منم مثه تو 06 بودم الانم امریه ام مثه خودته، من هرجا خوندم گفتن جای خوبیه. آجودانی هم که هستیم. من که راضیم،
آدرسشم بلوار نیرو زمینیه پایین مینی سیتی
فکر کنم تو هم توی تلو پذیرش شدی . کدوم گردان بودی ؟
منم مثه تو 06 بودم الانم امریه ام مثه خودته، من هرجا خوندم گفتن جای خوبیه. آجودانی هم که هستیم. من که راضیم،
آدرسشم بلوار نیرو زمینیه پایین مینی سیتی
فکر کنم تو هم توی تلو پذیرش شدی . کدوم گردان بودی ؟
من گردان یس بودم
نه من توی تلو پذیرش نشدم ، 2 بار هم که بچه های کامپیوتر رو توی پادگان اومدن نوشتن من توی صف نبودم
سلام هادی جان.....
به لباس اونجا گیر نمیدن .....همین که ماله ارتش باشه کافیه...اگر هم مثلا چیزی گفتن ..بهشون قضیه رو بگو ولی مشکلی نیست از بابت لباس...
بچه های ما هم بعضی ها دو جیب داشتن بعضی ها چهار جیب...پس مشکلی نداره...
اونهایی که دو جیب هستن که نوار رو کامل میدوزی و اگه چهار جیب هستش هم میتونی کامل بدوزی( یعنی از وسط جیب بدوزی و از جیبت استفاده نکنی) و هم میتونی اون قسمت جیب رو ندوزی...خوده منم قسمت جیب رو ندوختم...
در کل به این چیزا توجه نمیشه و گیر نمیدن...حتی بعضی بچه ها اورشون روشن تر از بقیه بود ولی گیر نمیدادن چون هر چی که باشه ماله ارتشه....
خیالت راحت باشه برو درستش کن...
بچه ها من باید 10 (پنجشنبه) خودم معرفی کنم یگان (شاهرود)
چند تا سوال داشتم
باید وسایل کامل ببرم (مرخصی نمیدن؟)
باید تا وقت اداری اونجا باشم یا تا بعد از ظهر وقت هست؟؟
]
ممنون پامی جان بابت راهنمایی خوبت . چند تا سوال دیگه هم دارم
از این زسته اداری پرسنلی کد : امور اداری هم جای بهتری هم وجود داره که بشه اونجا افتاد ( در صورت داشتن اشنا ) ! یا همین خوبه خودش ؟
ساعت کاری هم ساعت اداری خواهد بود دیگه ؟ 7 تا 14 ؟
اره برای پوتین یه ماهی رو همین جوری میرم ببینم جریان چجوری اگه شد زیپ دارش می کنم .
بعد مرخصی 1 روزه رو میشه همون ماه گرفت یا باید بمونه اخر سر یکجا استفاده کنیم ؟
اگر بازم راهنمایی خاصی در مورد نحوه رفتار و سایر مواردی که دونستنش می تونه کمک کنه تو بهتر شدن شرایط خدمت ممنون میشم بفرمایید
وسایلت رو کامل ببر
اول وقت اداری باید اونجا باشی
بله احتمال اینکه دوباره شما رو تقسیم کنن هست و ربطی به امریه و اینا نداره ممکنه یه جا درخواست نیرو کنه و اگه مازاد باشین تو ستاد نیرو میفرستنتون اونجا ، ولی رسته شما خوش شانسه و احتیاج زیادی دارن خیالت راحت منم رسته رایانه بودم
کار تا ساعت 2 هست ، بعدش میرین خونه
روز برگ هستین و کارت تردد دارین
نگهبانی برای شروع ماهی 2-3 تا حساب کن ، مت که بره بالا اواسط خدمت 1-2 ، اواخر خدمت 1 ، ماه آخر بدون نگهبانی
البته این برای روال عادی هست ، اگه با ارشد و بقیه رفیق باشی میتونی از ماه دوم آزاد باشی![]()
من خودم ستاد نیرو نبودم ، اینایی هم که میگم از دوستام که اونجا بودن آمار دارم ، من اداره بهداشت بودم کمی پایینتر از ستاد نیرو
مرخصی رو معمولا به بچه های تهران هر 3 ماه یا 4 ماه یکبار میدن ، ولی بازم میگم در مورد مرخصی معمولا قانون رعایت نمیشه ، میری میبینی بعضی هارو که هر 2 ماه 20 روز مرخصی میرن و بعضی بیچاره ها رو هم 6 ماه یکبار 10 روز میدن برن
نکته که اگه یادم بیاد ، شعبه رایانه ستاد نیرو یه سرگردی داره به اسم سرگرد صفری ، ما با این از اداره بهداشت در ارتباط بودیم ، پک آپدیت نرم افزارهای اداری اونجا رو از این میگرفتیم ، اگه بیفتی زیر دست این آدم خوبیه بهت حال میده
اگر تقسیم شدیم داخل تهران تقسیم میشیم دیگه ؟
یا کلا داخل همون قرارگاه فرماندهی ؟
سردار موسی کمالی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر مدت خدمت سربازی ۲۱ ماه است، گفت: این مدت برای سربازان مناطق عملیاتی و امنیتی ۱۸ ماه، سربازان مناطق محروم بدآب و هوا ۱۹ ماه، سربازان مشغول در یگانهای حفاظتی مراکز دولتی ۲۱ ماه و برای مابقی سربازان دستگاههای دولتی امریهدار هستند، ۲۴ ماه در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه طول مدت سربازی مشمولان اعزامی سال ۹۱ بر همین اساس محاسبه میشود به ایسنا گفت: شایعات مربوط به کاهش طول خدمت سربازی صحت ندارد.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه بر اساس قانون، خدمت سربازی میتواند تا ۲۴ ماه نیز افزایش پیدا کند، خاطرنشان کرد: با توجه به احتمال کاهش موالید ذکور، ممکن است طول مدت خدمت سربازی در آینده به ۲۴ ماه برسد.
کمالی با اشاره به احتمال افزایش طول مدت خدمت سربازی به ۲۴ ماه، گفت: درباره کسانی که در سال ۹۱ اعزام شده باشند، طول مدت خدمت سربازیشان برابر با مقررات همان سال اعزام است.
به گفته وی، معیار محاسبه طول مدت خدمت سربازی، “سال اعزام” است و به عنوان مثال آن دسته از افرادی که در سال ۹۰ به خدمت اعزام شدهاند، مدت سربازیشان نیز مانند قوانین همان سال برابر ۱۸ ماه است.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح از کلیه مشمولان خواست، پیش از آن که وارد غیبت شود وضعیت سربازی خود را مشخص کنند.
( آقا این خبر 28 ام مثه اینکه منتشر شده چقدر روش حساب کنم ... قبل عید می خواستم دفترچم رو بفرستم که دیگه مشکلی پیش اومد موکول کردم برای بعد عید فرستادن دفترچه رو آیا ممکن هست قانون یه هو به هم بریزه و 24 ماهه شه ؟؟؟ الان اقدام کنم یا اینا خواستن که یکم بترسونن نیرو کم آوردن با یه خبر میخوان نیرو جذب کنن )
بابای ما رو در آوردن با این قانون تصویب کردنشون ..اااااااااه ...
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)