تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1425 از 1783 اولاول ... 425925132513751415142114221423142414251426142714281429143514751525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,241 به 14,250 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بفرمایید دوستان وزیر هم تایید کرد که مصوبه خودشون

2. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بفرمایید دوستان وزیر هم تایید کرد که مصوبه خودشون

رفقا خواهش میکن تمنا میکنم برین صفحه وزیر و اعتزاض کنید 1 ماه دیگه یه فیلم 1 گیگی دیگه نمیشه دانلود کردوخواهش کردم نا امدیم نکنید.

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان به تازگی قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون فقط 2 برابر حجم روزانه حق دانلود شبانه دارید بنده هم اوایل فکر میکردم این قانون شایعه است یا مختص صبانت هست ولی طبق گفته وزیر این قانون سراسری هست و به زودی تمام شرکت های باید آن را اجرا کنند برای همین بنده این پیام رو تمام تایپک ها میدم و اگر از دوستان کسی اعتراض داره میتونه با مراجعه به صفحه کلوب وزیر اعتراض خود رو اعلام کند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای خواندن نظر وزیر به تایپک صبانت مراجعه شود

5. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان به تازگی قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون فقط 2 برابر حجم روزانه حق دانلود شبانه دارید بنده هم اوایل فکر میکردم این قانون شایعه است یا مختص صبانت هست ولی طبق گفته وزیر این قانون سراسری هست و به زودی تمام شرکت های باید آن را اجرا کنند برای همین بنده این پیام رو تمام تایپک ها میدم و اگر از دوستان کسی اعتراض داره میتونه با مراجعه به صفحه کلوب وزیر اعتراض خود رو اعلام کند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای خواندن نظر وزیر به تایپک صبانت مراجعه شود
    داداش یه تاپیک جدید با موضوع کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه باز کردم باید همه اونجا اعتراضشون رو بنویسن و شما لینکشو تو صفحه وزیر بزاری.

7. 3 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تموم شد دیگه
    مگه اینکه شرکت ها پنهانی قانون زیرپا بذارند

داره خودمونی میشه WraithMaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان که هنوز از صبانت سرویس دارید درخواست جمع اوری بدید وقتی تعداد جمع اوری زیاد باشه خود صبانت برای جبران ضرر مجبوره شبانه را دوباره به حالت قبل برگردونه اتفاقی که برای اینترنت مخابرات بعد از حذف شبانه افتاد و الان دوباره شبانه را اضافه کرده
    3-4 روز پیش زنگ زدم برا وصل سرویس نامحدود 512 اقتصادی طرف برام 128 وصل کرده :| دوباره زنگ میزنم میگن اصن ما همچین سرویسی نداشتیم برا همین 128 وصل کردیم تفاوت پول واریزی رو هم ریختیم به حسابتون برا دوره بعد :| به یارو آدرس میدم تو سایت میگه همچین سرویسی (512 اقتصادی) تو لیست نیست.. حالا اینور جلو چشم من هستش!!

من دیروز درخواست جمع آوری رو پر کردم تو پنل.. دیگه نزدیکاشون هم نمیام!

10. 3 کاربر از WraithMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من 3 روز دیگه تخلیه میکنم
    شنبه اینترنت جدیدم روی اون یکی خطم میاد

از شره صبانت راحت میشم

12. 3 کاربر از rar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

3-4 روز پیش زنگ زدم برا وصل سرویس نامحدود 512 اقتصادی طرف برام 128 وصل کرده :| دوباره زنگ میزنم میگن اصن ما همچین سرویسی نداشتیم برا همین 128 وصل کردیم تفاوت پول واریزی رو هم ریختیم به حسابتون برا دوره بعد :| به یارو آدرس میدم تو سایت میگه همچین سرویسی (512 اقتصادی) تو لیست نیست.. حالا اینور جلو چشم من هستش!!

من دیروز درخواست جمع آوری رو پر کردم تو پنل.. دیگه نزدیکاشون هم نمیام!
    سرویس های نامحدود اقتصادی رو بعد از چند روز جمع کردن چون یکم ارزون تر بود و بعدش ترسیدن ملت بریزن نامحدود بگیرن بعد پهنای باند بخورن بجاش دوباره نامحدودهای کم سرعت و گران را گذاشتن

14. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان یک خواهشی از شما دارم اینه که زیاد مسئله دانلود شبانه رو بزرگ نکنید البته طرفدار صبانت نیستم ولی این حرف رو میزنم چون بقیه هم کم کم قبول میکنن شبانه ای در کار نیست و بالبع شرکت های دیگه هم شبانه هایشان رو محدود میکنن به صورت حجمی پس اگه ناراضی هستین برید یک شرکت دیگه لااقل اینجوری سرعت گسترش محدودیت کم تر میشه یک چهارسالی شاید تونستین تو یک شرکت دیگه بدون محدودیت دانلود کنین اما خداییش گذاشتن شبانه حجمی عین نامردیه یعنی پول چاپیدن نامرئی به هر حال همه جای دنیا سال به سال اینترنت اوضاعش بهتر میشه اینجا برعکس اونم به خاطر اینترنت ملی و کسب درآمد بیشتر از طریق فروختن ترافیک

16. 3 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان یک خواهشی از شما دارم اینه که زیاد مسئله دانلود شبانه رو بزرگ نکنید البته طرفدار صبانت نیستم ولی این حرف رو میزنم چون بقیه هم کم کم قبول میکنن شبانه ای در کار نیست و بالبع شرکت های دیگه هم شبانه هایشان رو محدود میکنن به صورت حجمی پس اگه ناراضی هستین برید یک شرکت دیگه لااقل اینجوری سرعت گسترش محدودیت کم تر میشه یک چهارسالی شاید تونستین تو یک شرکت دیگه بدون محدودیت دانلود کنین اما خداییش گذاشتن شبانه حجمی عین نامردیه یعنی پول چاپیدن نامرئی به هر حال همه جای دنیا سال به سال اینترنت اوضاعش بهتر میشه اینجا برعکس اونم به خاطر اینترنت ملی و کسب درآمد بیشتر از طریق فروختن ترافیک
    منم اول مثل شما فکر میکرم که نباید خیلی بزرگش کرد ولی وقتی جواب وزیرکه با صراحت گفته بود گذاشتم کناز حرف اون کارشناس فهمیدم جریان جدیه و قرار سراسری بشه

18. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •