تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1426 از 4105 اولاول ... 42692613261376141614221423142414251426142714281429143014361476152619262426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,251 به 14,260 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آره عزیز احتمال عوض شدنش هست
    یه نکته ای هست در مورد سربازی ، هیچ وقت عقب نندازین
    همین 2-3 ماهی که داری عقب میندازی از اونور اگه 24 ماه بشه جبران میشه !! چه کاریه ، زودتر بفرست برو شرش کنده شه بره

2. 5 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

برای اینکه دوستان قانع بشن که روی هیچ چیز نباید حساب کنن، شماره این پست رو هم نگه دارین تا بعدا هم به دوستای جدید بدین

خبر 26 دی 90

رد شایعات درباره افزایش مدت خدمت سربازی

پلیس > نظام وظیفه- همشهری آنلاین:
    جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح شایعات درباره افزایش دوره خدمت نظام وظیفه را بی اساس خواند و تاکید کرد: مدت خدمت سربازی تا پایان سال 1391 هیچ تغییری نکرده است.

سردار 'موسی کمالی' افزود: در شرایط فعلی خدمت دوران سربازی 18 ماه است و این مدت در سال 1391 هم به قوت خودش باقی می ماند.

به گزارش ایرنا ، وی خاطرنشان کرد: اگر تصمیمی در خصوص مدت خدمت دوران سربازی گرفته شود برای مدت 24 ماه از ابتدای سال 1392 خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 9 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان وقتی دفترچه را میفرستیم اول برگ سبز میاد و بعد برگ سفید؟

من تازه دفترچه فرستادم یعنی برج 2 میخوم؟

میتونم الان ئنبال امریه باشم یا قبل از فرستادن دفترچه باید یه کاری میکردم؟

6. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان وقتی دفترچه را میفرستیم اول برگ سبز میاد و بعد برگ سفید؟

من تازه دفترچه فرستادم یعنی برج 2 میخوم؟

برید پلیس +10 برگه المثنی سبز بگیرید

برگه سبز اصطلاحا به برگه آماده به خدمت میگن که درش تاریخ اعزام مشخص شده
    برگه سفید هم به برگه آماده به اعزام میگن که توش محل آموزشی و خدمت مشخص شده

احتمال زیاد برج 2!

الان بدون فوت وقت برید دنبال امریه.......

برای اینکه دوستان قانع بشن که روی هیچ چیز نباید حساب کنن، شماره این پست رو هم نگه دارین تا بعدا هم به دوستای جدید بدین
    واقعا ما که دیگه به این تصمیمات $^$#^^&& عادت کردیم
    اگر هنوز کسی نگرفته باشه تو چه دورانی زندگی میکنه، کلاش پس معرکس

دوستی چند ماه پیش میخواست پراید بخره! گفتم یالا بخر دیگه
    گفت فعلا عجله ای نیست
    بله دیگه الان نمی خواد بخره

8. 5 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

امریه رو زودتر باید اقدام میگردی ، مگر الان یه پارتی پیدا کنی ، کارهات رو سریعتر انجام بده ، وگرنه نمیتونی برای اول اردیبهشت امریه بگیری .

چند تا سایت هست برات میفرستم سریع مطالعشون کن و اقدام کن .

موفق باشید.

10. 2 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم راهی هست که بشه در نزدیکی شهر خودم(استان مازندران هستم و میخوام شهرهای اطراف ساری خدمت کنم) بیفتم؟
    البته اینا شرایطم هست :
    مشکل جسمی یا روحی خاصی ندارم
    امکان ازدواج ندارم
    مهندسی صنایع خوندم و با معدل 13 تقریبا! فارغ التحصیل شدم
    مهم نیست کدوم ارگان بیفتم فقط میخوام نزدیک یا دقیقا شهر خودم باشم!
    حاضزم مجانی واسشون کار کنم یا هر خدمتی که معمولا انجام میدن...
    از نظر دانش کامپیوتر چه نرم افزار چه سخت افزار هم خوبم و زبان انگلیسی هم بلدم
    همسایمون در سپاه هستش و میتونه یه کارای واسم انجام بده(خودشم مسئول آموزش یکی از پادگان ها هستش)

در پایان اگه راهی وجود نداره می خواستم بدونم معمولا امثال ماها(لیسانس ) رو کجاها میفرستن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض سربازی

سلام
    میخواستم بدونم راهی هست که بشه در نزدیکی شهر خودم(استان مازندران هستم و میخوام شهرهای اطراف ساری خدمت کنم) بیفتم؟
    البته اینا شرایطم هست :
    مشکل جسمی یا روحی خاصی ندارم
    امکان ازدواج ندارم
    مهندسی صنایع خوندم و با معدل 13 تقریبا! فارغ التحصیل شدم
    مهم نیست کدوم ارگان بیفتم فقط میخوام نزدیک یا دقیقا شهر خودم باشم!
    حاضزم مجانی واسشون کار کنم یا هر خدمتی که معمولا انجام میدن...
    از نظر دانش کامپیوتر چه نرم افزار چه سخت افزار هم خوبم و زبان انگلیسی هم بلدم
    همسایمون در سپاه هستش و میتونه یه کارای واسم انجام بده(خودشم مسئول آموزش یکی از پادگان ها هستش)

در پایان اگه راهی وجود نداره می خواستم بدونم معمولا امثال ماها(لیسانس ) رو کجاها میفرستن؟
    همشهری عزیزم. از اونجایی که مازندران ارتش نداره. شما یا سپاه میوفتی یا ناجا. سپاه خیلی خوبه ولی ناجا در استان مازندران به جز راهورش بقیه جاهاش راحته و اکثراً میندازن ستاد فرماندهی ساری و 7 تا 15 ساعت کاریشه. و تقریباً مثل سپاهه. و تقریباً بی در و پیکره و مرخصی زیاد میدن در مجموع گفتم به جز راهور خدمت در مازنداران راحته. البته یه مشکل هست و اونم اینه که اکثر مازنی ها رو میندازن مرزبانی مرزن آباد و تقسیماتش 80% لبه مرزه. پس سعی کن از طریق همسایتون برای سپاه اقدام کنی.

13. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

همشهری عزیزم. از اونجایی که مازندران ارتش نداره. شما یا سپاه میوفتی یا ناجا. سپاه خیلی خوبه ولی ناجا در استان مازندران به جز راهورش بقیه جاهاش راحته و اکثراً میندازن ستاد فرماندهی ساری و 7 تا 15 ساعت کاریشه. و تقریباً مثل سپاهه. و تقریباً بی در و پیکره و مرخصی زیاد میدن در مجموع گفتم به جز راهور خدمت در مازنداران راحته. البته یه مشکل هست و اونم اینه که اکثر مازنی ها رو میندازن مرزبانی مرزن آباد و تقسیماتش 80% لبه مرزه. پس سعی کن از طریق همسایتون برای سپاه اقدام کنی.
    سلام مرسی از لطفت و پاسخت
    پس راهور ساری از همه سخت تره؟ بیچاره یکی از بچه ها افتاده اونجا،تازه آموزشی رو هم در شهر خوش آب و هوای مشکین شهر گذروند!
    این که بیفتم سپاه خیلی پارتی کلفتی میخواد یا نه با یه سفارش کوچیک میشه کارا رو اوکی کرد؟ بعد الانم میشه مثل سابق کسری گرفت؟ یعنی مثلا بسیج فعالی چیزی؟چون یکی از دوستانم چند وقت پیش(شاید 1 سال بیشتر) حدود 6 ماه کسری گرفت و آموزشی هم 1 هفته بیشتر نرفت!
    من اصلا برام مهم نیست چند ماه خدمت کنم یا با چه شرایط سختی خدمت کنم فقط واسم خیلی مهمه توی شهر خودم یا نزدکی هاش بیفتم به علت کاری که دارم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام مرسی از لطفت و پاسخت
    پس راهور ساری از همه سخت تره؟ بیچاره یکی از بچه ها افتاده اونجا،تازه آموزشی رو هم در شهر خوش آب و هوای مشکین شهر گذروند!
    این که بیفتم سپاه خیلی پارتی کلفتی میخواد یا نه با یه سفارش کوچیک میشه کارا رو اوکی کرد؟ بعد الانم میشه مثل سابق کسری گرفت؟ یعنی مثلا بسیج فعالی چیزی؟چون یکی از دوستانم چند وقت پیش(شاید 1 سال بیشتر) حدود 6 ماه کسری گرفت و آموزشی هم 1 هفته بیشتر نرفت!
    من اصلا برام مهم نیست چند ماه خدمت کنم یا با چه شرایط سختی خدمت کنم فقط واسم خیلی مهمه توی شهر خودم یا نزدکی هاش بیفتم به علت کاری که دارم...
    گفتم پادگانها و سازمان وظیفه عمومی ساری بی در و پیکره همسایتون میتونه برات حلش کنه که بیفتی سپاه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ایسنا: سردار موسی کمالی با اشاره به اظهاراتی که چندی پیش پیرامون حذف امریه از ستاد کل نیروهای مسلح مطرح شده بود، گفت: در حال حاضر با توجه به نیازی که سازمان‌های دولتی دارند، تعدادی از سربازان با موافقت ستاد کل در اختیار آنها قرار گرفته می‌شود و آنان پس از گذراندن دوران آموزشی باقی مدت خدمت سربازی خود را در این سازمان‌ها طی می‌کنند.

وی یکی از این نوع سربازان امریه را طرح سرباز معلم اعلام کرد و گفت: این طرح، طرحی موقت است و به منظور جبران کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اجرا شده و در صورتی که آموزش و پرورش دیگر نیازی به سرباز معلم نداشته باشد، قطعا این طرح متوقف خواهد شد.

به گفته کمالی، همچنین سرباز معلم توانایی و تجربه این که مانند یک معلم با تجربه فعالیت کند را ندارد و بهتر است که از معلمان برای این امر استفاده شود.

کمالی با اشاره به کاهش موالید ذکور از سال 70 به بعد، اظهارکرد: با توجه به این موضوع بدیهی است که عدم واگذاری یا کاهش سهمیه سربازان امریه مورد استقبال ما نیز باشد.

وی افزود: در حال حاضر مشغول بررسی سهمیه دستگاه‌هایی هستیم که اقدام به جذب سرباز امریه می‌کنند و بر این اساس آن دسته از دستگاه‌هایی که اعطای سهمیه سرباز به آنان ضروری نیست را تعدیل یا حذف خواهیم کرد.

به گفته کمالی ستاد کل به دنبال این است که در سال 92 حدود 60 تا 70 درصد سهمیه سربازان امریه را کاهش بدهد.

17. 3 کاربر از amir_ata_21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •