تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1425 از 1805 اولاول ... 425925132513751415142114221423142414251426142714281429143514751525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,241 به 14,250 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

حذف شود...
    Last edited by ghnjfg; 07-12-2014 at 22:42.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اینم دانلود دیشب 40 50 گیگ گرفتم
    بابا ایول پوزه و کوزه ی طرف رو با هم یکی کردی
    اینم از ثبت رکورد جهانی اینجانب (فیلم که چه عرض کنم، CDش هم بزودی میاد بیرون) ........ آآآآآآآآی نفس کش

3. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ربطی به نت مخابرات و بقیه شرکت ها هم نداره الکی نپیچون موضوع رو

وقتی هیچی نمیدونی و اون بالا هم گفتی فتوشاپو این حرفا یعنی داشتی در مورد من حرف میزدی که نقل قول زدم وگرنه منم مشتاق نیستم با امثال مثل تو حرف بزنم
    ببین دوست گرام همه می دونیم مخابرات روزانه برای بعضی ازمراکزمخابراتی تا 8 مگ بازه خب این که ازاین وراس ساعت 1شب هم برمی گرده دربهترین حالت به همون دومگ اونم بیشتربروی سرورهای ایرانی یعنی خودشون با اکانتینگ همه رو مخدود می کنن اینم که ازاین
    خب تا اینجاش روشنه حالا شما اگه روشی داری که می تونی دور بزنی با ای پی خاصی وصل می شی وکلا اگه راهی داره بیا اینجا بگو تا بقیه دوستان هم استفاده کنند دعات هم می کنند دیگه پورت خونه شما که از بقیه جدا نیست شایدم جزو دوستان خاص اقای ملک جعفریانی
    پس یا راه حل بده یا فقط خودت استفاده کن این عکس وفیلم ها رو هم اینجا نزار که جزاینکه متهم به فتو شاپ و این جور حرفا بشی سودی برات نداره

5. 3 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ببین دوست گرام همه می دونیم مخابرات روزانه برای بعضی ازمراکزمخابراتی تا 8 مگ بازه خب این که ازاین وراس ساعت 1شب هم برمی گرده دربهترین حالت به همون دومگ اونم بیشتربروی سرورهای ایرانی یعنی خودشون با اکانتینگ همه رو مخدود می کنن اینم که ازاین
    خب تا اینجاش روشنه حالا شما اگه روشی داری که می تونی دور بزنی با ای پی خاصی وصل می شی وکلا اگه راهی داره بیا اینجا بگو تا بقیه دوستان هم استفاده کنند دعات هم می کنند دیگه پورت خونه شما که از بقیه جدا نیست شایدم جزو دوستان خاص اقای ملک جعفریانی
    پس یا راه حل بده یا فقط خودت استفاده کن این عکس وفیلم ها رو هم اینجا نزار که جزاینکه متهم به فتو شاپ و این جور حرفا بشی سودی برات نداره

دوست عزیز فکر کنم شما تو این تاپیک تنها کسی بودی که در مورد این موضوع درست حرف زدی و من هم علتش رو میگم..

حقیقتش اینه که مرکز مخابراتی ما مشکل داره برای اکانتینگ که دوباره درستش میکنه و بعضی از شبا سرعت شبانه هم مثل روزه
    قبلا هم یعنی 6-7 ماه پیش این اتفاق افتاد و بعد سه چهار روز بعد درست شد
    Last edited by ghnjfg; 07-12-2014 at 23:33.

7. این کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز فکر کنم شما تو این تاپیک تنها کسی بودی که در مورد این موضوع درست حرف زدی و من هم علتش رو میگم..

حقیقتش اینه که مرکز مخابراتی ما مشکل داره برای اکانتینگ که دوباره درستش میکنه و بعضی از شبا سرعت شبانه هم مثل روزه
    این شد یک چیزی خیلی هم خوب حتی یک نفر هم بتونه یک تارمو ازاین دزدا بکنه غنیمته شما ازاول هم اینو می گفتی فکرکنم این داستان پیش نمی اومد استفاده کن حالش رو ببر ولی چون خیلی ازدوستان متاسفانه سرعت های خوبی تو این مخابرات خراب شده ندارن به نظرم بهتره دوستانی که سرعت قابل قبولی دارن سرعتشون رو تو تاپیک هی به رخ نکشن این جوری جو هم دوستانه ترمیمونه ممنون ازهمه

9. 5 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

شما جناب ghnjfg خوب بلدی هی می ری پست های قبلیت رو ویرایش می کنی و محتواش رو پاک می کنی و می نویسی حذف !!!! همین چن روز پیش بود که در پستی که گذاشته بودی خواسته بودی کلک و رموزی که بلدیو روو کنی مثلا !!! واسه این که مام یاد بگیریم دانلود سرعت بالا داشته باشیم !!!!!!! بهت پیام دادم اما بازم حواله کردی ه بعدا !!! قبلا ها هم چند بارگفته بودی بازم پیام داده بودم اون موقع ها که اصلا جواب پیام هم ندادی !! منم به گفته هات شک دارم

اصلا تو مطمئنی مشترک مخابرات هستی ؟؟؟؟؟

پس شما که در پست بالا میگی که ایراد از مرکز مخابراتی هست چرا پست های قبلیت که الان اثری ازشون نیست و رفتی زدی "حذف" ادعای دونستن کلک و روش خاص داشتی که حتی می خواستی مثلا به بقیه هم یاد بدی؟؟؟؟؟

ایشون فقط بلدن عکس و کلیپ بذارن هیچ اطلاعاتی از مرکز مخابراتی و طرح جالبه نمیدن
    می دونم این پست خطاب به کدوم کاربره و بات موافقم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس یعنی برای دانلود نذاریم؟
    اقا کسی نفهمید چرا ساعت 12:30 قطع میشه؟ جالبه اگه خاموش روشن نکنی مودمو درست نمیشه من نمیدونم این طرحیه برای جلوگیری از دانلود شبانه ایا!؟

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

والا نمی دونم چی بگم
    حجم و قبل و بعد یک و صبح هم چک کن دیدیی مشکلی هست زنگ بزن این پشتیبانی ***** .
    هرچند اصلا وقتی توضیح میدی واسشون ،جواب نامربوط تحویل میدن و میگن محاله مخابرات مشکلی داشته باشه ! هر دفعه طوری صحبت می کنن که انگار مخابرات بی عیب و نقصه و اون مشکل ایجاد شده برای کاربر دفعه اول هست که در طول تاریخ اتفاق افتاده و سرمنشا اون مشکل هم فقط به نوع تنظیمات مودم کاربر یا کامپیوتر کاربر بستگی داره و مخابرات ازهرگونه نقشی در ایجاد مشکل مبرا است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by sky1sky; 08-12-2014 at 00:33.

11. 3 کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

داداش من بعضی جاها که کار داره به جاهای باریک میکشه مجبورم دروغ بگم مثلا تو همین صفحه اونم برای اینکه موضوع رو تموم کنم
    منظورم اینه که
    مطمئن نیستم مشکل از طرف مخابرات باشه چون یادم یه شب اون ترفندی رو که گفتم انجام ندادم و سرعت از 2 مگ بیشتر نشد و بعد از اون دیگه هر شب انجامش دادم

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

داداش من بعضی جاها که کار داره به جاهای باریک میکشه مجبورم دروغ بگم مثلا تو همین صفحه اونم برای اینکه موضوع رو تموم کنم
    دست شما مِرســـی :|

بعد اینکه :
    جالبه ... تاپیک مخابرات خراسان رضوی توی این یک سال اخیر از لحاظ محتوایی و پست , پیشرفت بسیار بسیار زیادی داشته ...
    یک زمانی تاپیک استان های دیگه صفحات بیشتری داشتن و این تاپیک اصلا خبری نبود ... ولی حالا نگاه کن . اینجا چه خبره ...
    اینم یک خبر خوب واسه دار و دسته ملکـــ . ( بستگی داره چطور برداشت کنن )
    چون اگر اوضاع خوب باشه , کسی نمیاد تعریف کنه و بگه آره همه چیز خوبه .
    اینجا شلوغه چـــــــــون , فاتحه مخابرات خونده شده است .
    در حال حاضـــر با اینکه دانلود نمیکنم و نخواهم کرد , بیشتر از 5 دقیقه است که دارم سعی میکنم وارد فروم بشم , , ولی همین جوری داره لودینگ میچرخه و میچرخه .
    کِی میخوان سیر بشن خدا میدونه این مخابراتی ها ...

14. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دست شما مِرســـی :|

بعد اینکه :
    جالبه ... تاپیک مخابرات خراسان رضوی توی این یک سال اخیر از لحاظ محتوایی و پست , پیشرفت بسیار بسیار زیادی داشته ...
    یک زمانی تاپیک استان های دیگه صفحات بیشتری داشتن و این تاپیک اصلا خبری نبود ... ولی حالا نگاه کن . اینجا چه خبره ...
    اینم یک خبر خوب واسه دار و دسته ملکـــ . ( بستگی داره چطور برداشت کنن )
    چون اگر اوضاع خوب باشه , کسی نمیاد تعریف کنه و بگه آره همه چیز خوبه .
    اینجا شلوغه چـــــــــون , فاتحه مخابرات خونده شده است .
    در حال حاضـــر با اینکه دانلود نمیکنم و نخواهم کرد , بیشتر از 5 دقیقه است که دارم سعی میکنم وارد فروم بشم , , ولی همین جوری داره لودینگ میچرخه و میچرخه .
    کِی میخوان سیر بشن خدا میدونه این مخابراتی ها ...
    امید ما چیکار کنیم
    نه شبانه دیگه داریم
    نه پینگ درست درمون که بازی انلاین کنیم
    نه سرعت تک کانکشن بالا که سایتا مث ادم باز بشن
    چیلتر شکنا هم که همش قطع و شناسایی میشن
    تو بگو فایده این نت چیه
    لازم به ذکره با نت ایرانسل میام :|

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان مگه اسیاتک هم به فیبر نوری ها سرویس نمیداد؟
    ما خونه رو عوض کردیم و متاسفانه و متاسفانه (هزاران بار) اینجا فیبر نوری هست
    نمیدونم از کی شنیده بودم که اسیاتک هم به فیبر نوری سرویس میده که رفتم ثبت نام کردم و اپراتورش هم خیلی خوش و خرم گفت میتونیم بهتون سرویس بدیم
    ولی حالا که فاکتور رو پرداخت کردم و پیگیری میکنم میگه خطتتون فیبر هست و سرویس ارائه نمیشه و برگشت خورده

الان هم موندم همین مبین نتی که دارم (سرعت پایین + عملا شبانه نداره + قیمت بالا (8 گیگ 512 یه ماهه 43 تومن هر گیگ اضافه 7500 !)) رو نگه دارم یا برگردم به مخابرات لعنتی
    یه سال و نیم از شر این مخابرات راحت شده بودم که باز گذر پوست به دباغ خونه افتاده!

از قطعی های مخابرات به شدت متنفرم
    حالا به نظرتون برگردم یا نه؟

البته مرکز مخابراتی قبلی فرشچی بود که حالا اومدیم استقلال به نظرتون میشه امیدوار بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •