تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1425 از 4105 اولاول ... 42592513251375141514211422142314241425142614271428142914351475152519252425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,241 به 14,250 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه mohsentaghadosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من دوره آموزشی جوادالائمه پاسداران بودم
    دیروز امریه رو گرفتم
    زده : قرارگاه فرماندهی نزاجا - دایره عملیات - آج
    رسته هم رایانه
    میخواستم ببینم در کل چجور جایی هست ؟
    منم مثه تو 06 بودم الانم امریه ام مثه خودته، من هرجا خوندم گفتن جای خوبیه. آجودانی هم که هستیم. من که راضیم،
    آدرسشم بلوار نیرو زمینیه پایین مینی سیتی
    فکر کنم تو هم توی تلو پذیرش شدی . کدوم گردان بودی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

منم مثه تو 06 بودم الانم امریه ام مثه خودته، من هرجا خوندم گفتن جای خوبیه. آجودانی هم که هستیم. من که راضیم،
    آدرسشم بلوار نیرو زمینیه پایین مینی سیتی
    فکر کنم تو هم توی تلو پذیرش شدی . کدوم گردان بودی ؟
    من گردان یس بودم
    نه من توی تلو پذیرش نشدم ، 2 بار هم که بچه های کامپیوتر رو توی پادگان اومدن نوشتن من توی صف نبودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مرسی میلاد جان داداش گلم لطف کردی عزیزم حتما با هم هماهنگ میکنیم دادا من پیدات کنم اونجا ببینمت اینقدر تو رفیق باحالی بودی واسه من .... فقط داداش گلم یه سوال دیگه من اومدم تو آمل همه جاش رو گشتم واسه لباس چون اندازم نبود شلوار و لباسم بعد هیچ جا سایز من رو نداشت من یه دست لباس ارتش نیرو زمینی جدید گرفتم که اندازه خودم بود اما این لباسه طرحش با همون لباس قبلیم یکیه ها لباس نیرو زمینی ارتش هم هست اما شلوارش دو تا جیب اضافه داره برا نوار دوزی نمیشهه یک تیکه بدوزم و بعدشم اینکه رنگ سبز لباسم با رنگ سبز خود لباسی که بهمون داده بودن یکم فرق داره بهم گیر میدن اونجا یا نه ؟؟؟لطفا اگه میشه زودی جوابم رو بده
    سلام هادی جان.....
    به لباس اونجا گیر نمیدن .....همین که ماله ارتش باشه کافیه...اگر هم مثلا چیزی گفتن ..بهشون قضیه رو بگو ولی مشکلی نیست از بابت لباس...
    بچه های ما هم بعضی ها دو جیب داشتن بعضی ها چهار جیب...پس مشکلی نداره...

اونهایی که دو جیب هستن که نوار رو کامل میدوزی و اگه چهار جیب هستش هم میتونی کامل بدوزی( یعنی از وسط جیب بدوزی و از جیبت استفاده نکنی) و هم میتونی اون قسمت جیب رو ندوزی...خوده منم قسمت جیب رو ندوختم...
    در کل به این چیزا توجه نمیشه و گیر نمیدن...حتی بعضی بچه ها اورشون روشن تر از بقیه بود ولی گیر نمیدادن چون هر چی که باشه ماله ارتشه....
    خیالت راحت باشه برو درستش کن...

4. 2 کاربر از milad444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بچه ها من باید 10 (پنجشنبه) خودم معرفی کنم یگان (شاهرود)
    چند تا سوال داشتم
    باید وسایل کامل ببرم (مرخصی نمیدن؟)
    باید تا وقت اداری اونجا باشم یا تا بعد از ظهر وقت هست؟؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

رسته اداری پرسنلی یا آجودانی خوبه ، درگیر کارهای نظامی نمیشین ، تو اتاق کار اداری انجام میدین
    مرخصی ماهی 1 روز هست ولی همش کشکه و بستگی به نظر فرمانده مستقیم داره
    این جور کسری ها و خریدش اصلا نه می صرفه و نه به ریسکش می ارزه
    پوتین هم بستگی به فرمانده تون داره جایی که ما بودیم بعضی بچه ها می پوشیدن ، پوتین درجه 1 آمریکایی تو گمرک هست ولی به نظر من 1-2 هفته اول یگان رو ارزیابی کن بعد استفاده کن
    رسته شما پیاده دیگه نیست ، باید رسته آجودانی بزنی ، شبیه همون دوتا تفنگه ولی جای تفگا پر و قلم هست !
    ]

ممنون پامی جان بابت راهنمایی خوبت . چند تا سوال دیگه هم دارم

از این زسته اداری پرسنلی کد : امور اداری هم جای بهتری هم وجود داره که بشه اونجا افتاد ( در صورت داشتن اشنا ) ! یا همین خوبه خودش ؟

ساعت کاری هم ساعت اداری خواهد بود دیگه ؟ 7 تا 14 ؟

اره برای پوتین یه ماهی رو همین جوری میرم ببینم جریان چجوری اگه شد زیپ دارش می کنم .

بعد مرخصی 1 روزه رو میشه همون ماه گرفت یا باید بمونه اخر سر یکجا استفاده کنیم ؟

اگر بازم راهنمایی خاصی در مورد نحوه رفتار و سایر مواردی که دونستنش می تونه کمک کنه تو بهتر شدن شرایط خدمت ممنون میشم بفرمایید

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها من باید 10 (پنجشنبه) خودم معرفی کنم یگان (شاهرود)
    چند تا سوال داشتم
    باید وسایل کامل ببرم (مرخصی نمیدن؟)
    باید تا وقت اداری اونجا باشم یا تا بعد از ظهر وقت هست؟؟
    وسایلت رو کامل ببر
    اول وقت اداری باید اونجا باشی

8. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون
    نگهبانی اینا چجوریه ؟
    ساعت کاریش اداری هست ؟ یعنی تا 2 ؟
    یه جا توی همین تاپیک خوندم که افرادی که امریه دولتی دارن یا از 01 به اینجا معرفی میشن دوباره تقسیم میشن
    برای من که از جوادالائمه میرم که اینجوری نمیشه ؟
    بله احتمال اینکه دوباره شما رو تقسیم کنن هست و ربطی به امریه و اینا نداره ممکنه یه جا درخواست نیرو کنه و اگه مازاد باشین تو ستاد نیرو میفرستنتون اونجا ، ولی رسته شما خوش شانسه و احتیاج زیادی دارن خیالت راحت منم رسته رایانه بودم
    کار تا ساعت 2 هست ، بعدش میرین خونه
    روز برگ هستین و کارت تردد دارین
    نگهبانی برای شروع ماهی 2-3 تا حساب کن ، مت که بره بالا اواسط خدمت 1-2 ، اواخر خدمت 1 ، ماه آخر بدون نگهبانی
    البته این برای روال عادی هست ، اگه با ارشد و بقیه رفیق باشی میتونی از ماه دوم آزاد باشی

10. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

]

ممنون پامی جان بابت راهنمایی خوبت . چند تا سوال دیگه هم دارم

از این زسته اداری پرسنلی کد : امور اداری هم جای بهتری هم وجود داره که بشه اونجا افتاد ( در صورت داشتن اشنا ) ! یا همین خوبه خودش ؟

ساعت کاری هم ساعت اداری خواهد بود دیگه ؟ 7 تا 14 ؟

اره برای پوتین یه ماهی رو همین جوری میرم ببینم جریان چجوری اگه شد زیپ دارش می کنم .

بعد مرخصی 1 روزه رو میشه همون ماه گرفت یا باید بمونه اخر سر یکجا استفاده کنیم ؟

اگر بازم راهنمایی خاصی در مورد نحوه رفتار و سایر مواردی که دونستنش می تونه کمک کنه تو بهتر شدن شرایط خدمت ممنون میشم بفرمایید
    من خودم ستاد نیرو نبودم ، اینایی هم که میگم از دوستام که اونجا بودن آمار دارم ، من اداره بهداشت بودم کمی پایینتر از ستاد نیرو
    مرخصی رو معمولا به بچه های تهران هر 3 ماه یا 4 ماه یکبار میدن ، ولی بازم میگم در مورد مرخصی معمولا قانون رعایت نمیشه ، میری میبینی بعضی هارو که هر 2 ماه 20 روز مرخصی میرن و بعضی بیچاره ها رو هم 6 ماه یکبار 10 روز میدن برن
    نکته که اگه یادم بیاد ، شعبه رایانه ستاد نیرو یه سرگردی داره به اسم سرگرد صفری ، ما با این از اداره بهداشت در ارتباط بودیم ، پک آپدیت نرم افزارهای اداری اونجا رو از این میگرفتیم ، اگه بیفتی زیر دست این آدم خوبیه بهت حال میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

بله احتمال اینکه دوباره شما رو تقسیم کنن هست و ربطی به امریه و اینا نداره ممکنه یه جا درخواست نیرو کنه و اگه مازاد باشین تو ستاد نیرو میفرستنتون اونجا ، ولی رسته شما خوش شانسه و احتیاج زیادی دارن خیالت راحت منم رسته رایانه بودم
    کار تا ساعت 2 هست ، بعدش میرین خونه
    روز برگ هستین و کارت تردد دارین
    نگهبانی برای شروع ماهی 2-3 تا حساب کن ، مت که بره بالا اواسط خدمت 1-2 ، اواخر خدمت 1 ، ماه آخر بدون نگهبانی
    البته این برای روال عادی هست ، اگه با ارشد و بقیه رفیق باشی میتونی از ماه دوم آزاد باشی
    اگر تقسیم شدیم داخل تهران تقسیم میشیم دیگه ؟
    یا کلا داخل همون قرارگاه فرماندهی ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض احتمال افزایش طول خدمت سربازی

سردار موسی کمالی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر مدت خدمت سربازی ۲۱ ماه است، گفت: این مدت برای سربازان مناطق عملیاتی و امنیتی ۱۸ ماه، سربازان مناطق محروم بدآب و هوا ۱۹ ماه، سربازان مشغول در یگان‌های حفاظتی مراکز دولتی ۲۱ ماه و برای مابقی سربازان دستگاه‌های دولتی امریه‌دار هستند، ۲۴ ماه در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه طول مدت سربازی مشمولان اعزامی سال ۹۱ بر همین اساس محاسبه می‌شود به ایسنا گفت: شایعات مربوط به کاهش طول خدمت سربازی صحت ندارد.

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه بر اساس قانون، خدمت سربازی می‌تواند تا ۲۴ ماه نیز افزایش پیدا کند، خاطرنشان کرد: با توجه به احتمال کاهش موالید ذکور، ممکن است طول مدت خدمت سربازی در آینده به ۲۴ ماه برسد.

کمالی با اشاره به احتمال افزایش طول مدت خدمت سربازی به ۲۴ ماه، گفت: درباره کسانی که در سال ۹۱ اعزام شده باشند، طول مدت خدمت سربازی‌شان برابر با مقررات همان سال اعزام است.

به گفته وی، معیار محاسبه طول مدت خدمت سربازی، “سال اعزام” است و به عنوان مثال آن دسته از افرادی که در سال ۹۰ به خدمت اعزام شده‌اند، مدت سربازی‌شان نیز مانند قوانین همان سال برابر ۱۸ ماه است.

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح از کلیه مشمولان خواست، پیش از آن‌ که وارد غیبت شود وضعیت سربازی خود را مشخص کنند.

( آقا این خبر 28 ام مثه اینکه منتشر شده چقدر روش حساب کنم ... قبل عید می خواستم دفترچم رو بفرستم که دیگه مشکلی پیش اومد موکول کردم برای بعد عید فرستادن دفترچه رو آیا ممکن هست قانون یه هو به هم بریزه و 24 ماهه شه ؟؟؟ الان اقدام کنم یا اینا خواستن که یکم بترسونن نیرو کم آوردن با یه خبر میخوان نیرو جذب کنن )

بابای ما رو در آوردن با این قانون تصویب کردنشون ..اااااااااه ...

14. 2 کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •