عزیزم شما با این مشخصات RE4 رو بتونی با گرافیک متوسط اجرا کنی شانس آووردی
البته میشه RE5 رو اجرا کرد ولی رو جزئیات Very low..........
حالا چه اروری میده وقتی بازی رو اجرا میکنی؟؟؟؟
عزیزم شما با این مشخصات RE4 رو بتونی با گرافیک متوسط اجرا کنی شانس آووردی
البته میشه RE5 رو اجرا کرد ولی رو جزئیات Very low..........
حالا چه اروری میده وقتی بازی رو اجرا میکنی؟؟؟؟
دوست عزیز مثل این که دسته من رو نمیشناسه
باید چی کار کنم؟
من با Readme که توی DVD اش بود مقایسه کردم سیستم بهتر بود
موقع Loading مپیره بیرون![]()
یکی جواب ما رو هم بده
مربوط به EFLC
---------------------------
runner.exe - System Error
The program can't start because MSVCP100.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
OK
اول این خطارو میده که واسش دانلود کردم و هو در سیستم 32 و هم کنار فایل های بازی گذاشتم اجرا نشد اینبار به یک فایل dll دیگه نیاز داره
runner.exe - System Error
The program can't start because MSVCR100.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
OK
تو این سایتی که دادید این فایل واسه دانلود نذاشته بلکه یه برنامه واسه تعمیر این خطا که دانلود کردم
کلی خطا پیدا کرده به اصطلاح خودش ولی چون رجیستر نیست حاظر نیست تعمیر کنه من چیکار کنم پس چرا سر لب تاب من فقط یک فایل dll نیاز داشت و با دانلود اون راحت اجرا شد
با اجازه مهدی جان.........
از اینجا میتونی MSVCP100.dll رو دانلود کنی:
از اینجا هم میتونی msvcr100.dll رو دانلود کنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم همچین مشکلی دارم با یه فایل dll دیگه که از همین سایت دانلود کردم و طبق راهنماییش عمل کردم ولی باز حل نشد
ارورشم اینه
سلامThis application has failed to start because wxmsw28u-core-vc-custom.dll was not found.
برا بازیه The Scourge Project Episode این مشکلو دارم :(
شما باید درایور دسته رو نصب کنی اگه با نصب اون بازم اون رو نشناخت این روش رو امتحان کن:
محتوای مخفی:
ولی اگه بازم جواب نداد احتمالا استاندارد دسته شما با EA متفاوته...خیلی کمه ولی گاهی برای بعضی ها پیش میاد...بهتون پیشنهاد میکنم با یه دسته دیگه یه امتحانی بکنید...
منم با نظر alex_جان موافقم سیستمتون برای اجرای بازی به شدت ضعیفه!
شما این رو دانلود و تست کن(در جای مشخص خودش بریز):
اگه بازم نشد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه جواب نداد آپدیت های Skid row رو نصب کن ببین چی میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان موقع اجارای بازی call of duty 4 modern warfare multiplaye بعد از ساخت سرور و جوین شدن اخطار میزنه و میگه
از من
key code می خواد ایا کرک یا کیجنی وجود داره که من دقش کنم
با تشکر
دوستان سلامنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال نو مبارک
چیز دیگه نمیدونید ؟ ولش کنم ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)