سلام دوستان کسی توی مشهد به شرکت زنگ زده در مورد سرعتای تخیلی این چند روزه اعتراض کنه ما زنگ زدیم بخش فنی و جواب ندادن ولی منشی تلفن میگفت این سرعتا به خاطر مشکل با پهنای باند مخابراته
سلام دوستان کسی توی مشهد به شرکت زنگ زده در مورد سرعتای تخیلی این چند روزه اعتراض کنه ما زنگ زدیم بخش فنی و جواب ندادن ولی منشی تلفن میگفت این سرعتا به خاطر مشکل با پهنای باند مخابراته
نه منی که یک مگ دارم توی شب بین 80 الی 160 است![]()
نمیدونم اما من تا یک مدت پیش یک مگ که داشتم اما اخرش 50 بود !
شاید مخابرات و سرور دانلودتون خدا باشه عزیز
اگه به قسمت پشتیبانی هم تماس بگیرین به صورت شفاف میگه چون همه دانلود میکن محدودیت سرعت برای همه سرویس ها وجود دارد
Last edited by alijigari; 03-01-2012 at 00:48.
پارس آشغال
آخش تو دلم مونده بود
اصلا نمیتونستم بخوابم بخاطر این کلمه از جای گرمو نرمم بلند شدم کامپیوتر روشن کردم
الان هم خاموش میکنم شب همگی خوش
به پارس آفلاین ( همون آشغال ) : بذار بچه ها حال کنن امشب ... سرعتو کم نکن
بازم شب بخیر به همگی![]()
من 6 صبح امروز گذاشتم دانلود تا 7 صبح خوب بود سرعت
![]()
سلام
من دیشب ساعت 1:30 مدم رو خاموش کردم تا درست دستم بیاد...
بازی کانتر رو که تقریبا" 300 مگابایت باقی مونده بود رو استارت زدم برای دانلود که دانلود هم شد...
ساعت 5:57 دقیقه هم idm (اینترنت دانلود منیجر) بصورت اتوماتیک دانلود هارو میبنه و برنامه دانلود کلا stop میشه....
ساعت 8 بیدا شدم و مدم رو مجددا خاموش روشن کردم و از پنل پارس آنلاین گزارش مصرف گرفتم...
دیدم اون 300 مگابیتی که دانلود کردم رو از حجم بنده کم کرده و فقط 28 مگابایت رو رایگان حساب کرده...
این مشکل رو من 1 ساله دارم و پارس آنلاین هم متقاعد نمیشه...
می تونین از عکس زیر متوجه عرایض من بشین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گزینه ای داخل مودم هست به نام mtu که حجم پکتهای که از interface ما خارج میشه نشون میده و برای پارس جون اگه حجم پکت زیاد بزرگ باشه کندی سرعت و دیر باز شدن وب پیج ها را داره
در حالت معمولی روی مودم من در حالت auto بود و عدد ان 1492 بود وبرای پارس جون باید این اعداد را تغییر دهید
توی هر مودم باید در قسمت advance setting دنبال ان بگردید - اما دقیق کجاست برای هر مودمی فرق میکنه
برای شهر تهران این عدد باید 1380 باشد
برای سایر شهر ها باید 1300 باشد
در مورد شهر تون هم اگه شک دارید زنگ بزنید پشتیبانی بگین mtu من باید روی چند باشد
کسی مشکل سرعت نداره.سرعت واسه ما افتضاح شده.ازچند روز پیش سرعت کم شده بود اما از صبح دیگه رسما سرعت اینترنت به حالت مرگ افتاده.خداوند ریس پارس آفلاین را مورد عنایت ویژه قرار بدهد انشالله.
سرعتا که ....
فقط من برم یک مودم وایرلس D -link بگیرم
کانفیگش فرقی داره با خود DSL?
یکی از رفقا گرفته بود میگفت هر نیم ساعت قطع میشه برا من (مخابرات بود )
ازین جنگولک بازیا نداره پارس؟
سلام
کسی از استان سمنان اینجا هست ؟
پارس آفلاین برای هیچ کدوم از شهرهای استان سمنان دیگه قرار داد زیر یک سال نمی بنده ؟
تو شاهرود داره همه با مشتریهاش لغو قرار داد می کنه فقط 1 ساله ها رو نگه می داره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)