تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1426 از 2365 اولاول ... 4269261326137614161422142314241425142614271428142914301436147615261926 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,251 به 14,260 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید شما کسی رو سراغ نداری از اصفهان که این بانده رو خریده باشه؟
    سلام مهدي جان. نه متاسفانه.
    سلام
    چندتا سوال از اساتید دارم اگر لطف کنن ساده جواب بدند و البته همشو جواب بدند
    من یه پراید صندوق دار دارم میخوام یه ضبط بندازم و دوتا باند و اگر شد یه امپلی فایر
    1 - ضبط فقط میخوام سی دی mp3 بخونه و یه دونه فلش و یه کابل برای اتصال به موبایل یه چیزایی مثل رقص نور و بلوتوث و ... نمیخوام.حالا با این اوصاف چه مدلی بگیرم؟پایونییر یا کنوود؟اینکه یه ضبط 250 تومن باشه با اون یکی دیگه که 400 تومنه توی کیفیت که فرق نداره؟من کیفیت برام مهمه ولی امکانات فقط همونا که گفتم رو میخوام
    2 - یه جفت باند رو چه مدلی بخرم که هم صداش بلند باشه به قول معروف حال بده(منظورم بلنده گوش خراش نیست منظورم از بلند اینه که اگر صداش رو بلند کردم کیفیت پخش تا حد امکان نیاد پایین )و هم کیفیت خوبی داشته باشه؟
    3 - شنیدم باند مدل کلاریون از پایونیر و کنوود حرفه ای تر و صدای بهتری تولید میکنه ، درسته؟co609 بهتره یا اینا که گفتم؟
    4 - یه رفیقام میگفت امپلی فایر هم بنداز به دو علت : یکی توزیع برق مناسب و دوم کیفیت صدای بهتر.
    این دوتا دلیل درسته؟ اگر درسته که به نظرتون یه امپلی فایر ارزون و درعین حال دارا بودن این دو خاصیت چیه؟
    دوست عزيز براي داشتن صداي با كيفيت و اينكه تو ولومهاي بالا ديستورت نكنه بايد آمپ ببنديد.
    پخش رو اگر ديجيتال مديال پلير منظورتون هست ميتونيد كن وود مدل U256 بگيريد. حدود 200 تومن.
    اسپيكر گليدن MC 609 قيمت 365 تومن.آمپ دو كانال ML 60.2 نيز جهت تغذيه اسپيكر قيمت 312 تومن.
    البته پك برق و كابل اسپيكر هم نياز داريد كه حدود 200-300 بايد در نظر بگيريد.
    اين يه سيستم استاندارد و با كيفيت معقول هست.
    اگر بخواهيد كوبش و تفكيك صداتون بهتر بشه بايد CO609 برداريد با آمپ Ml 75.4 كه جمعا حدود 970 در مياد.

2. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه driftking132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    بروجرد

پيش فرض

محمد جان.بی تعارف عرض میکنم. اگر اجازه بفرمائید بنده دو جفت اسپیکر و پخش رو کامل براتون تهیه و ارسال میکنم. شما هر موقع دستتون باز شد بهم پرداخت کنید.خواهشا اصلا تعارف نکنید.

آقا حمید خیلی گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــلی

فدای شما بشم,ایشالا جور میشه
    بیشترِ تلاشم اینه که قبل از عید باشه,چون حس و حاله عجیبی به آدم دست میده وقتی این موقعه ها خرید میکنی
    والا موندم که دوجفت باند بگیرم تا یه جفت,اگه یه جفت چی بگیرم که بیسش باحال باشه!!!
    وگرنه هزینه پخش که جور شده,موندم توی این اسپیکرها
    پایونیر هم اسپیکر های مناسبی داره,ولی صداشون رو نشنیدم,اما این JVC که شما معرفی کردی 100% ازش مطمئنم.
    Last edited by driftking132; 03-03-2014 at 17:40.

4. این کاربر از driftking132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه driftking132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    بروجرد

پيش فرض

محمد جان.بی تعارف عرض میکنم. اگر اجازه بفرمائید بنده دو جفت اسپیکر و پخش رو کامل براتون تهیه و ارسال میکنم. شما هر موقع دستتون باز شد بهم پرداخت کنید.خواهشا اصلا تعارف نکنید.

آقا حمید خیلی گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــلی

فدای شما بشم,ایشالا جور میشه
    بیشترِ تلاشم اینه که قبل از عید باشه,چون حس و حاله عجیبی به آدم دست میده وقتی این موقعه ها خرید میکنی
    والا موندم که دوجفت باند بگیرم تا یه جفت,اگه یه جفت چی بگیرم که بیسش باحال باشه!!!
    وگرنه هزینه پخش که جور شده,موندم توی این اسپیکرها
    پایونیر هم اسپیکر های مناسبی داره,ولی صداشون رو نشنیدم,اما این JVC که شما معرفی کردی 100% ازش مطمئنم.
    متاسفانه به جای افزایش بودجه,به علت مشکل از پولم کم شد
    شرمنده شما شدم که نتونستم 7056 رو ازتون بخرم!
    آقا حمید به نظره شما بهتر نیست یه جفت co609 Plus و کنوود u456 بخرم؟؟
    بیس این باند بودنِ آمپ راضی کننده است؟؟؟
    صداش چطوره؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

صداش چطوره؟؟؟
    عزیز حالا آیه هم که نیومده همه بیان پخش توپ بخرن u456 هم پخش خوبیه
    بله چرا که نشه الان با پخش راهش بنداز بعد که پول اومد دستت یه آمپ هم بنداز کنارش

7. 4 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با عرض سلام مجدد و خسته نباشید خدمت دوستان.
    متاسفانه من با کسری بودجه مواجه شدم، البته بودجه رو جای دیگه خرج کردم.
    آقا لطفا راهنمایی کنید و مدل بدید چون من از اطلاعات و اصطلاحات تخصصی شما زیاد سر در نمیارم.
    یه پخش برای ماشین میخوام که سی دی و فلش بخوره و بلوتوث هم داشته باشه که بتونم تماس رو برقرار کنه با آندروید هم کار کنه.
    خودم این مدل رو دیدم اما گفتم نظر دوستان رو بپرسم.
    Pioneer Head Unit DEH X9550 BT
    اگه دوستان پخش مدل دیگه ای با این کارایی و قیمت مناسب تر و با کیفیت بهتر سراغ دارید که من بتونم خرید کنم لطفا راهنمایی کنید.
    در ضمن ماشین همونطور که قبلا گفتم سایپا 132 هست، نیاز ندارم که سیستمی ببندم که صداش گوش شهرو کر کنه اما یه سیستمی میخوام که بیس نرمالی داشته باشه صداش زیاد تیز یا بم نباشه و کیفیتش بسیار واضخ و شفاف باشه، حتی اگه بدون ساب هم بشه این امکانات رو فراهم کرد مشکلی ندارم،
    در ضمن بیشتر دوست دارم صدا رو هم جلو داشته باشم هم عقب حالا بنا به دلایلی، اگه برای این هم بشه فکری کرد ممنون میشم.
    لطفا پخش مورد نظرتون همراه با هرچی که لازمه اعم از آمپلی، باند یا در صورت نیاز ساب رو بهم بگید.
    ممنون و متشکر و منتظر راهنماییتون هستم
    سقف کل بودجه با پخش و باند و همه چی حدود 1 میلیون، اما این حداکثرش هست، لطفا یه سیستم شفاف و واضح با حداقل قیمت پیشنهاد بدید

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صداش چطوره؟؟؟
    سلام
    اشکال نداره جور میشه.
    بله میشه ولی حتما بعدا براش آمپ بگیر.
    با عرض سلام مجدد و خسته نباشید خدمت دوستان.
    متاسفانه من با کسری بودجه مواجه شدم، البته بودجه رو جای دیگه خرج کردم.
    آقا لطفا راهنمایی کنید و مدل بدید چون من از اطلاعات و اصطلاحات تخصصی شما زیاد سر در نمیارم.
    یه پخش برای ماشین میخوام که سی دی و فلش بخوره و بلوتوث هم داشته باشه که بتونم تماس رو برقرار کنه با آندروید هم کار کنه.
    خودم این مدل رو دیدم اما گفتم نظر دوستان رو بپرسم.
    Pioneer Head Unit DEH X9550 BT
    اگه دوستان پخش مدل دیگه ای با این کارایی و قیمت مناسب تر و با کیفیت بهتر سراغ دارید که من بتونم خرید کنم لطفا راهنمایی کنید.
    در ضمن ماشین همونطور که قبلا گفتم سایپا 132 هست، نیاز ندارم که سیستمی ببندم که صداش گوش شهرو کر کنه اما یه سیستمی میخوام که بیس نرمالی داشته باشه صداش زیاد تیز یا بم نباشه و کیفیتش بسیار واضخ و شفاف باشه، حتی اگه بدون ساب هم بشه این امکانات رو فراهم کرد مشکلی ندارم،
    در ضمن بیشتر دوست دارم صدا رو هم جلو داشته باشم هم عقب حالا بنا به دلایلی، اگه برای این هم بشه فکری کرد ممنون میشم.
    لطفا پخش مورد نظرتون همراه با هرچی که لازمه اعم از آمپلی، باند یا در صورت نیاز ساب رو بهم بگید.
    ممنون و متشکر و منتظر راهنماییتون هستم
    سقف کل بودجه با پخش و باند و همه چی حدود 1 میلیون، اما این حداکثرش هست، لطفا یه سیستم شفاف و واضح با حداقل قیمت پیشنهاد بدید
    پخش خوبیه.
    7056 کن وود هم گزینه مناسبیه.
    1-اسپیکر MC 609 قیمت 365
    2- آمپ ML 75.4 قیمت 513 یا دو کانال ML 60.2 قیمت 315
    3- پخش هم حدود 500

10. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sezar77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان و آقا حمید گل
    برند dlsو کدنس آمپ ها شون چطوره؟ میشه روشون حساب کرد؟
    قابلیت بریج بستن رو دارن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان و آقا حمید گل
    برند dlsو کدنس آمپ ها شون چطوره؟ میشه روشون حساب کرد؟
    قابلیت بریج بستن رو دارن؟
    سلام ممنونم خودت گلي
    كدنس رو من كار نكردم ولي DLS بله آمپهاي قديمش رو كار كردم .عالي بودن.اون كارتن سبز رنگها.اصل سوئد بودن اوايل.
    كلا هر آمپليفاير دو كانال و چهار كانال رو ميشه از قابليت بريج درش استفاده كرد.

15. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

8650یا9550 قیمت هر دو یکی است کدوم بهتر تره برای خرید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •