1 مگ با چقدر ترافیک دارین؟ماهیانه چقدر میدین؟میشه قیمتهای مختلف 1 مگ رو بگین؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
1 مگ با چقدر ترافیک دارین؟ماهیانه چقدر میدین؟میشه قیمتهای مختلف 1 مگ رو بگین؟
پشتیبانیش بدک نیست
کلا از زمان ثبت نام تا اومدن نصاب ۵ روز... البته به من گفتن ۲ هفته میشه ولی زودتر اومدن
Last edited by arminagha; 13-01-2013 at 18:39.
اکثر رشت مشکل دارن(۱۰ روزه) یکی از دوستام خط ۷ مثه منه
من ۱۰ روز پیش ۱۲۸ داشتم با سوکس ۱۱۰ سرعت دان داشتم از وقتی ۵۱۲ گرفتم مصدف شد با افت سرعت کل کشور...الان سرعتم به ۵۰ هم نمیرسه
نت کل کشور ترکیده داش ... مشکل هم از گرجستان منشا میگیره (ظاهرا)
قیمت ها همون قیمت های اندیشه هست -- اگه به صفحه امور مشترکین اندیشه رفته باشین و صفحه زرد رنگ شارژ رو دیدین اینم همون قیمت ها رو داره
من 1 مگ محدود با ترافیک 2 گیگ دارم با ماهی 20 تومان (( سرعت بین 200 تا 210 ))
پورت های دیگه هم که داشتم این بودن
128 نامحدود با قیمت ماهیانه 15 تومان سرعت 40
256 نامحدود با قیمت ماهیانه 28 تومان سرعت 60
میبینی که قیمت ها همونه فقط سرعت بیشتر شده که عالیه
کسی 512 اندیشه داره بگه سرعتش چطوره؟
حرف دوستمو تاييد ميكنم نهايت 5روز پشتيبانيش خوبه اما الان مدتيه كه از512 بالاتر نميده كه سرعتش در منطقه 3 رو 65-70 هست البته ميگن صبا نت خوبه اما خب نميدونم سرعتش تو اين مركز خوبه يا خير
دوستان شاتلی
شما هم الان مثه اندیشه اینترنتون سرعتش مشکل پیدا کرده؟ برای شما هم تو ساعت مختلف روز قطعی زیاد شده؟
باور کنید تمام این گیر و گورایی که شما دارید رو منم دارم دیگه بگم میشه تکرار مکررات
فقط نمیدونم چرا نوسانات اینقد زیاد مدام سرعت افت میکنه و کلا ارتباطم قطع میشه
من 3 ساله رو اندیشه ام اما الان مدام هر 10 دقیقه چراغ ای دی اس ال مودمم خاموش میشه و سند و ریسیو دیگه ندارم
اندیشه واقعا تر زده
چرا هرچی زنگ میزنم پشتیبانی میندازه گردن زمین و زمان
نمیخاد قبول کنه اینی که به ما میده پرسرعت نیس همون اینترنت زغالیه
Last edited by zikzax; 13-01-2013 at 22:11.
بله دوست عزيز قبلا با128 محدود سرعت270 دانلود ميكرديم الان نه تنها سرعت كم نشده بلكه از512 بيشتر نميدن نميدونم چي كنم دوستان پيشنهاد نداريد؟
چندتا از دوستامون كه اينجان مركز3 هستن ناراضين پارس كه خوب نيس قبلا بودم انديشه هم به قول رفيقمون داغونه مخابرات كه...![]()
اره شاتلم همینجوریه .. من تا ۱۰ روز پیش ۱۲۸ داشتم و سرعتم ۸۰ بود الان که ۵۱۲ دارم چه روز چه شب بالاترین سرعتم ۴۰ و هـــمــــشم نوسان داره
وقتی میگی چراغ دی اس الت خاموش روشن میشه خطط مشکل فیزیکی داره , خودت تر زدی داداش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)