تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1426 از 2376 اولاول ... 4269261326137614161422142314241425142614271428142914301436147615261926 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,251 به 14,260 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آخرين رايزني‌هاي استقلال براي جذب اولروم

باشگاه استقلال براي تكميل كادر بازيكنان خود كماكان بدنبال جذب عرفان اولروم بازيكن ابومسلم است

با توجه به جاي خالي كه تيم فوتبال استقلال براي جذب بازيكن دارد، مي‌تواند يك بازيكن ليگ برتري را در صورتي كه بازيكن آزاد باشد جذب كند. مسئولان باشگاه استقلال درصددند تا رايزني‌هاي خود را براي جذب عرفان اولروم انجام دهد و تكليف اين بازيكن را در آخرين روز نقل و انتقالات روشن كنند. به همين خاطر فردا مسئولان باشگاه استقلال با ابومسلم ديداري دارند تا درباره اين بازيكن به جمع‌بندي برسند.

شما مگه چند تا مهاجم می خواهید که اینجوری دنبال این بدبخت هستید
    ممنون بابت خبر

خود من که به شخصه مخالف خرید اولروم هستم فکر نمی کنم موفق بشه اما در کل استقلال به یک مهاجم دیگه نیاز داره !
    برای تیمی که به فکر اسیا هست علیزاده و عباسفر گزینه های مناسبی برای پر کردن نیمکت نیستند!
    البته استقلال در دروازه هم نیاز به یک خرید خوب داره.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

الشارجه امارات به دنبال برهانى
    درخشش آرش برهانى در نيم فصل اول ليگ هشتم و زدن ۱۴ گل در ۱۹ بازى باعث شد تا اماراتى ها به دنبال جذب مهاجم استقلال باشند. در همين رابطه خبر مى رسد كه باشگاه الشارجه با ارائه پيشنهاد خواستار جذب برهانى شده است. پيشنهادى كه به نظر مى رسد با توجه به نياز قلعه نويى به مهاجم گلزنش در ادامه ليگ و ليگ قهرمانان با مخالفت استقلالى ها روبه رو شود.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

آخرين رايزني‌هاي استقلال براي جذب اولروم

باشگاه استقلال براي تكميل كادر بازيكنان خود كماكان بدنبال جذب عرفان اولروم بازيكن ابومسلم است

با توجه به جاي خالي كه تيم فوتبال استقلال براي جذب بازيكن دارد، مي‌تواند يك بازيكن ليگ برتري را در صورتي كه بازيكن آزاد باشد جذب كند. مسئولان باشگاه استقلال درصددند تا رايزني‌هاي خود را براي جذب عرفان اولروم انجام دهد و تكليف اين بازيكن را در آخرين روز نقل و انتقالات روشن كنند. به همين خاطر فردا مسئولان باشگاه استقلال با ابومسلم ديداري دارند تا درباره اين بازيكن به جمع‌بندي برسند.

شما مگه چند تا مهاجم می خواهید که اینجوری دنبال این بدبخت هستید
    استقلال يه هافبك جنگنده و تهاجمي ميخواد!
    يه مهاجم تمام كننده!

پروفشنال Mohamma:D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض

این را یکی از بچه های انجمن ابیته گذاشته بود خیلی باهاش حال کردم حتما دانلودش کنید
    حجمش هم کمتر از 1mg هست
    صحنه ی هست از بعد بازی استقلال و داماش و جامی که یکی از تیمها تونست اون را فتح کنه
    [
    ]

عليرضا لينكشو درست كن بينيم چيه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

داور استقلال و پرسپولیس قطعا ایرانی است

فدراسیون فوتبال با تاکید بر توانایی بالای داوران ایران گفت: دیدار برگشت تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس را قطعا یک داور ایرانی قضاوت خواهد کرد و تصور نمی کنم از سوی مسئولان دیگر نیز مخالفتی با این موضوع وجود داشته باشد.

علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب به خبرنگاران افزود: هیچگونه مانعی بر سر راه قضاوت داوران ایرانی در دیدار استقلال و پرسپولیس وجود ندارد و فدراسیون فوتبال این آمادگی را دارد تا شرایط لازم برای حضور داوران ایرانی در این دیدار را فراهم کند.

کفاشیان اضافه کرد: به نظر من سطح فرهنگ و درک تماشاگران فوتبال به نقطه ای رسیده که بتوانیم قضاوت این دیدار پرتماشاگر را به داوران ایرانی بسپاریم و اطمینان داشته باشیم این مسابقه هم نظیر سایر دیدارهای حساس و پرتماشاگر لیگ بدون کوچکترین مشکل و اتفاق حاشیه ای برگزار شود.

وی با بیان اینکه داوران فوتبال کشور از هر نظر توانایی مدیریت این مسابقه سنگین و پرفشار را دارند و این امر را با قضاوت بازیهای حساس بین المللی بارها و بارها به اثبات رسانده اند، اظهار داشت: به اعتقاد من داوران ایرانی جزو بهترین و سالم ترین داوران فوتبال جهان هستند که بارها شایستگی های خود را درمیادین بزرگ ثابت کرده اند و هرکدام از آنها این توانایی را دارند تا این مسابقه را به بهترین نحو قضاوت کنند.

کفاشیان با اشاره به اینکه در دیدار رفت تیم های استقلال و پرسپولیس نیز روی استفاده از داوران ایرانی اصرار داشتم و می توانست طلسم حضور داوران ایرانی در این دیدار شکسته شود، یادآور شد: با وجود اینکه درمسابقه رفت هم می توانستیم از داور ایرانی استفاده کنیم برخی مخالفت ها مانع از این امرشد ولی با تلاش های انجام شده دو کمک داور ایرانی در این دیدار به قضاوت پرداختند که عملکرد موفق آنها باعث شد تا امروز فضای مساعدی برای حضور داوران ایرانی در این مسابقه فراهم شود و نباید این فرصت مناسب را برای داوری فوتبال کشور از دست بدهیم.

رئیس فدراسیون فوتبال درخصوص احتمال برخی مخالفت ها از سوی مراجع نظیر شورای تامین برای قضاوت داور ایرانی در دربی پایتخت اظهار داشت : تصورنمی کنم مشکلی دراین زمینه وجود داشته باشد چرا که شرایط با گذشته کاملا تفاوت کرده است و با مدیریت و تدبیر مناسب می توان شرایط لازم را برای حضور داور ایرانی در این مسابقه فراهم کرد. به نظر من مسئولان ذیربط نیز با این امر موافق اند و حتی اگریک درصد مخالف این حضور باشند تلاش خواهیم کرد تا نظرمساعد آنها را نیزجلب کنیم.

وی دربخش دیگری ازسخنان خود درخصوص انتخاب سرمربی جدید تیم فوتبال امید اظهار داشت : کمیته تیم های ملی بر اساس شاخص هایی که برای انتخاب سرمربی تیم فوتبال امید داشت در حال حاضر به 6 گزینه نهایی دست یافته که قرار است در جلسه روز یکشنبه برنامه های این مربیان برای تیم امید درجلسه کمیته تیم های ملی مورد بررسی قرار گیرد و گزینه نهایی انتخاب شود.

کفاشیان از شخصیت حرفه ای، کیفیت ، تجربه، تحصیلات و کارنامه مربیگری موفق به عنوان فاکتورهای اصلی برای هدایت تیم فوتبال امید برشمرد و تصریح کرد : در میان گزینه های مورد نظر فدراسیون فوتبال ، مربیان غیرشاغل در اولویت قرار دارند هرچند تیم امید و راهیابی به المپیک به اندازه ای برای فدراسیون فوتبال اهمیت دارد که آماده ایم با تیم هایی که مربیان مورد نظر را در اختیار دارند وارد مذاکره شویم و نظر موافق آنها را جلب کنیم.

رئیس فدراسیون فوتبال از تعامل مناسب بین کمیته ملی المپیک و فدراسیون فوتبال برای انتخاب سرمربی تیم فوتبال امید به نیکی یاد کرد و خاطرنشان کرد : خوشبختانه درنشست مشترکی که به تازگی با آقای تاج و آقای افشارزاده داشتیم سوء تفاهمات اخیر برطرف شد و قرار است سرمربی جدید تیم امید با تفاهم و توافق دو مجموعه انتخاب شود و برنامه های آماده سازی و تدارکاتی تیم امید نیز درسایه همکاری طرفین با قدرت و قوت پیگیری شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز

مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز پنجشنبه ۵ دی ماه به شرح زیر است.
    *خبر ورزشی
    تغییرات قریب الوقوع در فدراسیون و باشگاه پرسپولیس؛
    مصطفوی، دبی کل جدید فدراسیون فوتبال
    سعید لو: به پرسپولیس برنمی گردم
    روته مولر: به عنوان مشاور کارم را با تیم ملی ایران شروع می کنم
    آشتیانی: نمی دانم مافیای بزرگ و کوچک چیست
    *ایران ورزشی:
    مجتبی جباری: به دربی می رسم
    سامره: با تیم های تهرانی مذاگره نکردیم
    غیاثی: ریاست عنایت غیر قانونی است
    بازگشت احمد زاده به تمرینات ملوان
    *جهان فوتبال:
    پیروز قربانی: شیث در محدوده خودش حرف بزند
    افشین پیروانی: نمی توانم بازیکنان را لای پنبه نگه دارم
    تغییر موضع علیپور: من نگفتم پرسپولیسی ها بی فرهنگ هستند
    فردوسی پور ۳۰ میلیون تومان به حساب خلیلی ریخت
    *پیروزی:
    خوردبین: آقایان به پرسپولیس که می رسند مشکل پیدا می کنند
    نیکبخت: مجبودم ماشینم را بفروشم تا جریمه بدهم
    شمس بعد از امضا قرارداد: به جمع چهار تیم برتر جهان می رسیم
    استیلی: قهرمانی حق پرسپولیس است نه استقلال
    *البرز ورزشی:
    آشتیانی: قلعه نویی روزی ۳ بار به من گزارش می دهد
    شریفی: مطمئن باشید نیکبخت پول دارد
    نیکبخت: مجبودم ماشینم را بفروشم تا جریمه بدهم
    مظفری زاده: مشکلی برای قضاوت دربی ندارم
    نکونام بین ۱۰ بازیکن برتر قاره آسیا ایستاد
    *روز ورزش:
    لطیف، ستاره ای که خاموش شد
    مهدی تقوی: بعد از المپیک کشتی را رها می کنم
    سعید ابراهیمی: در دور برگشت از "گوگشیلیدزه" انتقام می گیرم
    *توپ ورزشی:
    کریمی و توره: بازی نمی کنیم
    آشتیانی: منصوریان با کدام مجوز برای استقلال پول خرج می کند!
    درگیری خونین در بازی دیروز پرسپولیس
    استقبال اسپانیایی ها از بازی با ایران
    *هدف:
    روته مولی: با ایران به جام جهانی ۲۰۱۰ می روم
    آشتیانی: اولرم به استقلال نمی آید اما بیک زاده می رود
    استقلال- سپاهان، با یک روز تاخیر
    *ابرار ورزشی:
    درگیری لیدر های پرسپولیس با هواداران قمی
    کاظمیان: به هر تیمی در امارات می روم
    فردا تیم منتخب جام جهانی ۹۸ با منتخب گیلان
    سعداوی: برای اولین بار پرسپولیس را قهرمان آسیا می کنیم
    *نود:
    پیروانی: امیر و استقلال را با همدیگر شکست می دهیم
    استقلالی ها: با افشینی بین المللی نبردند چه برسد به پیروانی
    استقلال تالدی قزارقستان را سه تایی کرد
    اتحاد نسل ۹۸ در بازی خیر خواهانه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

وحید طالب لو:"شماره یک" شدن هدف سختی است.

دروازه بان اول استقلال تهران همچنان امیدوار است تا بتواند بالاخره نظر مثبت علی دایی را برای پوشیدن پیراهن "شماره یک" تیم ملی، جلب کند، البته او اذعان دارد که رحمتی و دیگر دروازه بان های تیم ملی هم شرایط خوبی دارند و همین، کار را برای او مشکل می کند.
    * "شماره یک تیم ملی"، چقدر به این جایگاه فکر می کنید؟
    - مثل هر دروازه بان دیگری به این فکر هستم که روزی به عنوان دروازه بان اصلی در خدمت تیم ملی کشورم باشم، البته رسیدن به این مهم، ساده نیست.
    * ناامیدی برای فوتبالیستی در این سطح مناسب نیست !
    - منظور من این نبود که برای ثابت بازی کردن در دیدارهای ملی ناامید هستم ، با توجه به گزینه هایی که شماره یک شدن در تیم ملی را هدف قرار داده اند، شماره یک شدن نمی تواند کار راحتی باشد.
    * رحمتی را چگونه می بینید؟
    - به هر حال رحمتی در دیدارهای اخیر مورد توجه کادر فنی تیم ملی قرار گرفته و عملکرد قابل قبولی هم از خود بر جای گذاشته است، با این اوضاع طبیعی است تا زمانی که اتفاق خاصی رخ ندهد، رحمتی شماره یک تیم ملی باشد.من خیلی به این مسایل فکر نمی کنم و در وهله اول به موفقیت تیم ملی هستم، چون نتیجه گرفتن تیم مهمتر از بازی من است.
    * اردوی اسپانیا را چقدر مفید می دانید؟
    - اگر تیم ملی موفقیت می خواهد، باید از کوچکترین فرصت ها برای جمع کردن ملی پوشان استفاده کند، این اردوها به بازیکنان کمک می کند که به هماهنگی لازم برسند و شناخت بالایی از یکدیگر پیدا کنند.
    * حریف تدارکاتی اردوی اسپانیا شناخته شده نیست؟
    - این برداشت بعضی است که معتقدند تیم ملی باید با تیم های درجه اولی رو در رو شود، بازی با تیم های درجه چندمی به مربیان کمک می کند تا تاکتیک های مختلف را آ‍زمایش کنند تا در نهایت به شیوه ای مناسب برای دیدارهای رسمی برسند.
    * تیم ملی را در چه شرایطی می بینید؟
    - همه می دانند که فوتبال ملی ایران روزهای حساسی را پیش روی خود می بیند و خوشبختانه برای موفق شدن تیم ملی در رقابت های مقدماتی جام جهانی همکاری خوبی دارند، با این شرایط ،صعود به جام جهانی را دشوار نمی بینم .
    * البته نباید از حریفان سرسخت غافل باشیم .
    - فوتبال ایران با عربستان و کره جنوبی همطراز است و اگر با آمادگی لازم به میدان برویم، می توانیم این تیم ها را شکست داده و مسیر رفتن به جام جهانی را هموار کنیم.
    * کره شمالی و امارات را چگونه می بینید؟
    - این دو تیم هیچ وقت نتوانستند برابر ایران حرفی برای گفتن داشته باشند، با اینکه به لحاظ امکانات در شرایط خوبی نیستیم، اما به دلیل در اختیارداشتن بازیکنان درجه اول می توانیم به راحتی حریفانی مثل امارات و کره شمالی را شکست دهیم.
    *‌ عربستان حریف دشوارتری است یا کره جنوبی؟
    - نمی توان یکی از این دو تیم را از دیگری برتر دانست، جدال ما با اعراب و کره ای ها، دیداری سنتی شده است و شکست دادن ایران برای آنها مهم است، با این حال به دلیل پتانسیلی که تیم ملی از آن برخوردار است، می توانیم آنها را ، حتی در خانه شان هم متوقف کنیم. همانطور که در اولین بازی مقدماتی، یک امتیاز با ارزش در عربستان به دست آوردیم.
    * از بحث تیم ملی خارج شویم، استقلال تا چه زمانی می تواند صدرنشین لیگ برتر بماند؟
    - خوشبختانه در نیم فصل اول نشان دادیم که شایسته ترین تیم برای رسیدن به مقام قهرمانی هستیم و اگر در ادامه لیگ با اتفاقات غیرقابل پیش بینی مواجه نشویم، قهرمانی برای دومین بار، دور از دسترس نیست .
    * البته چند تیم دیگر هم مدعی قهرمانی هستند.
    این طبیعی است که استقلال تنها مدعی جدی قهرمانی نباشد، اما هماهنگی فعلی بازیکنان ما و حمایت تماشاگران شانس ما را برای قهرمان شدن بیشتر از سایر تیم ها کرده است.
    * پرسپولیس هم این شرایط را دارد!
    - هیچ کس نمی تواند مدعی شود که پرسپولیس یا استقلال در قواره های قهرمانی نیستند، این دو تیم به دلیل توجه مردم و رسانه ها و ابزار هایی که در اختیار دارند، مدعیان سنتی قهرمانی در لیگ برتر هستند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

وضعیت میزبانی همزمان استقلال و پرسپولیس مشخص می‌شود.

کنفدراسیون فوتبال آسیا در مراسیم قرعه کشی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا شرایط میزبانی و میهمانی تیمهایی که یک ورزشگاه را معرفی کرده‌اند را مشخص می‌کند.
    تیمهای فوتبال استقلال و پرسپولیس ورزشگاه آزادی را برای رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا معرفی کرده‌اند که ممکن است به دلیل میزبانی دو تیم در یک روز مشکل تداخل برگزار دیدار برای این تیمها به وجود بیاید. در همین رابطه کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم گرفته‌است در مراسم قرعه‌کشی این رقابتها شرایطی را برای تیمهای استقلال و پرسپولیس فراهم کند تا در یک روز میزبان نباشند. البته نماینده کشورهای دیگر همچون عربستان نیز با این مشکل مواجه هستند. نمایندگان عربستان ورزشگاه ملک فهد را برای این رقابتها معرفی کرده‌اند. به همین خاطر برای چنین تیمهایی کنفدراسیون فوتبال آسیا راه حلی را در نظر گرفته تا همچون رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا که تیمهایی نظیر آ.ث. میلان و اینتر میلان در یک ورزشگاه بازیهای خود را برگزار می‌کنند مشکلی با برگزاری دیدارهای خود نداشته باشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این هم لینک اون کلیپ فکر کنم این دیگه مشکل نداشته باشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

با علیرضا موافقم

به یه دروازه بان دیگه هم احتیاج داریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •