3 جی 02:34 بامداد
![]()
3 جی 02:34 بامداد
![]()
سرعت خیلی افت کرده... روی 3G لینک از سرور ایران دانلود شبانه 20 کیلوبایت!
![]()
تجربه نشون میده عده ای هر سال درست سر تابستون بدلیل سادیسم مزمن میزنن سرعتها رو کم و پیلترشکنها رو کند میکنن. تا پاییز همین اوضاع برقراره
توی مخ معیوبشون چیه من که موندم
دوستان لطفا یه سرویس با صرفه معرفی کنید
حجم 40 مگ و 60 مگ خیلی کمه اصلا جوابگو نیست
برای یک هفته میخوام
به تعرفه های 3 و 6 ماهه در سایت ایرانسل یه نگاه بنداز
شاید یکی از دلایلش اینه که ماشالا مردم مسابقه دانلود با اینترنت موبایل گذاشتن. به قصد کشت دارن دانلود میکننا!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
به میزان پهنای باند در نظر گرفته شده برای اون منطقه وتعداد یوسرهای اکسس پوینت ربط داره عزیز. خیلی مناطق هستن که اقت سرعت نداشتن و بهبود هم داشتن . منطقه لویزان تهران برای مثال افزایش پهنای باند داشته به 11-12mb/s شب و روز سرعت همینقدر هست. نمیدنم چطور پهنای باند رو تقسیم میکنن ولی همه جا به یک اندازه شلوغ نیست.
چرا تعداد شهرها افزایش پیدا نمیکنه
دوست عزیز شهرهای زیادی تحت پوشش قرار گرفتند بدلیل اینکه سایت ایرانسل بروز نشده
400 کیلومتر از راه های استان فارس تحت پوشش قرار گرفته
دیروز در سفر به استان فارس متوجه شدم
منطقه 22 تهران - شهرک گلستان تقریبا میتونم بگم که ایرانسل سرعت شبا بین 1-5 مگ هستش رو 3G..صبحا هم کلا 512 کیلوبیت .. بر عکس همراه اول صبح 10-16 مگ شب هم نزدیک 20 مگ..رایتل هم همیشه 4-10 مگ.
تعداد سایت های 3G ایرانسل تو منطقه ما از آزادگان تا دریاچه 6 تاس .. همراه اول 12 تا و رایتل 7 تا... 6 تا سایت همراه اول هم به فیبر مجهز شدن ( موقع کندن زمین و کابل کشی شاهد بودم ).
کلا وضعیت خوبی نداره ایرانسل تو منطقه ما...انقدر یوزر زیاد شده که ظرفیت همه سایت ها پره پره.
بقیه جاها در چه وضعیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)