سلام
من دوره آموزشی جوادالائمه پاسداران بودم
دیروز امریه رو گرفتم
زده : قرارگاه فرماندهی نزاجا - دایره عملیات - آج
رسته هم رایانه
میخواستم ببینم در کل چجور جایی هست ؟
سلام
من دوره آموزشی جوادالائمه پاسداران بودم
دیروز امریه رو گرفتم
زده : قرارگاه فرماندهی نزاجا - دایره عملیات - آج
رسته هم رایانه
میخواستم ببینم در کل چجور جایی هست ؟
Last edited by *momad*; 20-02-2013 at 19:53.
ترجیح من شخصا پوتین های ارک هست.
رسته منم خورده اداری پرسنلی. باید این آرم رسته پیاده رو عوض کنم؟
نوار وظیفه هم بزنم؟
رسته اداری پرسنلی یا آجودانی خوبه ، درگیر کارهای نظامی نمیشین ، تو اتاق کار اداری انجام میدینبچه ها رسته من رو زدن اداری و پرسنلی و کد رو زدن امور اداری . از چند از دوستان پرسیدم گفتند خیلی خوبه و بهترین قسمت ممکن افتادی و برو حالش رو ببردرجه ما هم ستوان دوم
حالا نظرتون در مورد رسته و کدش چیه ؟
راستی الان مدت مرخصی به ازای هر ماه چقدر هستش ؟
یه نفر از دوستان گفته یکی هست که یه پولی میگیره و برات کسر بسیج درست میکنه ! ایا هنوز این کسر قابل قبول هستش ؟ ارزش داره اقدام کنم براش
تو یگان میشه به پوتین زیپ انداخت ؟
رسته ای که بر حسب این مورد اداری پرسنلی که بایدد روی لباس بزنم همون دو تا اسلحه هستش یا فرق میکنه ؟
مرخصی ماهی 1 روز هست ولی همش کشکه و بستگی به نظر فرمانده مستقیم داره
این جور کسری ها و خریدش اصلا نه می صرفه و نه به ریسکش می ارزه
پوتین هم بستگی به فرمانده تون داره جایی که ما بودیم بعضی بچه ها می پوشیدن ، پوتین درجه 1 آمریکایی تو گمرک هست ولی به نظر من 1-2 هفته اول یگان رو ارزیابی کن بعد استفاده کن
رسته شما پیاده دیگه نیست ، باید رسته آجودانی بزنی ، شبیه همون دوتا تفنگه ولی جای تفگا پر و قلم هست !
ارک خوبه اما زبونه پوتین خیلی راحت کنده میشه و باید حواست باشه محکم نکشیش
نوار سبز رنگ معمولا میزنن
رسته هم پست بالا
ستاد نیروی زمینی ، توی بلوار نیروی زمینی تقاطع با اتوبان ارتش
جای خوبیه ، رسته ات هم رایانه هست برو شکر کن
ممنون
نگهبانی اینا چجوریه ؟
ساعت کاریش اداری هست ؟ یعنی تا 2 ؟
یه جا توی همین تاپیک خوندم که افرادی که امریه دولتی دارن یا از 01 به اینجا معرفی میشن دوباره تقسیم میشن
برای من که از جوادالائمه میرم که اینجوری نمیشه ؟
دوستان یه سوال خیلی مهم ... من اومدم تو آمل همه جاش رو گشتم واسه لباس چون اندازم نبود شلوار و لباسم بعد هیچ جا سایز من رو نداشت من یه دست لباس ارتش نیرو زمینی جدید گرفتم که اندازه خودم بود اما این لباسه طرحش با همون لباس قبلیم یکیه ها لباس نیرو زمینی ارتش هم هست اما شلوارش دو تا جیب اضافه داره برا نوار دوزی نمیشهه یک تیکه بدوزم و بعدشم اینکه رنگ سبز لباسم با رنگ سبز خود لباسی که بهمون داده بودن یکم فرق داره بهم گیر میدن اونجا یا نه ؟؟؟لطفا اگه میشه زودی جوابم رو بدین
ایشالله به سلامتی،خدا رو شکر
هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)