ممنونم میشخ بگید چرا؟ من خودم شنیده بودم دی 90 در این رده از بقیه بیشتر امتحانش رو پس داده
منظورتون رو از nex متوجه نشدم نیکونه یا کنون؟
ممنون
ممنونم میشخ بگید چرا؟ من خودم شنیده بودم دی 90 در این رده از بقیه بیشتر امتحانش رو پس داده
منظورتون رو از nex متوجه نشدم نیکونه یا کنون؟
ممنون
بنده خودم دی 90 داشتم . دوربین خوبیه اما واقعا دیگه قدیمی شده
شاید دو سال پیش که دی 7000 تازه اومده بود هنوز میشد روش به عنوان دوربین حساب کرد .اما الان واقعا دیگه دوربین قدیمی ای هست
nex مال شرکت سونی هست و از سری دوربین های بدون آینه هست که قابلیت تعویض لنز هم دارند و انصافا کیفیت بسیار خوبی هم دارد.
مثل این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ابتدای کار هم اصلا لنز فیکس نخرید.
15-85 لنز بسیا خوبیه اما قیمتش بالاست و به بودجه شما نمیخورد
دست دوم خیلی مواظب باشید در هنگام خرید و قبل از دادن پول به چند ادم وارد دوربین را نشان دهید
حتی تعداد شات دوربین را با مراجعه به نمایندگی در بیاورید و بعد خرید کنید
خود من دی 90 ای که داشتم بیشتر از 78 هزار شات زده بود اما اونقدر تمیز و سالم بود که اگه ناوارد میدید فکر میکرد دوربین زیر 3000 هزار شات زده و مال یک خانم دکتر بوده
18-135 دو مدل داره که مدل جدید که STM هست کیفیت خیلی بالاتری نسبت به قبلی دارد
دیگه خیلی امتحانش را پس دادهدی 90 در این رده از بقیه بیشتر امتحانش رو پس داده
فوتوگرافر جان ممنون از راهنماییت
میشه بگی مگه بازار خرید و فروش نیکون چطوریه؟
من عکاسی طبیعت می کنم و گاهی هم مناظر شهری ولی کادرهای تله و گاهی هم واید بسته به سوژه طبیعت برام جذابن
در مورد 550 دی با لنز 15-85 خب میره روی 3.5 که برای من زیاده
در مورد لنز کنون 18-135 منظورت اینه که با 18-55 فرقی نداره از نظر کیفیت؟
لنز نیکور 18-135 چی؟
راستی اگه بخوایم 550 دی کنون رو با دی 90 مقایسه کنیم نتیجه چی میشه؟
چقدر سوال کردم
مرسی از راهنماییت
لنز دی 90 که فیکس نیست؟ هست؟
بنظر شما 600 دی از دی 90 بهتره؟ موافقم که دی 90 خیلی قدیمی شده و امتخانش رو پس داده اما از نظر حرفه ای چی؟ با دی 90 برابری می کنه؟
خیلی وفته از بازار تکنولوژی دورم برای همین شاید سوالم عجیب باشه این قدیمی شدن دی 90 باعث شده که در مقایسه با دوربین های جدیدتر مثله 600 دی عکسهای ضعیف تری از نظر کیفی بندازه؟
مرسی
بنده مهدي هست كوچيك شما
فروش نيكون اصلا بد نيست. اما لنز هاي كنون هم ارزون تره و هم به وفور يافت ميشه.
بله از نظر كيفيت در سطح 18-55 هست اما 15-85 خيلي با كيفيت تره.
18-135 نيكورر هم با كنون برابري ميكنه اما در خروجي لنز نيكون برتره.
در مورد 550 با 90 هم كه واضهه. 550 قبل مقايسه با دي90 نيست. كلاس 550 و كلا سه رقمي و چهار رقمي هاي كنون (1100دي) سطح آماتور هست همانند نيكون و هر چي عدد كوچيك تر ميشه سطح حرفه اي تر ميشه. دي90 در سطح نيمه حرفه اي قرار داره. يك كلاك دي90 يك سروگردن بهتر از 550 و حتي 600 و حتي 650 هست.
چه انتخاب سختی در پیش دارم مهدی جان
عزيز اصلا قديمي و جديد معيار نيست كه. به خدا الان بهترين عكاساي دنيا دارن با دوربين آنالوگ غوغا ميكنن. دي90 كه يه دنياييه.
در خريد بدنه كاركرده هم يه نكته رو خيلي دقت كن. به زير بدنه نگاه كن و ببين كه برچسبش سالمه و آيا دورو بره پيچ سه پايه خط و خش و جاي سه پايه داره يا نه . از اونجا خيلي ميشه خوب فهميد دوربين چقدر كاركرده. در مورد شات هاي زده شده هم دوستمون گفتن ببر نمايندگي. اما اين كار غير ممكنه. چون نه نمايندگي ميتونه مشخص كنه كه چقدر شات زده و نه فروشنده دوربينش رو بعده فروش پس ميگيره اگه بگي فلان اندازه شات زده و من نمي خوام. در كل بهتره يه وارد رو همراه خودت ببري و اگه تهران هستي اصلا به بازار حافظ و جمهوري مراجعه نكن چون حسابي ميندازن اونجا. برو بازار ناصر خسرو و اونجا بگير. (تو خوده خيابون ناصر خسرو نه پاساژ ايران پگاه)
منظورم نمایندگی فروش نبود نمایندگی تعمیرات بود.اصلا هم غیر ممکن نیست .اگه به دروغ فروشنده بگه 1000 تا زده و شما بگی میبری نمایندگی تست میکنی .دو حالت داره یا میگه نه .یا پول را ودیعه میگیره تا ببری و تست کنیچون نه نمايندگي ميتونه مشخص كنه كه چقدر شات زده
اگه از سه پایه استفاده نکرده بود چیبه زير بدنه نگاه كن و ببين كه برچسبش سالمه و آيا دورو بره پيچ سه پايه خط و خش و جاي سه پايه داره يا نه
منظورم 50 f1.4 بود که دوستمون پیشنهاد کرده بودلنز دی 90 که فیکس نیست؟ هست؟
من اینو نمیگم میتونی تو سایت ها مقایسه کنی .چون 600 دی نداشتم که بگویم بهتره یا نه؟بنظر شما 600 دی از دی 90 بهتره؟
اما دوربین که قدیمی باشه
iso بالا نویزش بیشتر اذیتت میکنه
قابلیت فیلمبرداری اش که خیلی محدوده اذیتت میکنه
عدم تصحیح بک فوکوس و فرانت فوکوس در لنز های فیکس و f های پایین اذیتت میکنه.(اچار الن میخواد)
کلا من انتخاب هات را نمیپسندم .بهتره رو بدنه ای مثل d5100 هم یک نگاهی بندازی .ببینی قیمتش به بودجه ات میخوره
لنز در عکاسی خیلیی مهم تر هست .ولی بازم خودت تصمیم بگیر ببینی چی میخوای .
نكات مسعود جان در مورد دوربين قديمي كاملا درسته اما دي90 يه چيزه ديگست.
اگه از سه پایه استفاده نکرده بود چی
6 ماهي فروشنده دوربين فروشي تو پاساژ حافظ بودم قلقش دستم اومده.
در ضمن من نگفتم كه همه چي برميگرده به زير دوربين. اين يكي از معيار هاست. هرچند عكاس حرفه اي و دوربين آتليه امكان نداره از 3 پايه استفاده نكرده باشه حتي اگه به نوع عكاسيش نياد. شما 1 عكاس حرفه اي پيدا كن كه از 3 پايه استفاده نكنه. (براي اين ميگم حرفه اي چون آماتور تر ها كمتر از دوربين استفاده ميكنن.)
مهدی جان دست دو نمیخرم
نمایندگی معتبر کجاست؟ برای نیکون و کنون؟ نو میخام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)