البته روزی میرسه که میزنن رو دست همون 1
البته روزی میرسه که میزنن رو دست همون 1
دوستان شک نکنید این کار خود دولت و سازمان تنظیم مقررات هست چونکه
اولا 195 هم اعتراضات رو مردود اعلام کرد که برای خودم جالب بود که چطور اینقدر محکم از صبانت دفاع میکنه
دوما دیدید دیروز وزیر هم از این کار دفاع کرد یعنی در جریان این کار بوده
خلاصه شک نکنید که این قانون سراسری هست و به زودی همه شرکت ها باید اجرا بکنند
Last edited by khoodet; 23-09-2014 at 15:33.
خوب دیگه خوب میخاان ارتقا کیفیت بدن این به نفع مشتریه.چون باید پول بده مشتری و به نفعشه![]()
جالب اینجاست که کارشناس 195 همش برای دفاع از این قانون جدید شاتل را مثال میزد و میگفت ما دیدیم که یک کاربری مثلا میره یک شب یک گیگ شبانه در شاتل دانلود میکنه از شب بعد میره توی بلک لیست شاتل و تقریبا هیچی نمیتونه دانلود کنه و یا یک شرکتی که اسمشو نگفت میگفته من در هفته 2 شب بیشتر نمیخواهم شبانه بدم و خلاصه واسه شبانه هر کی به هر کی بوده بنابراین برای اینکه حقوق شما رو حفظ کنیم اومدیم این قانون رو گذاشتیم.و از این به بعد شرکتی حق نداره بگه دانلود شبانه یک سیاست تشویقی است
.(چون آنچنان توش ر.ی.دی.م که شرکت خجالت میکشه بگه سیاست تشویقی است
خیال امثال شاتل رو هم راحت کردیم و کل کاربران اینترنت رو خودمون قانونی گذاشتیم توی بلک لیست
).خلاصه دوستان مشخص شد که درست و حسابی خانه از پای بست ویران است.شکایتمونو پیش رییس دزدا برده بودیم
.اصلا خود تنظیم مقررات این قانون رو گذاشته و مصرف منصفانه در تعریف جدیدش که توسط سازمان تنظیم مقررات صورت گرفته و داره برای اولین بار توسط صبانت اجرا میشه یعنی دانلود شبانه به اندازه دو برابر حجم روزانه
![]()
تا چند وقت دیگه به جای گیگی 3800 مگی 3800 میدن![]()
ممکن طرف از صبانت بوده به دروغ خودش 195 جا زده باشه؟
گرچه خیلی غیر ممکن
شرکتی که برای دفاع خودش عدد سازی کنه
بعد از طرف 195 بگن که عدد سازیعیبی نداره
یعنی دستشون تو یه کاسست
Last edited by sleeplessness; 23-09-2014 at 15:57.
داداش به محض اینکه صبا دانلود رو محدود کرد بنده گفتم دستشون تو یه کاسست.متاسفانه![]()
اره بادمه
شکایت ها فقط جوابش کپی پیست بود
شکایت شما مردود است
ولی 15 کیلو واقعا ظلمه یه شب باید بذاری تا 200 مگ دالود بشه اگه شانس بیاری![]()
کسی که به من زنگ زد شمارش از مشهد بود با پیش شماره 3765 و تا جایی که من میدونم نمایندگی سازمان تنظیم مقررات در مشهد در بلوار خیام است که پیش شمارش همین میشه.و به همین خاطر به این شماره زنگ زدم و دیدم رفت روی منشی و داره میگه شما با اداره تنظیم مقررات رادیویی شعبه شمال شرق تماس گرفتید.
راستی با تماسی که امروز 195 باهام گرفت دیدم بهتره که دیگه امضامو عوض کنم و اون قبلی رو حذف کنم چون کاری بوده عبث و بیهوده![]()
دوستان که هنوز از صبانت سرویس دارید درخواست جمع اوری بدید وقتی تعداد جمع اوری زیاد باشه خود صبانت برای جبران ضرر مجبوره شبانه را دوباره به حالت قبل برگردونه اتفاقی که برای اینترنت مخابرات بعد از حذف شبانه افتاد و الان دوباره شبانه را اضافه کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)