تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1424 از 1783 اولاول ... 424924132413741414142014211422142314241425142614271428143414741524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,231 به 14,240 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

البته روزی میرسه که میزنن رو دست همون 1

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان شک نکنید این کار خود دولت و سازمان تنظیم مقررات هست چونکه
    اولا 195 هم اعتراضات رو مردود اعلام کرد که برای خودم جالب بود که چطور اینقدر محکم از صبانت دفاع میکنه
    دوما دیدید دیروز وزیر هم از این کار دفاع کرد یعنی در جریان این کار بوده

خلاصه شک نکنید که این قانون سراسری هست و به زودی همه شرکت ها باید اجرا بکنند
    Last edited by khoodet; 23-09-2014 at 15:33.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان شک نکنید این کار خود دولت و سازمان تنظیم مقررات هست چونکه اولا 195 هم اعتراضات رو مردود اعلام کرد که برای خودم جالب بود که چطور اینقدر محکم از صبانت دفاع میکنهدوما دیدید دیروز وزیر هم از این کار دفاع کرد یعنی در جریان این کار بودهخلاصه شک نکنید که این قانون سراسری هست و به زودی همه شرکت ها باید اجرا بکنند
    خوب دیگه خوب میخاان ارتقا کیفیت بدن این به نفع مشتریه.چون باید پول بده مشتری و به نفعشه

4. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

جالب اینجاست که کارشناس 195 همش برای دفاع از این قانون جدید شاتل را مثال میزد و میگفت ما دیدیم که یک کاربری مثلا میره یک شب یک گیگ شبانه در شاتل دانلود میکنه از شب بعد میره توی بلک لیست شاتل و تقریبا هیچی نمیتونه دانلود کنه و یا یک شرکتی که اسمشو نگفت میگفته من در هفته 2 شب بیشتر نمیخواهم شبانه بدم و خلاصه واسه شبانه هر کی به هر کی بوده بنابراین برای اینکه حقوق شما رو حفظ کنیم اومدیم این قانون رو گذاشتیم.و از این به بعد شرکتی حق نداره بگه دانلود شبانه یک سیاست تشویقی است.(چون آنچنان توش ر.ی.دی.م که شرکت خجالت میکشه بگه سیاست تشویقی استخیال امثال شاتل رو هم راحت کردیم و کل کاربران اینترنت رو خودمون قانونی گذاشتیم توی بلک لیست).خلاصه دوستان مشخص شد که درست و حسابی خانه از پای بست ویران است.شکایتمونو پیش رییس دزدا برده بودیم.اصلا خود تنظیم مقررات این قانون رو گذاشته و مصرف منصفانه در تعریف جدیدش که توسط سازمان تنظیم مقررات صورت گرفته و داره برای اولین بار توسط صبانت اجرا میشه یعنی دانلود شبانه به اندازه دو برابر حجم روزانه

6. 5 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

جالب اینجاست که کارشناس 195 همش برای دفاع از این قانون جدید شاتل را مثال میزد و میگفت ما دیدیم که یک کاربری مثلا میره یک شب یک گیگ شبانه در شاتل دانلود میکنه از شب بعد میره توی بلک لیست شاتل و تقریبا هیچی نمیتونه دانلود کنه و یا یک شرکتی که اسمشو نگفت میگفته من در هفته 2 شب بیشتر نمیخواهم شبانه بدم و خلاصه واسه شبانه هر کی به هر کی بوده بنابراین برای اینکه حقوق شما رو حفظ کنیم اومدیم این قانون رو گذاشتیم.و از این به بعد شرکتی حق نداره بگه دانلود شبانه یک سیاست تشویقی است.(چون آنچنان توش ر.ی.دی.م که شرکت خجالت میکشه بگه سیاست تشویقی استخیال امثال شاتل رو هم راحت کردیم و کل کاربران اینترنت رو خودمون قانونی گذاشتیم توی بلک لیست).خلاصه دوستان مشخص شد که درست و حسابی خانه از پای بست ویران است.شکایتمونو پیش رییس دزدا برده بودیم.اصلا خود تنظیم مقررات این قانون رو گذاشته و مصرف منصفانه در تعریف جدیدش که توسط سازمان تنظیم مقررات صورت گرفته و داره برای اولین بار توسط صبانت اجرا میشه یعنی دانلود شبانه به اندازه دو برابر حجم روزانه
    تا چند وقت دیگه به جای گیگی 3800 مگی 3800 میدن

8. 4 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممکن طرف از صبانت بوده به دروغ خودش 195 جا زده باشه؟
    گرچه خیلی غیر ممکن
    شرکتی که برای دفاع خودش عدد سازی کنه
    بعد از طرف 195 بگن که عدد سازیعیبی نداره
    یعنی دستشون تو یه کاسست
    Last edited by sleeplessness; 23-09-2014 at 15:57.

10. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

گرچه خیلی غیر ممکن
    یعنی دستشون تو یه کاسست
    داداش به محض اینکه صبا دانلود رو محدود کرد بنده گفتم دستشون تو یه کاسست.متاسفانه

12. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داداش به محض اینکه صبا دانلود رو محدود کرد بنده گفتم دستشون تو یه کاسست.متاسفانه
    اره بادمه
    شکایت ها فقط جوابش کپی پیست بود
    شکایت شما مردود است
    ولی 15 کیلو واقعا ظلمه یه شب باید بذاری تا 200 مگ دالود بشه اگه شانس بیاری

14. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

گرچه خیلی غیر ممکن
    یعنی دستشون تو یه کاسست
    کسی که به من زنگ زد شمارش از مشهد بود با پیش شماره 3765 و تا جایی که من میدونم نمایندگی سازمان تنظیم مقررات در مشهد در بلوار خیام است که پیش شمارش همین میشه.و به همین خاطر به این شماره زنگ زدم و دیدم رفت روی منشی و داره میگه شما با اداره تنظیم مقررات رادیویی شعبه شمال شرق تماس گرفتید.

راستی با تماسی که امروز 195 باهام گرفت دیدم بهتره که دیگه امضامو عوض کنم و اون قبلی رو حذف کنم چون کاری بوده عبث و بیهوده

16. 5 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان که هنوز از صبانت سرویس دارید درخواست جمع اوری بدید وقتی تعداد جمع اوری زیاد باشه خود صبانت برای جبران ضرر مجبوره شبانه را دوباره به حالت قبل برگردونه اتفاقی که برای اینترنت مخابرات بعد از حذف شبانه افتاد و الان دوباره شبانه را اضافه کرده

18. 4 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •