تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1426 از 3195 اولاول ... 42692613261376141614221423142414251426142714281429143014361476152619262426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,251 به 14,260 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

اهههههه این بازی ها چرا چاپشون اینجوریه رفتم دیسکو بشورم رنگهاش رفت؟؟!!!!!!!!!! رفتم همه رو چک کردم با یه کم اب رنگها همشون حل میشدن!!!!
    خب طبیعیه.چاپ روی سی دی با جوهر پرینتر هست همه سی دی های کپی که تو بازار هست رنگش میره حتی با دستم بکشی میره.ولی در کل سی دی رو نشور خراب میشه

2. 9 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها چند تا سوال داشتم ...
    1. فقط برای سه تا پروفایل اول ، یک ماه مجانی Gold داریم؟
    2.میشه پروفایل ها رو پاک کرد؟
    3. اگه برای دانلود و این جور چیزا به Live وصل بشم... یعنی برای بازی نه.... باز بن میشم؟
    4. بعد از اینکه دیسکو داخل دستگاه میزارم ... 3-4 ثانیه یه صدای وحشتناک میده ... این عادیه؟
    5. اگه فن های دستگاه گرد و غبار گرفته باشند... باعث گرم شدن زیاد و صدای دستگاه میشه؟ ....

... خیلی طولانی بود.... شرمنده ...

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

سلام بازی خورا .من بین این دوتا گیر کردم. یه راهنمایی کامل میخوام(همراه با قیمت). اینکه به نظر شما PS3 بگیرم یا XBOX.رده بندیه خوب یا بد مدلاشون چه جوریه و ......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خوب شما بايد ببيني بودجت چطوريه؟
    اگه ميتوني به طور ميانگين 600000 تومن براي خريد بازي ها خرج كني PS3‌ بگير، ولي اگه ميبيني نمي توني 360 بگير باتوجهبهاينكه الان بازي هاش بهطور ميانگين 3000 تومن هست.
    در بازي هاي مشترك قدرت 360 با PS3 برابر يا حتي گاها بيشتر هم هست.
    PS3‌ تو بازي هاي انحصارياش خيليقوي عمل كرده(از نظر گرافيك، مثل heavy rain يا uncharted 2 و...) البته بازي هاي انحصاري 360 هم خيلي خوب و باگرافيك بالا (مثل gears of war 2) داره، ديگه بسته به نظر خودت داره، ولي از من ميشنوي يه الايت بگير و خيال خودترو راحت كن، ميتوني با ريختن بازيها روي هارد و گذاشتن كنسول در جاييكه تهويه ي خوبي داشته باشه از اين كنسول قدرتمند لذت ببري.
    مدل خوب و بد نداريم اينها هستن:
    مدلهاي 360:
    آركيد: 235 تومن
    الايت:315 تومن
    در ضمن به صفحه ي اول تايپك براي آگاهي از تجهيزاتش مراجعه كن.
    مدل هاي PS3:
    پلی استیشن 3 120 گیگ 370 هزار تومان
    پلی استیشن 3 250 گیگ 395 هزار تومان
    لطفا سوالات مربوط به قيمت كنسول رو در تايپك زيرمطرح كنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من تا همين حد از دست براومد كه راهنماييت كنم.

یه نفر خلاصه و مفید بگه دیسک های بازی xbox چند دسته هستن و کدوم بهتره
    از همه بهتر ورباتيم هست
    بعد T-gate
    anoe
    ridata
    retik و ...
    ولي اگه شما الايت داريد و بازي رو تو هارد نصب كنيد، فقط براي بار اول براي نصب بازي توسط درايو خونده ميشه و براي بارهاي ديگه از رو هارد اجرا ميشه(البته بايد ديسك در كنسول براي اجرا باشه ) خريدن ديسك تي گيت با توجه به قيمت ارزونترش پيشنهاد ميشه.

اقا ما با کلی زوق امروز اومدیم 360 باز کردم دیدم توش کابل نداره اقا میثم میگه جدیداش ندارن !!!!!!کابلش چنده یه مارک خوب اگه سراغ دارید بگید ؟ تو مشهد از کجا بخرم ؟راستی DVI با HDMI کیفیتش فرق داره ؟میتونم تبدیل HDMI به AVI بگیرم ؟جنس تبدیلش مهمه ؟
    یه سوال دیگه speakr هامو چه طور به Xbox وصل کنم ؟
    اين پك هاي جديد الايت كاپل كامپوننت و hdmi رو ندارن، hdmi قيمش 10000 هست،تو مشهد ميتوني از:
    کد:
    ولي ميتوني از فتحي يا nextgen هم با تماس گرفتن و هماهنگ كردن بخري(برات پست ميكنن)
    شما يه كابل hdmi to dvi بگير و خيال خودت رو راحت كن، براي صدا هم ميتوني كابل كامپوزيت رو به كنسولت وصل كني و دو فيش قرمز و سفيد رو به پشت اسپيكرت وصل كني يا از كابل vga‌ براي 360 استفاده كني.
    دوستان خواهشن سوالات مربوط به چگونگي وصل كردن 360 به مانيتور رو در اين تايپك مطرح كنيد:
    کد:
    Last edited by 1987msb; 16-05-2010 at 16:45.

5. 11 کاربر از 1987msb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m64m64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا ما با کلی زوق امروز اومدیم 360 باز کردم دیدم توش کابل نداره اقا میثم میگه جدیداش ندارن !!!!!!کابلش چنده یه مارک خوب اگه سراغ دارید بگید ؟ تو مشهد از کجا بخرم ؟راستی DVI با HDMI کیفیتش فرق داره ؟میتونم تبدیل HDMI به AVI بگیرم ؟جنس تبدیلش مهمه ؟
    یه سوال دیگه speakr هامو چه طور به Xbox وصل کنم ؟
    شما باید ببینی 360 رو می خوای به چی وصل کنی . اگه مانیتورت ورودی DVI داشته باشه باید یه کابل HDMI به DVI بگیری (10 تومن داره به بالا). واسه ی صدا هم یه xbox360 optical audio adapter میخوای که 22 تومنه - با یه فیش صدا که 1500 تومنه.

7. 2 کاربر از m64m64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام بازی خورا .من بین این دوتا گیر کردم. یه راهنمایی کامل میخوام(همراه با قیمت). اینکه به نظر شما PS3 بگیرم یا XBOX.رده بندیه خوب یا بد مدلاشون چه جوریه و ......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما یه X360 بخر حالشو ببر!

از همه بهتر ورباتيم هست
    بعد T-gate
    anoe
    ridata
    retik
    البته شکور جان بعد از Verbatim بهترین DVD 9 دنیا Memorex هست.

حتی اگه توی فرومهای خارجی رفته باشی یه سریشون اعتقاد دارن که این دو هیچ فرقی با هم ندارن!

البته T-GATE هم خوبه ولی خوب در رده های بعدی قرار داره.

9. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

بچه ها چند تا سوال داشتم ...
    1. فقط برای سه تا پروفایل اول ، یک ماه مجانی Gold داریم؟
    2.میشه پروفایل ها رو پاک کرد؟
    3. اگه برای دانلود و این جور چیزا به Live وصل بشم... یعنی برای بازی نه.... باز بن میشم؟
    4. بعد از اینکه دیسکو داخل دستگاه میزارم ... 3-4 ثانیه یه صدای وحشتناک میده ... این عادیه؟
    5. اگه فن های دستگاه گرد و غبار گرفته باشند... باعث گرم شدن زیاد و صدای دستگاه میشه؟ ....

... خیلی طولانی بود.... شرمنده ...

ممنون
    سلام بهنام جان
    1. بله، فكر كنم همين طوره.
    2. بله
    3. اگه شما LT داشته باشي و از ديسك بدون steath patch در اون موقع كه به LIVE وصل هستي استفاده نكني بن نميشي.
    4.اين نمي دونم!
    5. 100%، براي همينه كه ميگن هر 6 ماه يه بار 360 يا PC رو يه خونه تكوني بايد داد البته گرد و خاكش رو. 

البته شکور جان بعد از Verbatim بهترین DVD 9 دنیا Memorex هست.

حتی اگه توی فرومهای خارجی رفته باشی یه سریشون اعتقاد دارن که این دو هیچ فرقی با هم ندارن!

البته T-GATE هم خوبه ولی خوب در رده های بعدی قرار داره.
    شهاب جان كاملا حق با شماست، ولي اگه كسي الايت داشته باشه و بازي رو توش نصب كنه ديگه زياد هم فرق نمي كنه، پس ديسك هاي T-GATE بگيره تا بتونه تعداد بيشتري بازي بخره. (اين طوري به صرفه تر هم هست!)

1. راستي ديسك هاي Memorex خام قيمتش چقدره؟
    2. آيا فروشگاهي بازي ها رو روي اين ديسك ها ميزنه؟
    Last edited by 1987msb; 16-05-2010 at 18:31.

11. 6 کاربر از 1987msb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

خوب چون بازی رو روی هارد ریختی برای همین وقتی که میخواد بره توی بازی چند ثانیه برای شناسایی بازی درایو فعالیت میکنه و این صدای درایو هست و جای نگرانی نداره.

شهاب جان كاملا حق با شماست، ولي اگه كسي الايت داشته باشه و بازي رو توش نصب كنه ديگه زياد هم فرق نمي كنه، پس ديسك هاي T-GATE بگيره تا بتونه تعداد بيشتري بازي بخره. (اين طوري به صرفه تر هم هست!)

1. راستي ديسك هاي Memorex خام قيمتش چقدره؟
    2. آيا فروشگاهي بازي ها رو روي اين ديسك ها ميزنه؟
    بله اگه بریزن روی هارد فرق نفوکولد!!

1:تو اصفهون که حدود 1300 هست.

2: والا تهران رو نمیدونم ولی تو اصفهون که یکی روی Memorex بازیهاشو میزنه.

13. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام لطفا آموزش آپدیت Firmware درایوهای Lite-On بـــه iXtreme Lite 1.1 را بذارید ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بچه ها کمک کمک اقا من GTA اجرا میکنم تصویر دون دونه!!با کابل HDMI وصل کردم رو 1080p هم هست مونیتورمم lg2261VP

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها کمک کمک اقا من GTA اجرا میکنم تصویر دون دونه!!با کابل HDMI وصل کردم رو 1080p هم هست مونیتورمم lg2261VP
    حتما سرخک گرفته!!

منم مانیتورم همینه یه مقدار دون دون که هست و دلیلش هم کیفیت پایین Panel مانیتور هست!

17. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •