چرا سرویس های قبوض 1 ساله و 6 ماهه دارای شبانه رایگان هم هستن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا سرویس های قبوض 1 ساله و 6 ماهه دارای شبانه رایگان هم هستن![]()
در ضمن بقیه دوستان هم امروز با دسترسی fi اینترنت مشکل دارن؟ از ساعت 5 که پای کامپیوترم، شاید حداقل 10 بار قطع و وصل شده، البته منظورم خاموش شدن چراغ مودم و یا قرمز شدن چراغ نیستا، همه چی سر جاش ولی مثلا 1 دقیقه قطع و نیم ساعت وصل و 3 دقیقه قطع و مثلا 2 ساعت وصل... طوری نوشتم که خودمم نفهمیدم!![]()
من امروز کمتر از نیم ساعت با کامپیوترم کار داشتم نمیدونم![]()
مگه زیر یه سال هم میدن؟
یه بنده خدایی اومده بود دفتر مرکزی همارا می گفت من سرویس رو جمع کردم ولی همچنان روی قبضم هزینه ای دی اس ال میاد، اونا هم می گفتن تا یه سال همین آشه و همین کاسه، موقع اشتراک باید می پرسیدی که سرویس هاتون چند ماهه ست! حتما ماجرای اون فرق می کرده و من بد برداشت کردم.
آقا اصلا نمی دونم سرویس و خط من چشه؟
امروز از دوستام که تو یه مرکز مخابراتی هستیم ولی اونا تو همارا موندن، می پرسیدم می گفتن مشکلی ندارن!
مثلا سایت imdb.com امروز کلافه کرده بود مارو. تو بعضی از ساعتا نمی تونستم برم توش در حالی که می دونم مشکل سروری نداشتن!
آقا نمونه ش همین الان بین این پست و ویرایش حدود 30 ثانیه اینترنت نداشتم!
Last edited by vahidcorleone; 15-09-2013 at 22:11.
بهم گفت که قبوض شبانه نداره اما این یه ساله شبانه داره
خب، پس حله و مبارکه. یه سال رو یه جا پرداخت کردن هم مشکلی نداره و شاید هم بهتون تخفیف بدن!
البته نمی دونم چرا الانا اینطوری شده؟ قدیما می رفتیم یه راست دفتر همارا و نمی دونستیم که خطمون چه جوریه و اگه هم می دونستیم نمی گفتیمو فرم رو پر می کردیم و منتظر می شدیم. بعد چند روز اگه وصل نمیشد می پرسیدیم، می گفتن پی سی امه و طول می کشه وصلش.
الان همه چیز رو باند بازی کردن، باج می خوان تا خط رو تغییر بدن!
3 ماهه کمترین هست
البته الان برای من 1 ماهه ثبت کرده که خودکار تمدید میشه![]()
دوستان کسی هیتلر شکن خوب سراغ داره؟ این فایر دیگه انگار کار نمیکنه![]()
محمدرضا بیدخام -معاون بازاریابی و فروش شرکت مخابرات استان تهران- ضمن اعلام این مطلب گفت: با اجرای مصوبه مذکور ضریب اشتراک برای این دسته از مشترکین جدید از ۱ به ۱۰ به ۱ به ۸ تغییر مییابد.![]()
وی عنوان کرد: تعرفه جدید خدمات اینترنت پر سرعت مطابق جدول ذیل است:
محتوای مخفی: :D
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)