بفرمایید دوستان وزیر هم تایید کرد که مصوبه خودشون
![]()
بفرمایید دوستان وزیر هم تایید کرد که مصوبه خودشون
![]()
رفقا خواهش میکن تمنا میکنم برین صفحه وزیر و اعتزاض کنید 1 ماه دیگه یه فیلم 1 گیگی دیگه نمیشه دانلود کردوخواهش کردم نا امدیم نکنید.
سلام دوستان به تازگی قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون فقط 2 برابر حجم روزانه حق دانلود شبانه دارید بنده هم اوایل فکر میکردم این قانون شایعه است یا مختص صبانت هست ولی طبق گفته وزیر این قانون سراسری هست و به زودی تمام شرکت های باید آن را اجرا کنند برای همین بنده این پیام رو تمام تایپک ها میدم و اگر از دوستان کسی اعتراض داره میتونه با مراجعه به صفحه کلوب وزیر اعتراض خود رو اعلام کند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای خواندن نظر وزیر به تایپک صبانت مراجعه شود
داداش یه تاپیک جدید با موضوع کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه باز کردم باید همه اونجا اعتراضشون رو بنویسن و شما لینکشو تو صفحه وزیر بزاری.
تموم شد دیگه
مگه اینکه شرکت ها پنهانی قانون زیرپا بذارند
3-4 روز پیش زنگ زدم برا وصل سرویس نامحدود 512 اقتصادی طرف برام 128 وصل کرده :| دوباره زنگ میزنم میگن اصن ما همچین سرویسی نداشتیم برا همین 128 وصل کردیم تفاوت پول واریزی رو هم ریختیم به حسابتون برا دوره بعد :| به یارو آدرس میدم تو سایت میگه همچین سرویسی (512 اقتصادی) تو لیست نیست.. حالا اینور جلو چشم من هستش!!
من دیروز درخواست جمع آوری رو پر کردم تو پنل.. دیگه نزدیکاشون هم نمیام!
من 3 روز دیگه تخلیه میکنم
شنبه اینترنت جدیدم روی اون یکی خطم میاد
از شره صبانت راحت میشم
سرویس های نامحدود اقتصادی رو بعد از چند روز جمع کردن چون یکم ارزون تر بود و بعدش ترسیدن ملت بریزن نامحدود بگیرن بعد پهنای باند بخورن بجاش دوباره نامحدودهای کم سرعت و گران را گذاشتن
دوستان یک خواهشی از شما دارم اینه که زیاد مسئله دانلود شبانه رو بزرگ نکنید البته طرفدار صبانت نیستم ولی این حرف رو میزنم چون بقیه هم کم کم قبول میکنن شبانه ای در کار نیست و بالبع شرکت های دیگه هم شبانه هایشان رو محدود میکنن به صورت حجمی پس اگه ناراضی هستین برید یک شرکت دیگه لااقل اینجوری سرعت گسترش محدودیت کم تر میشه یک چهارسالی شاید تونستین تو یک شرکت دیگه بدون محدودیت دانلود کنین اما خداییش گذاشتن شبانه حجمی عین نامردیه یعنی پول چاپیدن نامرئی به هر حال همه جای دنیا سال به سال اینترنت اوضاعش بهتر میشه اینجا برعکس اونم به خاطر اینترنت ملی و کسب درآمد بیشتر از طریق فروختن ترافیک
منم اول مثل شما فکر میکرم که نباید خیلی بزرگش کرد ولی وقتی جواب وزیرکه با صراحت گفته بود گذاشتم کناز حرف اون کارشناس فهمیدم جریان جدیه و قرار سراسری بشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)