اونطور که گفته شد فکر کنم سیستم خاموش بشه اون هم بعد 5 دقیقه ارتباط رو قطع میکنه
اونطور که گفته شد فکر کنم سیستم خاموش بشه اون هم بعد 5 دقیقه ارتباط رو قطع میکنه
بدون وایرلس هم تست کردم نشد :(
عکس کامل از پنل مخصوص idle
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اول این شکلی بود که من اون گزینه رو اکتیو کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Daniel4u; 01-01-2012 at 22:36.
باید گزینه conect on demond راانتخاب کنی و عدد را به 2 یا 1 تغیر بدی-- من امتحان کردم جواب داد
فقط باید وایارلس خاموش با شه و به جز پورتی که به pc شده -هیچ یک از پورتهای ان به وسیله دیگه صل نباش مثلا ریسیور یا ... در این صورت کامل جواب میده
وقتی pc را خاموش میکی مثلا من روی 2 تنظیم کرده بودم که بیشتر از 2 min طول کشید مثلا 5 min که لینک inernet من خاموش شد
اینم نمونه تنظیم داخل مودم من
![]()
Last edited by alijigari; 02-01-2012 at 00:01.
یعنی شمامیگیدکه برای این کارمثلا لب تاپوبه وسیله کابل اتصال بدیم نه وایرلس؟؟
فکر کنم مودمهای قدیمی هم این امکان رو باید داشته باشن..
ربطی به اتصال نداره
کافیه لب تاپ خاموش بشه دیگه اطلاعاتی رد و بدل نمیشه و مودم ارتباط رو قطع میکنه.
Last edited by abbas_p; 02-01-2012 at 01:20.
بابا بچه های این تاپیک چه قدر باحالن یه سوال پرسیدیم رفت که رفت بی خیال همین داتک میمونم xD
سلام
سوالتون رو مجدد بپرسید دوست عزیز شاید کسی متوجه نشده
در چه موردی بود ؟
بازی انلاین انجام ندارم اما فکر کنم برای بازی انلاین باید پینگ پایین باشه این مورد هم بعضی وقتها خوب هست اما بعضی وقتها نه -بهترین راه یکی از دوستان هم مخابراتیتون که پارس داره باهاش چک کنید یا یک اکانت 3 ماه با حداقل قیمت بگیرید چک کنید ببینید چطور هست اگه پینگ خط برای باز براتون مهم هست
تا 1 ماه پيش خوب بود ولي الان فقط ميتونم fifa12 بازي كنم تازه اونم با ايرانيا خوب جواب ميده ولي با خارجيا گير داره
مگه اينكه ip استاتيك بگيري كه اونم ماهي 5 تومن هزينه داره و كمتر از 6 ماه به كسي نميدن تازه بازم هيچ تضميني نيست جواب بده يا نه.
سلام سرعت سرویس 256 این شرکت تو دانلود حداکثر و حد افل چنده چون میخواپ یکی از هشت تومنیاش بخرم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)