کیفیت پایین من با PC مثل ایینه بازی میکنم !!رو 1080P!!! اعصابم به هم ریخته !!!از کابل نیست ؟
کیفیت پایین من با PC مثل ایینه بازی میکنم !!رو 1080P!!! اعصابم به هم ریخته !!!از کابل نیست ؟
توی همه بازیها همینطوره!!؟
مال من که فقط تو همین GTA دون دونه.
من به LCD 40 مون که وصل کردم اینجری نبود!
در مورد کیفیت بد Panel هم اینجا جاش نیست ولی اگه خواستید تخصصی براتو توضیح میدم!
نه تو gta فقط ای به خشک شانس من چون تو PC افت فریم داشت میخوساتم اینتو بازی کنم راستی این gta episod from liberty ctie نه GTA![]()
چطوری میشه تو Xbox360 از چیتها استفاده کرد؟
مثلا اینجا که اچیومنتهای اسپلینترسل رو نوشته چطوری باید استفاده کرد و اصلا اچیونت چی هست؟
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بر همه
بهترين نرم افزار براي رايت بازيهاي 360 رو ميشه معرفي كنيد.....؟؟
بعد با رايت بازيها از كيفيت بازي ها كه كم نميشه..........؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا دقایقا این سوال منم هست رفتم بازی گرفتم DVD ایش تر و تمیز اما رو هارد نمیریزه حالا میخوام از رو بازیش رایت کنم چه کنم ؟
یه چیز دیگه حالا اگه بازی رو از رو DVD اجرا کنی خیلی دریو اذیت میشه !!!
دوستان اگه تو مشهدم جایی سراغ دارید که کیفیت بازیهاش خوبه و همش رو هارد ریخته میشه بگبن !! رفتم 5 تا بازی خریدم 3 تاش رو هارد نصب نمیشه !!!!
Last edited by hamhami_333; 17-05-2010 at 00:16.
سلام اقا من اهواز رفتم دی وی دی 9 خام بگیرم یه چیز مسخره فقط epoch داشت خواستم ببینم چطور مارکیه قیمت 1000 بود
آقا من یه دوست دارم که چند روز پیش رفتیم واسش xbox 360 خریدیم حالا این بنده خدا میخواد کنسولو وصل کنه به مونیتور ال سی دیش که ال جی هست ( با کابل vga) میگه رو نوشته ها و توبازی همه چیز یه سایه داره که غیر طبیعی هست ولی رو تلوزیون لامپ تصویری مشکلی نداره خواهشا یه کمک بکنید از بچه های همین سایت هم هست hatami 66
سلام.سلام بر همه
بهترين نرم افزار براي رايت بازيهاي 360 رو ميشه معرفي كنيد.....؟؟
بعد با رايت بازيها از كيفيت بازي ها كه كم نميشه..........؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم ImgBurn برنامه ی خوبی باشه هم سبک هست هم کار کردن باهاش راحت.
دوست عزیز این بازی هایی هم که خریداری میکنید رایتی هست دیگه
سلاماقا دقایقا این سوال منم هست رفتم بازی گرفتم DVD ایش تر و تمیز اما رو هارد نمیریزه حالا میخوام از رو بازیش رایت کنم چه کنم ؟
یه چیز دیگه حالا اگه بازی رو از رو DVD اجرا کنی خیلی دریو اذیت میشه !!!
دوستان اگه تو مشهدم جایی سراغ دارید که کیفیت بازیهاش خوبه و همش رو هارد ریخته میشه بگبن !! رفتم 5 تا بازی خریدم 3 تاش رو هارد نصب نمیشه !!!!
باید از بازی image بگیرید و بعد رایت کنید همین.
دوست عزیز توجه کنید چون کیفیت دیسک ها پایین هست برای درایو ضرر داره.
به احتمال زیاد چون اینا بازی ها رو با سرعت بالا رایت میکنن این مشکل پیش میاد
اگه بازی رو تو هارد نصب میکنید زیاد به مارک گیر ندین.سلام اقا من اهواز رفتم دی وی دی 9 خام بگیرم یه چیز مسخره فقط epoch داشت خواستم ببینم چطور مارکیه قیمت 1000 بود
---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------
سلام. دوست عزیز اینا چیت نیستن توضیح در مورد این هست که چه جوری اچیومنتها را بگیریدچطوری میشه تو Xbox360 از چیتها استفاده کرد؟
مثلا اینجا که اچیومنتهای اسپلینترسل رو نوشته چطوری باید استفاده کرد و اصلا اچیونت چی هست؟
آقا من یه دوست دارم که چند روز پیش رفتیم واسش xbox 360 خریدیم حالا این بنده خدا میخواد کنسولو وصل کنه به مونیتور ال سی دیش که ال جی هست ( با کابل vga) میگه رو نوشته ها و توبازی همه چیز یه سایه داره که غیر طبیعی هست ولی رو تلوزیون لامپ تصویری مشکلی نداره خواهشا یه کمک بکنید از بچه های همین سایت هم هست hatami 66
دوستتون حق داره چون مانیتور های LG با بعضی از این کابل ها مشکل داره و سایه دار میکنه همه چیز رو.
من جعبه ی کابلم این رنگی هست و مانیتورم هم LG و به خوبی جواب میده.
ولی یه کابل دیگه که جعبش فرق میکرد رو امتحان کردم سایه داشت همه چیز
اینم بگما مشکل از مانیتور هست
![]()
Last edited by joykiller360; 17-05-2010 at 01:46.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)