تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1426 از 3745 اولاول ... 42692613261376141614221423142414251426142714281429143014361476152619262426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,251 به 14,260 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما زیاد به حرف های این پشتیبانی اطمینان نکن...
    آسیاتک هم میگه سرویس 2 مگ بیشتر نمیده ولی اواخر سال 90 رو 6 مگ هم بود با سرور خارجی
    هیچ حرکتی هم زده نشده ، خودشون باز گذاشته بودن.
    برای اینکه زیاد تاپیک به حاشیه نره بهت Pm دادم.

2. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اسیاتک هم اکنون یک مگ نامحدود برنزی

حسابی از خجالتش در اومدم

4. 5 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercurial7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اسیاتک هم اکنون یک مگ نامحدود برنزی

حسابی از خجالتش در اومدم
    ساکن کجا هستید و تین که واقعا نامحدوده یا مثلا بعد 16 گیگ دانلود کردن سرعتش کم می شه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ساکن کجا هستید و تین که واقعا نامحدوده یا مثلا بعد 16 گیگ دانلود کردن سرعتش کم می شه؟
    عزیز ساکن کجا هستم که مشخصه بنده شیراز هستم
    این العان یک اختلال درسیستمشون هست که حدودا از ساعت 10 صبح به وجود اومده و سزعتم تو حالت عادی 60 هست
    نت من کاملا نامحدوده

TAPATALK

7. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

ایشون نوشتن برنزی
    فکر کنم طلایی و نقره ای گیگ سرعت بالاتر داشتن

9. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

512 نامحدود طلایی سرعت دانلودش چنده؟!

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بزرگوار اولا درست صحبت کن من و سایرین که میریم نامحدود میگیریم حتما نیاز داریم و به هیچ احدی هم ربطی نداره
    1-دارم پول 1 مگ نامحدود میدم سرعتم در خوشبینانه ترین حالت 55 کیلو هست
    2-یعنی باید در شرکتی رو که با دانلود 50 کیلو براش مشکل ایجاد میشه رو گل گرفت تو کره ملت پورت 1 گیگ دارند ماهم هنوز تو بیت و بایت موندیم اونوقت هم به جای این که بریم اعتراض کنیم میام میگیم
    تقصیر خودمونه به خاطر اینکه با سرعت 50 کیلوبایت داریم دانلود میکنیم ....
    من حرف زدنم مشکل نداره حقیقت رو گفتم.
    1-شما اگه یکم تحقیق کنی این 1 مگ نامحدود که شما گرفتی با تعرفه های جدیده که وضع شده و ضریب اشتراک 1 به 10 هست و حداقل سرعت میتونه زیر 10 کیلوبات باشه پس شما اگه 1 مگ نامحدود میخوای برین شرکتی که 1 مگ رو با ضریب 1 به 1 ارائه میکنه.
    2-این جا ایرانه شما هم ایرانی خیلی ناراحتی با پول دید برو کره هم درس بخون هم اینترنت 1 گیگ استفاده کن.این جا ایرانه جهان سوم هست و شما الان دارین با همین امکانات زندگی میکنید پس اگه فک میکنید با دانلود 24 ساعته مشکلی برای بقیه به وجود نمیارین پس به این روند ادامه بدین.
    اولا اینکه شما بجای اینکه تقصیرو بندازی گردن بقیه،بیشتر از همه این شرکت... تقصیر کاره که به همه کم فروشی میکنه،دوما اینکه شما حق نداری به بقیه بگی از اینترنت استفاده نکنن که شما راحت کارتو انجام بدی و اگه خیلی ناراحتی میتونی isp رو عوض کنی بری یه جایی که سرعتش خوب باشه،و سوما اینکه کسایی که نامحدود میگیرن مطمئنا حقشونه که هر چقدر دلشون میخوان دانلود کنن و به کسی هم ربطی نداره و شما هم حق نداری بقیه رو بی فکر خطاب کنی
    1-من فقط ملت رو مقصر نمیدونم مشکل شرکت هم هست ولی خوب خد شما بیا قضاوت کن یک Stm1 قیمتش چقدره 40 میلون خوب یک شرکت باید به چند نفر این اینترنت رو بفروشه تا هزینش در بیاد.تازه پول کارمند ها بماند.
    2-شما هم حق ندارین برای بقیه خط نشون بکشین.شما اگه اسیاتک هم مثل خیلی از شرکت ها لیست سیاه داشت مشخص میشد که کی چی میگه.من مشکلی ندارم شما اگه دوست داری میتونید برین یه شرکت دیگه که سرعت بالا تری هم داره.
    3-شما انفد دانلود کن که هاردت بترکه مشکل ما رفتن مغز ها نیست مشکل ما ماندن ... هاست.اره برادر شما میگی سرعت کمه خوب بزار من هم تمام استفاده رو ببرم همین شما نیستی که 100 نفر مثل شما فکر کنن کافیه که پهنای باند یک ای اس بی نابود بشه پینگ بره رو ان میلیون و تایم اوت هم بر رو 1000
    من خودم مصرفم مشخص نیست! یه ماه 2 گیگ یه ماه 15 گیگ....
    اما اینکه ISP داره از شما دزدی میکنه ، و به بقیه مردم توهین میکنی کار درستی نیست!
    درضمن من متوجه نمیشم! شما که اینقدر ناراضی هستی و هر دفعه میایی کلی همه رو زیر سوال میبری، چطوریه که هنوز جمع آوری نکردی؟؟؟
    پ.ن: کار عملی؟؟ game over؟؟؟؟
    برو های وب سرویس دینامیت بگیر و راحت کار عملی!!! رو انجام بده... ساعت رایگانم نداره که مزاحمت شن
    خوب من روی صحبتم با اوانی که 10 گیگ یا 40 گیگ استفاده میکنن نیست با اونای که فک میکنن چون 20 تومن پول دادن باید 24 ساعته تو دانلود باشن هست که فکر بقیه رو نمیکنن که تعداد شون هم کم نیست اقایون فیلم Full Hd نگاه میکنن که حجم هر کدوم چند گیگ هست.
    باز همه تقصیر رو گردن ISP میندازین.
    چون شکرت مناسبی این جا نیست یه مخابرات هست که وضعیت 100 برابر بد تره یه اسیاتک.
    بله بنده 3 تا مقاله isi نوشتم و مواقع بیکاری بازی هم میکنم.خواستی لینک میدم برو مقاله های من رو بخون البته شما که خودتون استادین و ما باید پیش شما شاگردی کنیم.
    شما که این همه به سرعت و دانلود علاقه دارین بگیرین و دست از سر این اسیاتک بردارین.

من نه با کسی سر جنگ دارم نه چیزی فقط میگم اگه مردم ما خودشون یکم به هم کمک کنن و دست از زیاده خواهی بردارن همه به طور برابر میتونن از این خدامات استفاده کنن اگه هم فک میکنی حرف من درست نیست و شما درست میگین باشه شما درست میگن و من هم نا درست در ضمن اگه مشکل تایپی هست ببخشد. شوخی های ما رو جدی نگیرین

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عزیز در حقیقت ما مشکل نداریم شما مشکل دارید میتونید ای اس پی تون رو عوض کنید جهت اطلاع شما فقط امروز ده گیگ از اسیاتک دانلود کردم ///
    به شما هم اصولا ربطی نداره

TAPATALK

13. 9 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

متاسفانه سرعت بالا رو كم كردن

داره خودمونی میشه hamed619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا 1 مگ نا محدود چنده من تهرانم الان براي مخابرات رو دارم 40 تومن ميدم بعد 1 مگ بدن بدون مدرك دانشگاهي هم ميدن يا اون قانون هنوز هست ممون ميشم جواب منو بديد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •