من مخابراتم، الان تقریبا یه هفته اس دقیقا همینطوری شده
هرچقدر هم ip جدید میگیرم اصلا تغیری ایجاد نمیشه تا وقتیکه خودش درست بشه اونم موقتیه و بازم بالا میره...
Sent from my K00R using Tapatalk
من مخابراتم، الان تقریبا یه هفته اس دقیقا همینطوری شده
هرچقدر هم ip جدید میگیرم اصلا تغیری ایجاد نمیشه تا وقتیکه خودش درست بشه اونم موقتیه و بازم بالا میره...
Sent from my K00R using Tapatalk
از یه ساعت خاصی شروع میشه... فقط هم روی شاتل نیست. روی یکی دو تا ISP دیگه که چک کردم همینه.
سلام
وضعیت تقییر ی نمی کنه فقط ریت خط بالا تر میره
شما از کجا سرویس دارید ؟ چه سرعتی خریدید ؟ خب قطعا ADSL2+ ثبات و سرعت بیشتری میده و SNR شما افزایش پیدا میکنه. قرار نبود که بیت ریتی که شرگت بسته رو خط شما تغییری بکنه
سرویس هشت نقره ای اسیاتک
نگاه کنید ریت خط میره هلوهوش 8.5 که خط روی 6 فیکس هست ولی باز Snr میاد زیر 6 یعنی میشه 5.6 5.8
مشکل من اینکه که با این ریت خط و ریت بسته شده فاصله زیادی داره باز SNR خیلی کمه حتی زیر 6 هم میره
یکی موضوع دیگه هم اینکه من قبلا از همین شرکت 8 داشتم و روی 8 بود و اتیشن 36 ولی الان اتیشن شده 42
از کابل اسپلیتر مودم خودتون مطمین بشید.
تجربه من از attenuation بالا رفتن(در حالی که خونمون تکون نخورده که) نشون داده که معمولا پورت مخابراتی مشکل داره. شما یه عکس از حالت ADSL2+ بفرست
فعلا هیچ چیزش مشخص نیست کافو مام نوری شده خطمون فیبر خود مخابرات سرویس نمیده
دل رو نباید خوش گذاشت هیچ چیز مشخص نیست شاید تا دو سال دیگ خوب جا بیافته ولی الان فقط خیلی مناطق محدود راه اندازی شده
سلام به همگی خواستم بگم که با توجه به اطلاعات مودمم وضعیت نویز اینا چطوره؟. البته سرویسم هنوز راه اندازه نشده و تو حالت منتظر انجام رانژه هست . ممنون میشم راهنماییم کنید
ibb.co/JyDDrrx
Last edited by mivapam830; 22-10-2020 at 20:37.
سلام الان نمیشه چک کرد بعد از رانژه شدن و راه اندازی سرویس میشه در تنظیمات مودم چک کرد
ممنون از شما . لینکش این هست : ibb.co/JyDDrrx
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)