تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1425 از 2199 اولاول ... 4259251325137514151421142214231424142514261427142814291435147515251925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,241 به 14,250 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الان RSSI براي من حدود 78- هست و (CINR 21/14 (R3/R1 هست... بدون هيچگونه قطعي هم سرعت دانلود بعضي وقتا تا حدوداي 120 كيلو بايت در ثانيه هم ميرسه..(بعضي وقتا در حدود يكي دو ثانيه ,سرعت دانلود بيشتر هم ميشه ولي ثابت نميمونه)
    امتحان كردم با RSSI حدود 84- و CINR 14/12 R3/R1 هم بخوبي جواب ميده.و شايد اين نشون دهنده قدرت مودم در دريافت و ارسال باشه
    البته يه جاي خوب برا آنتن دهي 5 چراغ روشن هم پيدا كردم, ولي چون تقريبا نزديك ميز و صندلي ناهارخوري بود , مودم رو اونجا نزاشتم, چون ترسيدم موقع رفت و آمد, يه نفر بزنه و مودم رو بندازه و داغونش كنه.
    و البته ديدم با همين سيگنال فعلي هم بدون بدون مشكل صفحات رو باز ميكنه و حتي اگه مودم رو جايي بزارم كه ماكزيمم سيگنال رو هم بگيره, تفاوتي در سرعت اينترنت من بوجود نمياد.برا همين اونقدر حساسيت برا بهترين نقطه سيگنال دهي ندارم.
    دوستان نظر شما چيه؟
    حرف شما درست است. تا زمانی که CINR بالاتر از 10 یا 11 باشه و تقریبا ثابت هم باشه تاثیر زیادی روی سرعت شما نداره. ولی روی میزان استفاده از پهنای باند سایت تاثیر داره. یعنی شما با CINR بالاتر مقدار کمتری از پهنای باند سایت رو برای یه سرعت مشخص اشغال خواهید کرد.
    این مساله زمانی مهم میشه که تعداد یوزر های سایت زیاد باشه.

2. این کاربر از MaysamMaysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله دوست عزيز همه مشتركين مجبورن ديگه طرح هايي كه تو ليست هست رو انتخاب كنن
    بابا این مبین نت شورش را در آورده 512 را با سه گیگ ترافیک میده 18 هزارتومن در حالی که ایرانسل داره 512 با 4 گیگ ترافیک را میده 20 هزار تومن. اگر مبین نت هم مثل ایرانسل مصرف آزاد داشت تعرفه ام را میذاشتم رو مصرف آزاد میرفتم سراغ ایرانسل.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان نصب مودم و انجام تنظیماتش رو خودم میتونم انجام بدم یا بگم بیان انجام بدن؟ کار سختیه؟

خودم کارم با کامپیوتر هست بنابراین کم و بیش آشنایی دارم.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

امروز يه ايميلي از مبين نت برام اومد با اين موضوع: هديه نوروز 92 وايمكس مبين نت
    خوشحال شدم گفتم به به حتما چند گيگ ترافيك رايگان و يا مثلا در ازاي خريد هر گيگ رايگان, يه گيگ ترافيك رايگان بهمون ميده(مثل بعضي از آي اس پي هاي ADSL )
    تو همين فكرا بودم و تا ايميل رو باز كردم, روياهام نقش بر آب شد.....
    اين لينك رو توي ايميل برام فرستاده بودن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اولی که طراحی در حد ...چی بگم.قشنگ نبود دیگه.می تونست خیلی زیباتر باشه.ولی دومی مفیده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان نصب مودم و انجام تنظیماتش رو خودم میتونم انجام بدم یا بگم بیان انجام بدن؟ کار سختیه؟

خودم کارم با کامپیوتر هست بنابراین کم و بیش آشنایی دارم.
    تنظیمی نداره
    فقط اگر ریست کنی مودم رو باید شناسه اشتراکت رو وارد کنی
    راهنما توی سایت مبین نت هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by timemachine2029; 15-03-2013 at 05:43.

7. این کاربر از timemachine2029 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه feri2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ديگه طرح هاي قديميو نميشه تمديد كرد ...
    آقا مطمئنی؟من سه روز پییش طرح قدیمی رو تمدید کردم واسه اطمینان سوال هم کردم گفتن مشکلی نداره تا وقتی تغییر طرح ندید

9. این کاربر از feri2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

سلام دوستان یکی از رفقای من مبین نت 2مگ گرفته میگه سرعت دانلودم 700 کیلوبایت بر ثانیه است میگه بخاطر اینه که ip اختصاصی گرفتم من که سر در نمیارم چی میگه نظر شما چیه؟

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

آقا مطمئنی؟من سه روز پییش طرح قدیمی رو تمدید کردم واسه اطمینان سوال هم کردم گفتن مشکلی نداره تا وقتی تغییر طرح ندید
    بله . شانس آوردين تمديد كردين از 23/12 ديگه نميشد تمديد كرد . به موقع اقدام كردين

داره خودمونی میشه sasanv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

بله . شانس آوردين تمديد كردين از 23/12 ديگه نميشد تمديد كرد . به موقع اقدام كردين
    دوستان عزیز زیر بار نرین !
    خودشونم میدونن که تا وقتی تغییر طرح ندید میتونید همون طرح قبلی رو با نرخ سابقش تمدید کنید. من بارها پیش اومده که تلفن زدم اولش گفتن نمیشه و یا به روی خودشون نیاوردن. اما وقتی دیدن من سفت واستادم گفتن میشه و تمدید کردن.علتشم سود کمتر و ترافیک بیشتر طرحهای قدیمیه و حتما دوستایی که طرح قدیمی دارن یا داشته اند تایید میکنن که قدیمیها خیلی باثبات تر و بهترن.
    با اینجور شایعه پراکنیهایی میخان یواش یواش ذهن همه رو آماده کنن و مطلبو جا بندازن.پس حواسمون باید جمع باشه وآب به آسیابشون نریزیم !!

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

شما دقیقا کی تمدید کردین ؟

دیگه دسترسی ندارن . طرف که نمیاد خودشو خراب کنه واسه اینکه شما سفت وایسادین طرحو واستون ثبت کنه . خیلی راحت میگه دستور دادن .

اینم سیاستشونه بعدا متوجه میشید واسه چی اینکارو کردن

در ضمن میتونین همین الان زنگ بزنین بگین میخواین طرح قدیمی تون رو تمدید کنین تا مطمئن بشین که شایعه نیست
    Last edited by hamijoon; 15-03-2013 at 23:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •