این پورت های مخابراتی که میگن مناقصه اش رو اندیشه برده با پورت هایی که 2020 میده و میگه واسه مخابراته فرقش چیه؟؟؟
کسی میدونه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این پورت های مخابراتی که میگن مناقصه اش رو اندیشه برده با پورت هایی که 2020 میده و میگه واسه مخابراته فرقش چیه؟؟؟
کسی میدونه؟
والا منم یه بار همین سوال واسم پیش اومد و از پشتیبانی پرسیدم
طرف گفت پورت مخابرات رو اندیشه تو مناقصه برنده شده و امتیاز ارائه اون دسته اندیشه هست
بعد پرسیدم 2020 دیگه واسه چیه !!
طرف گفت این کار غیر قانونی هست و ما داریم پیگیری میکنیم -- چون حق امتیاز پورت مخابرات واسه ما هست (( اندیشه ))
راستش این جوابی بود که من شنیدم --- ولی یه جورایی مشکوکه
چون اگه تو مناقصه برنده شده باشن دیگه مخابرات حق نداره خودش پورت ارائه بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام بچه ها سرعت شما هم پایین اومده . اندیشه . دو روزه که سرعتم خراب شده .
دقیقا من هم همین رو از بروبچ اندیشه شنیدم
از دوستان مخابرات هم پرسیده بودم همین رو بهم گفته بودن !!! یعنی یه جورایی مطمئن شدم به اینکه مناقصه از پارس وی گرفتن دادن به اندیشه
ولی اینکه 2020 از کجا اومده مشخص نیست
باید بازم برم مخابرات ازشون بپرسم
آقا اگه ما بخوایم چند تا فایل از یو*تیوب بگیریم کی رو باید ببینیم.
با هیچ نوع سا*کس و وی پی هم که اول پیجش باز نمی شد ، الان هم که باز میشه ، هیچ کلیپی لود نمیشه تا دانلود منجر شروع کنه به دانلود.
تمام تایپک هایی هم که در مورد لیچر سایت یو*تی*وب تو این انجمن و در بخش "سایت های آپلود و دانلود" بود ، همشون قفل شدن.
این چه مسخره بازیه آخه.
کسی راه حلی نداره؟![]()
من از این راه استفاده میکنم:
با fg لینک ویدئویی که میخوام رو بر میدارم بعد تویه irleech.com لیچ میکنم.!!!!
خیلی گرون میگه. من با 5000 تومن 50 گیگ حجم از یه جای دیگه می خرم.بعد همش 10 گیگ![]()
همه میگشن اندیشه بده ولی من تقریبا 2 ماه هست از اندیشه امدم شاتل و به شدت ناراضی هستم!اندیشه 128 محدود خط 7 سرعت دانلودم 100 بود الان شاتل سرعتم 65 هست!الیته شبا حجم دانلودم از انداشه بیشتر هست ولی خوب چه فایده!!سوالی که داشتم اینه به نظر شما ارزش داره همین شاتل 512 بگیرم؟سرعت دانلودم چند میشه؟خود پشتیبانیش گفت 256 هم بگیری باز همینه سرعتت و بیشتر نمبشه از سرعت 128 الانت!یا کلا از شاتل بیام بیرون و برم یه شرکت دیگه چطوره؟(خط 7 بلوار گیلا)لطفا راهنمایی کنید
سلام .. هرجای دیگه بری بازم همینه / من الان ۵۱۲ شاتل دارم فقط یــــه خورده سرعتش زیاد میشه /در ضمن اینو بگم که شاتل مثه اندیشه نیست که بتونی شب برا خودت هرچقدر دوست داشتی دان کنی یعنی با ۱۲۸ بیشتر از ۱۵ گیگ نمیتونی دان کنی تو ماه
میدونم اینو!چه بد بختی هستا!ایکاش همه متحد میشدن 2 ماه فقط 2 ماه کلا میرفتن از هر شرکتی هستن فسخ میکردن ااااخ چه بر شکستی میشدن این کلاه بردارا!مخصوصا اندیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)