تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1425 از 1547 اولاول ... 425925132513751415142114221423142414251426142714281429143514751525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,241 به 14,250 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

چرا شاتل هر روز به مدت 6 ساعت پینگش با 4.2.2.4 میشه 200؟ هر موقع هم که میگی میگن اختلال خارج!

جالبه پست آخر جهرمی (جهل رمی!) میگه به زیرساخت گفتم و دو روزه پینگ اروپا کاملا فیکس شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ای خدا.

همین الان پینگ 300 با شاتل تو پابجی صد بار خاموش روشن کردم و هزار تا آیپی جدید گرفتم همونه که همونه بی وی پی ان یا با وی پی ان

خدا لعنتشون کنه.
    من مخابراتم، الان تقریبا یه هفته اس دقیقا همینطوری شده
    هرچقدر هم ip جدید میگیرم اصلا تغیری ایجاد نمیشه تا وقتیکه خودش درست بشه اونم موقتیه و بازم بالا میره...

Sent from my K00R using Tapatalk

2. 2 کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

چرا شاتل هر روز به مدت 6 ساعت پینگش با 4.2.2.4 میشه 200؟ هر موقع هم که میگی میگن اختلال خارج!

جالبه پست آخر جهرمی (جهل رمی!) میگه به زیرساخت گفتم و دو روزه پینگ اروپا کاملا فیکس شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ای خدا.

همین الان پینگ 300 با شاتل تو پابجی صد بار خاموش روشن کردم و هزار تا آیپی جدید گرفتم همونه که همونه بی وی پی ان یا با وی پی ان

خدا لعنتشون کنه.
    از یه ساعت خاصی شروع میشه... فقط هم روی شاتل نیست. روی یکی دو تا ISP دیگه که چک کردم همینه.

4. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

مادولایسیون رو بذارید روی +ADSL2 و چک کنید دوباره
    سلام
    وضعیت تقییر ی نمی کنه فقط ریت خط بالا تر میره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    وضعیت تقییر ی نمی کنه فقط ریت خط بالا تر میره
    شما از کجا سرویس دارید ؟ چه سرعتی خریدید ؟ خب قطعا ADSL2+ ثبات و سرعت بیشتری میده و SNR شما افزایش پیدا میکنه. قرار نبود که بیت ریتی که شرگت بسته رو خط شما تغییری بکنه

7. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

شما از کجا سرویس دارید ؟ چه سرعتی خریدید ؟ خب قطعا ADSL2+ ثبات و سرعت بیشتری میده و SNR شما افزایش پیدا میکنه. قرار نبود که بیت ریتی که شرگت بسته رو خط شما تغییری بکنه
    سرویس هشت نقره ای اسیاتک
    نگاه کنید ریت خط میره هلوهوش 8.5 که خط روی 6 فیکس هست ولی باز Snr میاد زیر 6 یعنی میشه 5.6 5.8
    مشکل من اینکه که با این ریت خط و ریت بسته شده فاصله زیادی داره باز SNR خیلی کمه حتی زیر 6 هم میره
    یکی موضوع دیگه هم اینکه من قبلا از همین شرکت 8 داشتم و روی 8 بود و اتیشن 36 ولی الان اتیشن شده 42

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سرویس هشت نقره ای اسیاتک
    نگاه کنید ریت خط میره هلوهوش 8.5 که خط روی 6 فیکس هست ولی باز Snr میاد زیر 6 یعنی میشه 5.6 5.8
    مشکل من اینکه که با این ریت خط و ریت بسته شده فاصله زیادی داره باز SNR خیلی کمه حتی زیر 6 هم میره
    یکی موضوع دیگه هم اینکه من قبلا از همین شرکت 8 داشتم و روی 8 بود و اتیشن 36 ولی الان اتیشن شده 42

از کابل اسپلیتر مودم خودتون مطمین بشید.

تجربه من از attenuation بالا رفتن(در حالی که خونمون تکون نخورده که) نشون داده که معمولا پورت مخابراتی مشکل داره. شما یه عکس از حالت ADSL2+ بفرست

10. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

اون که تا منزل فیبر نوری باشه میشه چیزی شبیه تانومای مخابرات و اذرخش های وب. ولی تا جای کافو بیاد مگه نمیتونید از سرویس VDSL شاتل استفاده کنید؟ شاتل هم چیزی نشنیدم که بخواد تماما فیبر نوری بده و بیشتر رو همین VDSL کار کرده.
    فعلا هیچ چیزش مشخص نیست کافو مام نوری شده خطمون فیبر خود مخابرات سرویس نمیده

دل رو نباید خوش گذاشت هیچ چیز مشخص نیست شاید تا دو سال دیگ خوب جا بیافته ولی الان فقط خیلی مناطق محدود راه اندازی شده

12. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2020

پيش فرض

سلام به همگی خواستم بگم که با توجه به اطلاعات مودمم وضعیت نویز اینا چطوره؟. البته سرویسم هنوز راه اندازه نشده و تو حالت منتظر انجام رانژه هست . ممنون میشم راهنماییم کنید

ibb.co/JyDDrrx
    Last edited by mivapam830; 22-10-2020 at 20:37.

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همگی خواستم بگم که با توجه به اطلاعات مودمم وضعیت نویز اینا چطوره؟. البته سرویسم هنوز راه اندازه نشده و تو حالت منتظر انجام رانژه هست . ممنون میشم راهنماییم کنید
    سلام الان نمیشه چک کرد بعد از رانژه شدن و راه اندازی سرویس میشه در تنظیمات مودم چک کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2020

پيش فرض

ممنون از شما . لینکش این هست : ibb.co/JyDDrrx

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •