نه این pcm نیست
تقسیم میشن سیم ها مثلا برا اون واحد جدا میشن ساختمون جدا و به مثلاا از ۱۲ زوج میرن به دوتا سیم ۶ زوج یا ... همینطور میرن برا ساختمون بقلی و ...
نه این pcm نیست
تقسیم میشن سیم ها مثلا برا اون واحد جدا میشن ساختمون جدا و به مثلاا از ۱۲ زوج میرن به دوتا سیم ۶ زوج یا ... همینطور میرن برا ساختمون بقلی و ...
سلام کسی میدونه مشکل خط من چی هست[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با این که ریت خط تا 8 جا داره و خط روی 6 بسته شده ولی Snr تا 5.4 هم پایین میاد ولی قطع نمیشه و CRC هم نمی دازه
دمت گرم، این فرقی که نداره از لحاظ کیفیت خط؟ با اونی که مستقیم از جعبه پست مخابرات میاد خونه (یعنی از این جعبه تقسیم رد نمیشه)
منظورم اینه که مثلا اگه سیم مستقیم از جعبه پست مخابرات بیاد خونه فرق داره با اینکه از جعبه پست بره جعبه تقسیم و بعد بیاد خونه؟
Last edited by alottadamage; 21-10-2020 at 15:57.
اصولی باشه ن زیاد تفاوتی نداره
ولی اگ تف مالی جمع کرده باشن عین مال من
ی بارونی چیزی بره توش مصیبته !
کاری میشه کرد که از جعبه پست مستقیم بیارم؟ البته نفهمیدم مال من از اینجا میاد یا مستقیم از جعبه پست (چون فعلا سیم کشی نکردیم)... خلاصه راهی داره مستقیم آورد؟
شرکت شاتل ارائه اینترنت پرسرعت VDSL را در شهر قم به طور رسمی آغاز کرد.
کاربرانی که پیشتر برای اینترنت VDSL شاتل در شهر قم ثبتنام کردند یا این روزها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این شرکت را پر کنند؛ با پیامی مبنی بر تماس کارشناسان شرکت شاتل در «زودترین هنگام» مواجه میشوند.
پروژه اینترنت VDSL شاتل در شهر قم از اوایل امسال کلید خورد ولی به علت آماده نبودن بسترهای فیبرنوری مخابرات، کار برای مدتی خوابید تا اینکه شاتل موفق شد تفاهمنامهای با شهرداری قم امضا کند و از زیرساخت فیبرنوری این شهرداری برای عرضه سرویس اینترنت ویدیاسال استفاده کند.
هنوز مشخص نیست دقیقا کدام مناطق شهر قم زیر پوشش اینترنت پر سرعت ثابت شاتل رفتند و تعرفههای مودم و اینترنت آن چگونه است.
پیش از شاتل، شرکت مخابرات ارائه سرویس اینترنت پرسرعت VDSL با سرعت ۵۰ مگابیت را در قم آغاز کرده بود ولی شاتل میگوید سرعت اینترنت VDSL این شرکت حداکثر ۸۰ مگابیت است.
گفته میشود برای سرویسهای بلندمدت این شرکت، مودم رایگان عرضه میشود. کاربرانی که تمایل دارند اینترنت VDSL شاتل را دریافت کنند؛ باید هرچه زودتر فرم ثبتنام خدمات VDSL شاتل را پر و ارسال کنند.
در ثبتنام اولیه از کاربر یک تلفن ثابت ۸ رقمی، نام و نام خانوادگی، تلفن همراه و شهر مورد نظر درخواست میشود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by alidorost; 21-10-2020 at 16:30.
اون که تا منزل فیبر نوری باشه میشه چیزی شبیه تانومای مخابرات و اذرخش های وب. ولی تا جای کافو بیاد مگه نمیتونید از سرویس VDSL شاتل استفاده کنید؟ شاتل هم چیزی نشنیدم که بخواد تماما فیبر نوری بده و بیشتر رو همین VDSL کار کرده.
من رو یک سری بازی خاص(البته r6 ندارم چک گنم) کلا با شاتل مشکل دارم که با هیچ ISP دیگه ای حتی ایرانسل با پینگ بالاش مشکل نداشتم
مادولایسیون رو بذارید روی +ADSL2 و چک کنید دوباره
چرا شاتل هر روز به مدت 6 ساعت پینگش با 4.2.2.4 میشه 200؟ هر موقع هم که میگی میگن اختلال خارج!
جالبه پست آخر جهرمی (جهل رمی!) میگه به زیرساخت گفتم و دو روزه پینگ اروپا کاملا فیکس شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ای خدا.
همین الان پینگ 300 با شاتل تو پابجی صد بار خاموش روشن کردم و هزار تا آیپی جدید گرفتم همونه که همونه بی وی پی ان یا با وی پی ان
خدا لعنتشون کنه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)