تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1424 از 3745 اولاول ... 42492413241374141414201421142214231424142514261427142814341474152419242424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,231 به 14,240 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    امیدوارم حالتون خوب باشه
    اینترنت من چند روزه به وضعیت خوبی برگشته و شبا نزدیک 6.8 گیگ دانلود دارم! همون انتظاری که از اینترنت 2 مگابیت داشتم
    حالا مثل قبلا (دو ماه اول سال) که شبی 12 گیگ دانلود داشتم دیگه نیستم ولی بازم از شبی 2.8 گیگ و بسته شدن سرعت رو 120 خلاص شدم! سرور من امامت هست و 2 مگابیت ماهی 10 گیگ دارم

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    امیدوارم حالتون خوب باشه
    اینترنت من چند روزه به وضعیت خوبی برگشته و شبا نزدیک 6.8 گیگ دانلود دارم! همون انتظاری که از اینترنت 2 مگابیت داشتم
    حالا مثل قبلا (دو ماه اول سال) که شبی 12 گیگ دانلود داشتم دیگه نیستم ولی بازم از شبی 2.8 گیگ و بسته شدن سرعت رو 120 خلاص شدم! سرور من امامت هست و 2 مگابیت ماهی 10 گیگ دارم
    سلام .
    این وضعیت موقتی هستش چند روز پیش برای من هم اینطوری بود اما محدود شد رو 80 - 90 شبانه. انگار بصورت رندوم بین کاربرها سرویس و چند روز خوب می کنن تا صدای همه در نیاد.

3. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hossein 1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ایران-دولت 11

پيش فرض

الان فعلا آسیاتک داره پهنای باند رو به مقدار کم و مشخصی اضافه میکنه؟

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من 2 مگ محدود دارم و در روز سرعت دانلود بین 250 تا 400 متغیر هست ولی در دانلود شبانه ، سرعت دانلود بین 80 تا 120 هست!
    این دانلود شبانه را چیکار کنیم؟
    والا حقیقتا خودم چند شب پیش با سرعتی که دانلود میکردم هم واسم تعجب بود، امشب یه تستی میزنم اگر تونستم و نتیجه رو اعلام میکنم همین جا.

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان با اجازه دو مورد رو در رابطه با سرویس محدود عرض کنم
    1 - سرعت در روز به تنهایی ملاک نیست ، اونوقتی میتونیم از یه ISP راضی باشیم که در تمام طول شبانه روز بتونه به اندازه سرویسی که میگیریم سرعت بده.
    حالا ممکنه یکی دانلود شبانه نداشته باشه و فقط روز براش مهم باشه در این صورت به نظرم شرکت های دیگه خیلی بهتر از آسیاتک عمل می کنن نمونش های وب...یا مبین نت که دیدم رو 16 مگ هم بسته.

2 - سرعت در شب ، دوستانی که میفرمایند حجم دانلودشون افزایش یافته چپیزی که من فکر میکنم احتمالا دوستان دارن از سرور های ایرانی دانلود می کنن.بله سرعت این 2-3 تا سایت ایرانی در شب بالاست ولی همه جور فایلی برای دانلود ندارن که!
    اگر دانلودتون از سرور های خارجی در شب بیشتر از قبل شد اونوقت مشخص میشه آسیاتک یه فکری کرده.
    دوستانی که احساس می کنن سرعتشون در شب بالا رفته ممنون میشم یه تست با اسپید تست در شب بذارن.

7. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    امیدوارم حالتون خوب باشه
    ببخشید سرورامامت بازچه نوع سروریه؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ببخشید سرورامامت بازچه نوع سروریه؟
    منظورش مرکزمخابراتی امامت هست

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سرویس محدود صبانت خیلی از اسیاتک بهتره.... سرعت بیشتر ! مجبور نبودن به خرید 10 گیگ!

11. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

1 مگ محدود الان

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان با اجازه دو مورد رو در رابطه با سرویس محدود عرض کنم
    1 - سرعت در روز به تنهایی ملاک نیست ، اونوقتی میتونیم از یه ISP راضی باشیم که در تمام طول شبانه روز بتونه به اندازه سرویسی که میگیریم سرعت بده.
    حالا ممکنه یکی دانلود شبانه نداشته باشه و فقط روز براش مهم باشه در این صورت به نظرم شرکت های دیگه خیلی بهتر از آسیاتک عمل می کنن نمونش های وب...یا مبین نت که دیدم رو 16 مگ هم بسته.

2 - سرعت در شب ، دوستانی که میفرمایند حجم دانلودشون افزایش یافته چپیزی که من فکر میکنم احتمالا دوستان دارن از سرور های ایرانی دانلود می کنن.بله سرعت این 2-3 تا سایت ایرانی در شب بالاست ولی همه جور فایلی برای دانلود ندارن که!
    اگر دانلودتون از سرور های خارجی در شب بیشتر از قبل شد اونوقت مشخص میشه آسیاتک یه فکری کرده.
    دوستانی که احساس می کنن سرعتشون در شب بالا رفته ممنون میشم یه تست با اسپید تست در شب بذارن.
    شما کجا دیدی که مبین نت روی 16 مگ ببنده؟
    من خودم مبین نت دارم..جداکثر تا 2مگ بسته شده برام.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •