بعد میخواستی بری شاتل؟
دانلود شبانه شاتل وصبانت و خط بکش
اسیاتک سرویس هایی که از مقدار مشخصی گرونتر باشن شبانه با سرعت 250 میده شبی 3 تا 4 گیگ
پارس
های وب
فن اوا هم هستند
پارس سرور ها رو محدود میکنه از بهترین سرور سعتت از 100 بالاتر نمیره
بعد میخواستی بری شاتل؟
دانلود شبانه شاتل وصبانت و خط بکش
اسیاتک سرویس هایی که از مقدار مشخصی گرونتر باشن شبانه با سرعت 250 میده شبی 3 تا 4 گیگ
پارس
های وب
فن اوا هم هستند
پارس سرور ها رو محدود میکنه از بهترین سرور سعتت از 100 بالاتر نمیره
پسوردت 5 رقم اخر شماره تلفنته
5 سال شاتل داشتم بخاطر محدودیت به سرعت 2 کیلو بایت ازش امدم بیرون تازه اون موقع دانلود شبانه ام در ماه 8-9 گیگ بیشتر نبود اصلا محدودیت رو شاتل اورد تو ایران بعدا بقیه شرکت ها ازش تقلید کردن شما مثل ادمی هستی که میگه چون از ابو هوای مرطوب بدم میاد میخوام از این به بعد برم شمال زندگی کنم!!!!
کاملا موافقم .
یکی از عادتهای ما شده همیکنه قراره بلایی سرمون بیارن یا شایعه شو پخش کردن شروع میکنیم به آماده سازی ذهنی خودمون و اطرافیان مون ,
انقدر میگیم و تکرار میکنیم و حتی چند تایی هم جک و لطیفه راجعش میسازیم که دیگه میشه یه امر عادی و اصلا قبحش از بین میره بکل.
خوب طرف دیگه چی میخواد از این بهتر ؟ بدون کمترین تلاشی و به کمک خود قربانیان کار به راحت ترین شکل ممکن جلو رفت ... این واقعا یه تراژدیه .
آقا , باور کنید این صفحات خونده میشه .
اگر هنوز تصمیم شونو نگرفتن بگذارید فقط مخالفت ببینن و اعتراض
ده ساله صبانت دارم خیلی خوبه. الان خط عوض کردم فقط![]()
الان زدم نشد.
سوال : مگه میشه لینک آپ بشه تو پنل هم شماره ام باشه اما رانژه نباشه؟ نمیشه که.
هرچند وقت به بار یه نفر باید بیاد کوفته بندازه وسط بحث.
دوست گرامی روی پانل مودم شما چراغی وجود داره که زیرش نوشته استاتوس اگر اون روشن میشه خط رانژه است اگر خاموش است خط رانژه نیست به همین سادگی
فکر کنم سرورهاشون مشکل داره.
من الان دارم با سرعت بالا دانلود میکنم
و توی پنلم هیچ تغییر و کاهش حجمی رو نشون نمیده.در واقع فایلی که دارم میگیرم بزرگتر از حجمیه که برام مانده
برای منم یک بار اتفاق افتاد من ۸۰ مگ داشتم ولی فکر کنم ۱۲۰ مگ دانلود کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)