خوب اگه تلفن از یک پریز دیگه وصل باشه بازم باید از میکرو فیلتر سیم کشید به تلفن برای نویز؟
خوب اگه تلفن از یک پریز دیگه وصل باشه بازم باید از میکرو فیلتر سیم کشید به تلفن برای نویز؟
در كل براي هر وسيلهاي كه ميخواد به تلفن وصل بشه بايستي از يك نويزگير استفاده كرد.
شما ميتونيد مودمتون رو به صورت مستقيم به تلفن وصل كنيد و براي وسايل ديگر از اسپليتر (نويزگير) استفاده كنيد.
شاد باشيد![]()
ابتدا وارد تنظيمات مودم شويد:
براي ورود به تنظيمات مرورگر روي سيستم رو باز كنيد.
در آدرس بار مرورگر آدرس 192.168.1.1 را وارد نماييد.
در صورت درخواست نام كاربري و كلمه عبور براي هر دو مقدار admin را وارد نماييد.
در همان صفحه اول روي گزينه Quick Start كليك كنيد.
در صفحهاي كه باز ميشود روي دكمه Run Wizard كليك كنيد.
حال مراحل رو ادامه بديد.
مرحله بعد:
مرحله بعد:
نام كاربري و كلمه عبور خودتون رو كه شركت بهتون داده در اين قسمت وارد نماييد.
تمام شد.
![]()
کسی طریقه ی نصب مودم زایکسل رو میشه به ما یاد بده
بچه ها چراغ link مودمم ثابت نمیمونه چیکار کنم؟؟؟
از شما متشكرم تمام مراحل رو درست طي كرده بودم فقط يك رقم رمز رو اشتباه وارد كرده بودم.
از چه شرکتی اینترنت میگیری؟
اول از همه بررسی کن کانفیگ مودمت درسته؟ مقادیر vpi و vci رو چک کن ، چون ممکنه مودم شما به حالت کارخانه بازگشت داده شده باشه .
اگر لینک ثابت نشد مودم رو مستقیما و بدون اسپیلیتر به ورودی خط تلفن توی ساختمان وصل کنید (بدون هیچ وسیله رابط) اگر چراغ لینک شما ثابت نشد احتمال زیاد مشکل از مخابرات هستش که تماس بگیر با سرویس دهنده
ولی اگر ثابت شد بحث متفاوت خواهد بود.
سلام دوستان مودم من dlink مدل 2640u هستش گذاشتمش رو حالت bridge ولی فقط یک نفر می تونه به اینترنت وصل بشه و حتی وای فای اونهم دیگه وصل نمیشه و ارور می ده لطفا راهنمایی کنید چه جوری بایستی کانفیگ کنم تا همزمان چند نفر بتونن تو حالت bridge به اینترنت وصل بشیم؟ ممنون
مدل مودم خودتون رو بيان كنيد.
شاد باشيد![]()
اين امكان نداره شما بتونيد در حالت Bridge همزمان چند نفر كانكت بشيد.
البته شرايطي هم وجود داره كه ميشه و اون اين هست كه شركت ارائه دهنده سرويس نوع اكانت شما رو چند كاربره گذاشته باشه.
براي اينكه مشكلتون حل بشه شما بايد مودمتون رو در حالت PPPOE كانفيگ كنيد و اين مستلزم رعايت مسائل امنيتي براي قسمت وايرلستون هست.
شاد باشيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)