تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1424 از 1849 اولاول ... 424924132413741414142014211422142314241425142614271428143414741524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,231 به 14,240 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    من دفعه قبلی هم پرسیدم ولی کسی جوابمو نداد
    سرویس های نامحدود چه فرقی با محدود دارن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام
    من دفعه قبلی هم پرسیدم ولی کسی جوابمو نداد
    سرویس های نامحدود چه فرقی با محدود دارن؟
    ببین دوست من . من تا حالا سرویس نامحدود نداشتم ولی یکی از دوستام واسه یه ماه سرویس نامحدود های وب رو گرفت ( یک سال پیش ) سرعت 256 بود به نظرم . یعنی افففففففففففتضااااااااااح

سرعت دانلود با دانلود منجر رو 30 به زور به 35 کیلو بیت می رسید . رو 10 یا 20 نرمالش بود .ولی خودم تو خونه اینترنت 8 مگ های وب داشتم سرعت دانلود زیر 600 یا 700 نمیود . دوستم چون پول نداشت خرج خرید حجم کنه مجبور بود نامحدود بخره ولی سر یه ماه بیش تر دووم نیاورد بس که افتضاح بود . این مال یکی دو سال قبله. راستش الان دیگه نمی دونم چه وضعی داره
    ولیییی

چرا شما گیر دادی به نامحدود؟ اینو بدون که دیگه تو ایران سرویس نامحدود معنی نداره . یعنی سرعت اصلا نداره و افتضااااااح. شما همون حجمی بخری خیلی بهتره . هر چند که الان همشون نامحدوداشون رو هم حجمی کردن دیگه یعنی تا مقدار معین حق دانلود نامحدود داری و بعد از اون دیگه باید پول بدی واسه حجم !!

پس خیلی خودتو درگیر نامحدود ومحدود نکن . همون حجمی بخر هم سرعتش بالاتره هم دردسرش کم تر !!
    Last edited by hmz2016; 19-09-2016 at 21:22.

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض 2 عید بزرگ ولی فقط 1 فشفشه

دوستانی که فشفشه ویژه عید قربان را دریافت کردند این فشفشه به اونها تعلق نمیگیره

4. 2 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستانی که فشفشه ویژه عید قربان را دریافت کردند این فشفشه به اونها تعلق نمیگیره
    درود
    برای دو تاعید فقط یک فشفشه میدهند .
    به مناسبت عید سعید قربان و غدیر، مشترکین گرامی می‌توانند با ورود به پنل کاربری خود از ابتدای روز دوشنبه، ۲۲ شهریور ماه تا پایان روز سه شنبه ۳۰ شهریور ماه، نسبت به دریافت فشفشه هدیه خود اقدام نمایند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

هنرنمایی دیگری از های وب ....

ماه قبل اینترنت 16 مگ های وب داشتم . این ماه طی صحبت با کارشناس های وب که گفته بود تو سرویس های حجمی پهنای باند رو بالاتر از اون چیزی که خریدین میبندیم ، رفتم اینترنت 1 مگ حجمی خریدم (2 سال همین سرویس رو داشتم که سرعت دانلود روزم 440k بود و سرعت دانلود شب رایگانم هم 250k) . اما دیدم سرعت دانلودم همون 128k است. زنگ زدم پشتیبانی های وب بهش میگم همکارتون گفت که پهنای باند رو توی سرویس های حجمی بالاتر میبندیم اما این که همون سرعت اسمی خودمه که . میگه پهنای باند رو روی 4 مگ براتون بستیم . میگم پس چرا سرعت دانلود من از 128k بیشتر نمیره ؟ میگه خود سیستم به صورت اتوماتیک اجازه نمیده بیشتر از 128k دانلود کنی . به پشتیبانی میگم اگه قرار باشه نهایت سرعت من 128k باشه پس چرا شما پهنای باندم رو روی 4 مگ بستین ؟ اگه روی همون 1m می بستین هم که بازم سرعت دانلودم همین 128k بود .شروع کرد به مِن مِن کردن و جوابی نداد ... اینها دیگه شورشو در آوردن به خدا
    Last edited by shiia; 20-09-2016 at 19:38.

7. این کاربر از shiia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

به پشتیبانی های وب تماس گرفتم گفتم پس چرا فکری برای دانلود شبانه نمیکنین ؟
    بهش گفتم اکثرا دارن میرن شرکتهای دیگه ...
    بهم گفت اگه دانلود داری فشفشه بخر
    میگفت ما بسته های فشفشه را برای افرادی که نیاز به دانلود دارن گذاشتیم

9. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

به پشتیبانی های وب تماس گرفتم گفتم پس چرا فکری برای دانلود شبانه نمیکنین ؟
    بهش گفتم اکثرا دارن میرن شرکتهای دیگه ...
    بهم گفت اگه دانلود داری فشفشه بخر
    میگفت ما بسته های فشفشه را برای افرادی که نیاز به دانلود دارن گذاشتیم
    کلا تو اینستا هم تا صحبت از دانلود شبانه میشه فوری پشت سر اون چند تا کامنت میاد که از فشفشه و کیفیت سرویس تعریف میکنن و به به چه چه راه انداختن قشنگ معلومه این یوزرها
    الکی و از طرف های وبه
    واقعا با این سیاستی که های وب در نظر گرفته متاسفم برای یوزرا چون مشترک رو میپیچونن و عوام فریبی میکنن

11. این کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

خوب بزارید یه داستان قشنگ بگم.

پریشب تو خونه نشسته بودیم ساعت 8 شب که یه دفعه صدای انفجار اومد . بوووم . فکر کردم جایی بمب زدن . تا نه . ترانس برق محله مون ترکید رفت رو هوا. فکر کنم برق محله ما و دو تا محله کناریمون قطع شد. من پای کامپیوتر بودم و خدا خدا می کردم کامپیوتر نابود نشده باشه.
    خلاصه من دیگه گذاستم تا فردا صبحش که کامپیوتر رو روشن کن. خلاصه

کامپیوتر رو روشن کردم مودم هم و هارداکسترنال همشون سالم بود اما !!!

هر کاری کردم به هر صراطی رفتم نتونستم به اینترنت وصل بشم . اولین شکی که داشتم این بود که کارت شبکه کامپیوترم سوخته باشه از شانس بدم روز تعطیل بود و عید . همه جا هم تعطیل.

از سر ناچاری زنگ زدم به های وب مثلا گفتم که دیشب همچین اتفاقی افتاده و احتمال میدم مودم از تنظیم دراومده باشه . خوب یه خانومی بود

45 دقیقه با من حرف زد پای تلفن. ده دقیقه اولش همش می گفت پینگ بگیر !! پینگ بگیر

بعد مثلا گفت 1 دقیقه مودم رو روشن خاموش کن تا چی میشه 5 بار خدا شاهده همین کار رو تکرار کردم و هیچی به هیچی. دقیقا 4 بار مودم رو خودم ریست کردم به صورت سخت افزاری خخخ. چند بار سوزن رفت تو گوشت دستم جونم دراومد .

همش هم تکرار می کرد که ممکنه مشکل از مرکز مخابراتی خودتون باشه .

جالبیش می دونی چی بود؟؟ وایرلس سالم کار می کرد و گوشیمو راحت به همین اینترنت های وب وصل کردم بهشم گفتم . بعد واسه همین شک کردم به مشکل کارت شبکه . اینو خودم تو دهن طرف انداختم بعد اونم شروع کرد که آره احتمالا کارت شبکه تون سوخته و باید عوضش کنید تا درست بشه چون با وایرلس به گوشی وصل شده اینترنتتتون. )

خلاصه من بدو بدو رفتم دیروز بعد از ظهر دنبال کارت شبکه . سر یه مغازه که اتفاقا باهاش دوستم هستم طرف بهم راهنمایی داد که احتمال 99 درصد مشکل از ویندوز باشه و کارت شبکه سالم باشه. گفت اول برو ویندوزت عوض بکن اگه نشد بیا کارت شبکه بخر.
    منم حرفشو گوش گرفتم ویندوزو دوباره عوض کردم و با کمال تعجب دیدم قشنگ وصل شد به اینترنت .

اما نیم ساعت قبل دوباره کارت شبکه مشکل پیدا کردو چون از قبل این دفعه درایورشو از اینترنت گرفته بودم نصبش کردم و خدا رو شکر دیگه مشکلی نداشته تا الان .

یه خبر خوب هم این که می خوان نمایندگی آسیاتک رو بیارن تو شهرمون . تا آبان ماه کاراش تموم میشه . منم کاسه کوزمو جمع می کنم از های وب بای بای می کنم. البته تا اون موقع مجبورم سر کنم با های وب نکبتی

Last edited by hmz2016; 21-09-2016 at 11:39.

13. این کاربر از hmz2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11 مشکل این روزهای من با های وب ):

Last edited by EhsanCPU; 23-09-2016 at 02:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

گرافیک تصاویر این صفحه تو همه شرکتا عالیه:|
    سریع هم میادش:|

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •