نامحدود: آپلود این سرویس خیلی جالبه ، چون تا 50 کیلو آپلود میده بهم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نامحدود: آپلود این سرویس خیلی جالبه ، چون تا 50 کیلو آپلود میده بهم
رسما حالم گرفته شد
با خودم گفتم به به خونمونو عوض کردیم الان میرم سرویس جشواره می گیرم با دانلودش حال می کنم
رفتم همارا گفتن خط تلفنتون pcm هستش بعدش رفتم مخابرات گفت که نمیشه عوض کرد ظرفیت نداریم......
هی روزگار... خدا از دست اینا کجا برم.............
![]()
نمی دونم اینا تا چه سالی می تونن این بهانه ها رو بیارن؟ 2020؟ 2030؟ ...
ولی نارحت نباش، اینشالا جا باز میشه و پدر مخابرات رو در میاری![]()
این سرویس نامحدود عجب چیز باحالیهفروردین که داشتم هم سرعت اپلود و هم دانلود اگه خودشو میکشت میشد 20 کیلو ولی الان تحولی عظیم در 128 نامحدود ویژه خونگی
برو خدات رو شکر کن
یکی از فامیلای ما به من گفت برو اینترنت بگیر رفتم بگیرم گفتن pcm به فامیلمون گفتم خطتون مشکل داره نمیشه adsl گفت مشکلی نیست یه خط دیگه داریم رفتم دوباره واسه این خط adsl بگیرم گفتن این یکی هم pcm![]()
اصولا خودشون خطوط pcm رو عوض میکنن مگر اینکه دیگه جایی نباشهبرا خیلی از دوستای من پیش اومده که pcm بوده خطشون ولی عوض کردن
![]()
همونطور که دوستمون گفتن این نوع خطوط رو عوض می کنن. خط قبلی من از نوع همین پی سی ام بود که عوض کردن.
البته یه کم مشکل ساز شد و خودمم از مخابرات پیگیری کردم(البته علت این پیگیری این بود که تو کل تبریز بدتر از مرکز فهمیده سراغ ندارم) و اینترنت هم به جای اینکه یه روزه وصل شه 6-7 روز طول کشید.![]()
سلام
آیا این 128 نامحدود خونگیه !!!!!!
یا مال شما سرعتش بالاست؟؟
با 128 نا محدود چه فرقی داره؟؟
می شه 128 نا محدود معمولی رو گرفت؟
ممنون
پینگ دوباره ترکید.....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان
دیشب از حدود 1.30 تا 1.52 نت من قطع بود و بعد از کلی بد و بیراه گفتن به زمین و زمان و توهم توطئه که جمعه چون ساعت دانلود رایگانش بیشتره، عمدی قطع کردن، چند دقیقه مونده به 2 نتم وصل شد و به غیر از بازه زمانی 2-4 که اونم افتش زیاد نبود، خدا رو شکر دانلود بی دردسری داشتیم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)