من که همیشه حجم چک می کنم اما یه چند شبه که حجم رو چک می کنم میزان حجمی که ساعت 1 شب هست با ساعت3 شب ، میبینم یه حدود صد مگ به قسمت حجم روزانه اضافه میشه و قسمت حجم شبانه اصلا تغییر نمی کنه ! ! فک می کردم نکنه من اشتباه می کنم پس گویا باز خبریه !!!!![]()
من که همیشه حجم چک می کنم اما یه چند شبه که حجم رو چک می کنم میزان حجمی که ساعت 1 شب هست با ساعت3 شب ، میبینم یه حدود صد مگ به قسمت حجم روزانه اضافه میشه و قسمت حجم شبانه اصلا تغییر نمی کنه ! ! فک می کردم نکنه من اشتباه می کنم پس گویا باز خبریه !!!!![]()
س طرحتون چیه و چطوری اینقدر دانلود کردید
ایشان با adobe قرارداد برای فتوشاپ امضا کردن به همه پیشنهاد میشه چون تو عمر بابامون این رقمو تو یه هفته میگرفتیم در زمان خوبی مخابرات نه الان!!
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
پس یعنی برای دانلود نذاریم؟
اقا کسی نفهمید چرا ساعت 12:30 قطع میشه؟ جالبه اگه خاموش روشن نکنی مودمو درست نمیشه من نمیدونم این طرحیه برای جلوگیری از دانلود شبانه ایا!؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
اینم وضعیت پینگ و تایم اوت عالی مخابرات
به تایم اوت ها توجه کنید![]()
اینم دانلود دیشب 40 50 گیگ گرفتم
![]()
اخه من بیام فتوشاپ درست کنم که چی بشه چه سودی برام داره
این کلیپ رو که دیشب از idm گرفتم دانلود کن که حجمش کمتر از 1 مگابایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوقت میفهمی که افرادی امثال خودت هستن که همشه فکر میکنن همه چیزو میدونن ولی....![]()
Last edited by ghnjfg; 07-12-2014 at 22:14.
تو راس میگی آهای ملت برین نت مخابرات بگیرین روزی 40 50 گیگ دانلود میکنین چرا اصلا تخریب میکنی؟؟؟ من 40 50 گیگ میگیرم مدرکش هم پست قبل قرار دادمراستی قرار بود با تو حرف نزنم پس نقل قول نکن
ایشون فقط بلدن عکس و کلیپ بذارن هیچ اطلاعاتی از مرکز مخابراتی و طرح جالبه نمیدن
ربطی به نت مخابرات و بقیه شرکت ها هم نداره الکی نپیچون موضوع رو
وقتی هیچی نمیدونی و اون بالا هم گفتی فتوشاپو این حرفا یعنی داشتی در مورد من حرف میزدی که نقل قول زدم وگرنه منم مشتاق نیستم با امثال مثل تو حرف بزنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)