا هیچ پستی نمیدم .. خوش باشین ...

15. 2 کاربر از hadi.jalily بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •