تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1426 از 1635 اولاول ... 426926132613761416142214231424142514261427142814291430143614761526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,251 به 14,260 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

این یکی میتونه انتخاب بهتری باشه براتون
    دیگری کنون 600 دی با لنز 18-135 به قیمت 3 میلیون و 100

پیشنهاد میکنم به دوربین های nex هم یک نگاه بندازی و بعد تصمیم بگیری

ممنونم میشخ بگید چرا؟ من خودم شنیده بودم دی 90 در این رده از بقیه بیشتر امتحانش رو پس داده
    منظورتون رو از nex متوجه نشدم نیکونه یا کنون؟

ممنون

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

ممنونم میشخ بگید چرا؟ من خودم شنیده بودم دی 90 در این رده از بقیه بیشتر امتحانش رو پس داده
    منظورتون رو از nex متوجه نشدم نیکونه یا کنون؟

ممنون
    بنده خودم دی 90 داشتم . دوربین خوبیه اما واقعا دیگه قدیمی شده
    شاید دو سال پیش که دی 7000 تازه اومده بود هنوز میشد روش به عنوان دوربین حساب کرد .اما الان واقعا دیگه دوربین قدیمی ای هست
    nex مال شرکت سونی هست و از سری دوربین های بدون آینه هست که قابلیت تعویض لنز هم دارند و انصافا کیفیت بسیار خوبی هم دارد.
    مثل این
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای ابتدای کار هم اصلا لنز فیکس نخرید.
    15-85 لنز بسیا خوبیه اما قیمتش بالاست و به بودجه شما نمیخورد
    دست دوم خیلی مواظب باشید در هنگام خرید و قبل از دادن پول به چند ادم وارد دوربین را نشان دهید
    حتی تعداد شات دوربین را با مراجعه به نمایندگی در بیاورید و بعد خرید کنید
    خود من دی 90 ای که داشتم بیشتر از 78 هزار شات زده بود اما اونقدر تمیز و سالم بود که اگه ناوارد میدید فکر میکرد دوربین زیر 3000 هزار شات زده و مال یک خانم دکتر بوده

18-135 دو مدل داره که مدل جدید که STM هست کیفیت خیلی بالاتری نسبت به قبلی دارد

دی 90 در این رده از بقیه بیشتر امتحانش رو پس داده
    دیگه خیلی امتحانش را پس داده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

فرق هايي كه من در اين دو ديدم اينا بود: كيفيت بهتر 4000نمايشگر-تشخيص لبخند داشتن 4000
    اما تفاوت اصلي در قسمت عكاسي پياپي هست كه تا 8 فريم بر ثانيه داره 4500 و 400 تا 1.2 ثانيه. البته نميدونم شايدم ديجي كالا ثبت نكرده باشه چون خيلي چيزارو برا يكي ثبت ميكنه و برا يكي ثبت نميكنه. من سره اين موضوع رفتم dpreview اونجا هم برا هر دو زده بود 1.2 ثانيه.
    والا نميدونم 40 تومن كه چيزي رو عوض نميكنه با خيال راحت برو مدل جديد تر رو بگير راحت. (4500)

فرهاد جان من رو نيكون كه خيلي تجربه استفاده ندارم و با توجه به بازار خريد و فروششونم بهت كنون پيشنهاد ميدم. اما از گزينه هاي خودت 100% دي90 بگير. بدنه دي90 دوميش پيدا نميشه. واقعا دوربين عالي ايه.

ولي راهنماييه من:
    بدنه 550 بگير چون هم جون دار تر از 600 هست و هم ارزون تر در عين حال تمام امكانات 600 رو داره. من با جفتش كاركردم و صد در صد 550 رو پيشنهاد ميدم
    بدنه 550 كه برات در مياد (نو) 1700-1800 و در حد نو كه پيشنهاد منه 1500-1700.
    با خريد باديه ارزون تر و در عين حال قوي مثل 550 دستت تو خريد لنز باز ميشه.
    حالا پيشنهادات من در خريد لنز:
    البته لنز وابستگي شديدي به نوع كاربريه عكاس داره اما لنز هايي كه براي شروع و مناسب بودجه ي شما هست. لنز 18-135 لنز همه كاره ايه اما شارپنس خوبي نداره و در حد 18-55 هست. اما با توجه به بودجت و همه كاره بودن 18-135 به ناچار بهترين گزينه در بين لنز ها همينه. اما اگه از من ميشنوي يذره رو پولت بزار و يه لنز 15-85 بگير. بخدا دومي نداره 15-85. شارپنس عالي- وايد در حد فيش آي. تله اش هم خوبه و براي بدنه كراپدار براي پرتره هم جواب ميده رو 50 مم و 85 م م . قيمتش هم 2300 هست و دست دومش هم مي توني تا 1700-1800 (تميز و سالم) پيدا كني. اينارو هم نخواستي رو 50 م م فيكس اف 1.4 فكر كن .قيمتش 1500 هست. توجه به شارپنس عالي و دياف شگفت انگيز 1.4 رش هم داشته باش

فوتوگرافر جان ممنون از راهنماییت

میشه بگی مگه بازار خرید و فروش نیکون چطوریه؟
    من عکاسی طبیعت می کنم و گاهی هم مناظر شهری ولی کادرهای تله و گاهی هم واید بسته به سوژه طبیعت برام جذابن
    در مورد 550 دی با لنز 15-85 خب میره روی 3.5 که برای من زیاده
    در مورد لنز کنون 18-135 منظورت اینه که با 18-55 فرقی نداره از نظر کیفیت؟
    لنز نیکور 18-135 چی؟
    راستی اگه بخوایم 550 دی کنون رو با دی 90 مقایسه کنیم نتیجه چی میشه؟

چقدر سوال کردم
    مرسی از راهنماییت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

بنده خودم دی 90 داشتم . دوربین خوبیه اما واقعا دیگه قدیمی شده
    شاید دو سال پیش که دی 7000 تازه اومده بود هنوز میشد روش به عنوان دوربین حساب کرد .اما الان واقعا دیگه دوربین قدیمی ای هست
    nex مال شرکت سونی هست و از سری دوربین های بدون آینه هست که قابلیت تعویض لنز هم دارند و انصافا کیفیت بسیار خوبی هم دارد.
    مثل این
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای ابتدای کار هم اصلا لنز فیکس نخرید.
    15-85 لنز بسیا خوبیه اما قیمتش بالاست و به بودجه شما نمیخورد
    دست دوم خیلی مواظب باشید در هنگام خرید و قبل از دادن پول به چند ادم وارد دوربین را نشان دهید
    حتی تعداد شات دوربین را با مراجعه به نمایندگی در بیاورید و بعد خرید کنید
    خود من دی 90 ای که داشتم بیشتر از 78 هزار شات زده بود اما اونقدر تمیز و سالم بود که اگه ناوارد میدید فکر میکرد دوربین زیر 3000 هزار شات زده و مال یک خانم دکتر بوده

18-135 دو مدل داره که مدل جدید که STM هست کیفیت خیلی بالاتری نسبت به قبلی دارد

دیگه خیلی امتحانش را پس داده

لنز دی 90 که فیکس نیست؟ هست؟
    بنظر شما 600 دی از دی 90 بهتره؟ موافقم که دی 90 خیلی قدیمی شده و امتخانش رو پس داده اما از نظر حرفه ای چی؟ با دی 90 برابری می کنه؟
    خیلی وفته از بازار تکنولوژی دورم برای همین شاید سوالم عجیب باشه این قدیمی شدن دی 90 باعث شده که در مقایسه با دوربین های جدیدتر مثله 600 دی عکسهای ضعیف تری از نظر کیفی بندازه؟

مرسی

پروفشنال Amateِur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

فوتوگرافر جان ممنون از راهنماییت

میشه بگی مگه بازار خرید و فروش نیکون چطوریه؟
    من عکاسی طبیعت می کنم و گاهی هم مناظر شهری ولی کادرهای تله و گاهی هم واید بسته به سوژه طبیعت برام جذابن
    در مورد 550 دی با لنز 15-85 خب میره روی 3.5 که برای من زیاده
    در مورد لنز کنون 18-135 منظورت اینه که با 18-55 فرقی نداره از نظر کیفیت؟
    لنز نیکور 18-135 چی؟
    راستی اگه بخوایم 550 دی کنون رو با دی 90 مقایسه کنیم نتیجه چی میشه؟

چقدر سوال کردم
    مرسی از راهنماییت
    بنده مهدي هست كوچيك شما

فروش نيكون اصلا بد نيست. اما لنز هاي كنون هم ارزون تره و هم به وفور يافت ميشه.
    بله از نظر كيفيت در سطح 18-55 هست اما 15-85 خيلي با كيفيت تره.
    18-135 نيكورر هم با كنون برابري ميكنه اما در خروجي لنز نيكون برتره.
    در مورد 550 با 90 هم كه واضهه. 550 قبل مقايسه با دي90 نيست. كلاس 550 و كلا سه رقمي و چهار رقمي هاي كنون (1100دي) سطح آماتور هست همانند نيكون و هر چي عدد كوچيك تر ميشه سطح حرفه اي تر ميشه. دي90 در سطح نيمه حرفه اي قرار داره. يك كلاك دي90 يك سروگردن بهتر از 550 و حتي 600 و حتي 650 هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

بنده مهدي هست كوچيك شما

فروش نيكون اصلا بد نيست. اما لنز هاي كنون هم ارزون تره و هم به وفور يافت ميشه.
    بله از نظر كيفيت در سطح 18-55 هست اما 15-85 خيلي با كيفيت تره.
    18-135 نيكورر هم با كنون برابري ميكنه اما در خروجي لنز نيكون برتره.
    در مورد 550 با 90 هم كه واضهه. 550 قبل مقايسه با دي90 نيست. كلاس 550 و كلا سه رقمي و چهار رقمي هاي كنون (1100دي) سطح آماتور هست همانند نيكون و هر چي عدد كوچيك تر ميشه سطح حرفه اي تر ميشه. دي90 در سطح نيمه حرفه اي قرار داره. يك كلاك دي90 يك سروگردن بهتر از 550 و حتي 600 و حتي 650 هست.

چه انتخاب سختی در پیش دارم مهدی جان

7. این کاربر از farhadd1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

بنظر شما 600 دی از دی 90 بهتره؟ موافقم که دی 90 خیلی قدیمی شده و امتخانش رو پس داده اما از نظر حرفه ای چی؟ با دی 90 برابری می کنه؟
    خیلی وفته از بازار تکنولوژی دورم برای همین شاید سوالم عجیب باشه این قدیمی شدن دی 90 باعث شده که در مقایسه با دوربین های جدیدتر مثله 600 دی عکسهای ضعیف تری از نظر کیفی بندازه؟

مرسی
    عزيز اصلا قديمي و جديد معيار نيست كه. به خدا الان بهترين عكاساي دنيا دارن با دوربين آنالوگ غوغا ميكنن. دي90 كه يه دنياييه.
    در خريد بدنه كاركرده هم يه نكته رو خيلي دقت كن. به زير بدنه نگاه كن و ببين كه برچسبش سالمه و آيا دورو بره پيچ سه پايه خط و خش و جاي سه پايه داره يا نه . از اونجا خيلي ميشه خوب فهميد دوربين چقدر كاركرده. در مورد شات هاي زده شده هم دوستمون گفتن ببر نمايندگي. اما اين كار غير ممكنه. چون نه نمايندگي ميتونه مشخص كنه كه چقدر شات زده و نه فروشنده دوربينش رو بعده فروش پس ميگيره اگه بگي فلان اندازه شات زده و من نمي خوام. در كل بهتره يه وارد رو همراه خودت ببري و اگه تهران هستي اصلا به بازار حافظ و جمهوري مراجعه نكن چون حسابي ميندازن اونجا. برو بازار ناصر خسرو و اونجا بگير. (تو خوده خيابون ناصر خسرو نه پاساژ ايران پگاه)

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

چون نه نمايندگي ميتونه مشخص كنه كه چقدر شات زده
    منظورم نمایندگی فروش نبود نمایندگی تعمیرات بود.اصلا هم غیر ممکن نیست .اگه به دروغ فروشنده بگه 1000 تا زده و شما بگی میبری نمایندگی تست میکنی .دو حالت داره یا میگه نه .یا پول را ودیعه میگیره تا ببری و تست کنی
    به زير بدنه نگاه كن و ببين كه برچسبش سالمه و آيا دورو بره پيچ سه پايه خط و خش و جاي سه پايه داره يا نه
    اگه از سه پایه استفاده نکرده بود چی
    منظورم 50 f1.4 بود که دوستمون پیشنهاد کرده بود
    بنظر شما 600 دی از دی 90 بهتره؟
    من اینو نمیگم میتونی تو سایت ها مقایسه کنی .چون 600 دی نداشتم که بگویم بهتره یا نه؟
    اما دوربین که قدیمی باشه
    iso بالا نویزش بیشتر اذیتت میکنه
    قابلیت فیلمبرداری اش که خیلی محدوده اذیتت میکنه
    عدم تصحیح بک فوکوس و فرانت فوکوس در لنز های فیکس و f های پایین اذیتت میکنه.(اچار الن میخواد)
    کلا من انتخاب هات را نمیپسندم .بهتره رو بدنه ای مثل d5100 هم یک نگاهی بندازی .ببینی قیمتش به بودجه ات میخوره
    لنز در عکاسی خیلیی مهم تر هست .ولی بازم خودت تصمیم بگیر ببینی چی میخوای .

10. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

منظورم نمایندگی فروش نبود نمایندگی تعمیرات بود.اصلا هم غیر ممکن نیست .اگه به دروغ فروشنده بگه 1000 تا زده و شما بگی میبری نمایندگی تست میکنی .دو حالت داره یا میگه نه .یا پول را ودیعه میگیره تا ببری و تست کنی

منظورم 50 f1.4 بود که دوستمون پیشنهاد کرده بود

من اینو نمیگم میتونی تو سایت ها مقایسه کنی .چون 600 دی نداشتم که بگویم بهتره یا نه؟
    اما دوربین که قدیمی باشه
    iso بالا نویزش بیشتر اذیتت میکنه
    قابلیت فیلمبرداری اش که خیلی محدوده اذیتت میکنه
    عدم تصحیح بک فوکوس و فرانت فوکوس در لنز های فیکس و f های پایین اذیتت میکنه.(اچار الن میخواد)
    کلا من انتخاب هات را نمیپسندم .بهتره رو بدنه ای مثل d5100 هم یک نگاهی بندازی .ببینی قیمتش به بودجه ات میخوره
    لنز در عکاسی خیلیی مهم تر هست .ولی بازم خودت تصمیم بگیر ببینی چی میخوای .
    نكات مسعود جان در مورد دوربين قديمي كاملا درسته اما دي90 يه چيزه ديگست.

6 ماهي فروشنده دوربين فروشي تو پاساژ حافظ بودم قلقش دستم اومده.
    در ضمن من نگفتم كه همه چي برميگرده به زير دوربين. اين يكي از معيار هاست. هرچند عكاس حرفه اي و دوربين آتليه امكان نداره از 3 پايه استفاده نكرده باشه حتي اگه به نوع عكاسيش نياد. شما 1 عكاس حرفه اي پيدا كن كه از 3 پايه استفاده نكنه. (براي اين ميگم حرفه اي چون آماتور تر ها كمتر از دوربين استفاده ميكنن.)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

عزيز اصلا قديمي و جديد معيار نيست كه. به خدا الان بهترين عكاساي دنيا دارن با دوربين آنالوگ غوغا ميكنن. دي90 كه يه دنياييه.
    در خريد بدنه كاركرده هم يه نكته رو خيلي دقت كن. به زير بدنه نگاه كن و ببين كه برچسبش سالمه و آيا دورو بره پيچ سه پايه خط و خش و جاي سه پايه داره يا نه . از اونجا خيلي ميشه خوب فهميد دوربين چقدر كاركرده. در مورد شات هاي زده شده هم دوستمون گفتن ببر نمايندگي. اما اين كار غير ممكنه. چون نه نمايندگي ميتونه مشخص كنه كه چقدر شات زده و نه فروشنده دوربينش رو بعده فروش پس ميگيره اگه بگي فلان اندازه شات زده و من نمي خوام. در كل بهتره يه وارد رو همراه خودت ببري و اگه تهران هستي اصلا به بازار حافظ و جمهوري مراجعه نكن چون حسابي ميندازن اونجا. برو بازار ناصر خسرو و اونجا بگير. (تو خوده خيابون ناصر خسرو نه پاساژ ايران پگاه)

مهدی جان دست دو نمیخرم
    نمایندگی معتبر کجاست؟ برای نیکون و کنون؟ نو میخام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •