تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1423 از 1547 اولاول ... 423923132313731413141914201421142214231424142514261427143314731523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,221 به 14,230 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2019

پيش فرض

طنز امروز – زبون دراز: بنویسید مخابرات بخوانید شاتل!

مخابرات ما (زبون دراز) – هر زمانی که بزرگان تصمیم می گیرند حرکتی در مخابرات انجام دهند تن و بدن ما می لرزد! انگار ویبره ۷ ریشتری به بدن ما وصل کرده اند!

سابقه کار خراب است خب! کار بزرگ و بسیار هنرمندانه ی خصوصی سازی در مخابرات چنان لرزه ای بر بدن نحیف ما انداخت که هنوز بعد از ده سال روی ویبره کامل هستیم!

اخیرا کار بزرگ دیگری قرار است انجام شود! قرارداد همکاری مخابرات و شرکت های خصوصی از جمله شاتل با مدیریت وزارت ارتباطات،

بله این خبر باعث شده همانطور که روی ویبره هستیم ، با نگرانی همه چیز را دنبال کنیم.

خلاصه داستان این است که در راستای یک همکاری سازنده و شفاف! شاتل در هر جایی که دلش خواست می تواند برای فروش تلفن ثابت و اینترنت کافو نصب کند.در عوض مخابرات وظیفه دارد زیرساخت های مناسب را برایش فراهم کند! فیبر بکشد و پهنای باند مناسب بدهد!

حالا اگر یک نفر مثل ما سر از تخم در بیاورد و بپرسد: اگر مخابرات خودش چنان پول و قدرت و توانایی دارد که می تواند در محل های مورد نیاز شرکت شاتل زیرساخت کافی فراهم کند، چرا تاکنون نتوانسته این زیرساخت را برای خودش و مشتریانش فراهم کند!؟

اگر هم قرار است از عالم غیب کمکی به مخابرات برسد تا بتواند زیرساخت را برای شاتل فراهم کند، چرخاندن لقمه دور سر است!خودشان مستقیم به شاتل کمک کنند خب!

اگر هم خدایی ناکرده گوش شیطان کر، هدف کمک به مخابرات است، چرا بدون دلیل و واسطه این کمک را مستقیما به خود مخابرات نمی کنند تا بتوانند جواب مردم و متقاضیان را در مناطق محروم و یا برخوردار بدهد؟!

دلم نمی خواهد اصلا به این فکر کنم که “برای کمک به شاتل راهی بهتر از این پیدا نکرده اند! “مخابرات بعنوان حامل، هزینه می کند زیرساخت می سازد(کاری که تاکنون برای خودش نتوانسته انجام دهد) سپس صاف در اختیار شرکتی مثل شاتل قرار می دهد!

یعنی لقمه را طوری بچرخانیم که کسی نفهمد!

ما پیشنهاد بهتری به صاحبان سهام مخابرات داریم! هم دولت و هم ستاد و وابستگانش!

این پیشنهاد در راستای (بنداز و راحت شو) کار همه را راحت می کند.سهامدار عمده می خواهد از شر مخابرات ثابت و کارمندانش راحت شود حتی اگر آن را به دولت برگرداند دولت می خواهد تابلوی مخابرات را برعکس کند چرا که آن را مزاحم بخش خصوصی های خصوصی تر می داند!

پس باید راهی جهت خلاصی از دست مخابرات پیدا کنیم!

آقا بدون تعارف این تابلوی (مخابرات) را اگر عوض کنید بسیار کم هزینه تر خواهد بود! ما که در طی این سالها چند بار تابلوهای سر در مخابرات استان ها را عوض کرده ایم، این بار هم روی همه دفعات قبلی! اسم مخابرات را بردارید بنویسید شاتل! تازه زحمت چرخاندن لقمه هم کم می شود!

ما هم بعنوان زبان دراز از همه خواهش می کنیم چند روزی چشم هایشان را ببندند! چطور است؟

منبع:مخابرات ما
    کارمندای مخابرات خیلی پر رو هستند
    شرکتی که ظاهرا خصوصی شده ولی هنوز دولتی کار میکند! یعنی به پشتوانه پول مفت دولتی هیچ پیشرفتی نمیکند و فکر میکند چه مشتری راه بندازد چه نیاندازد پولش می آید

خیلی بیجا میکنند نگران رفع انحصار از مخابراتند اگر خصوصی هست بیاید کار کنید، نمی کند خب مملکت در عهد قجر بماند تا اینها حقوقشان سر جا بماند؟
    به بقهی ملت چه دخلی دارد که شرکت این کارمندان درست عمل نمیکند

خب به درک مجوز میدهند شاتل و امثالهم تا پروژه ها انجام بشه اگر میخواد سود کنه باید بذاره رو خطوط خودش این کار رو بکنن و اجاره بده یا هر چی

چقدر پر رو هستن اینا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

طنز امروز – زبون دراز: بنویسید مخابرات بخوانید شاتل!

مخابرات ما (زبون دراز) – هر زمانی که بزرگان تصمیم می گیرند حرکتی در مخابرات انجام دهند تن و بدن ما می لرزد! انگار ویبره ۷ ریشتری به بدن ما وصل کرده اند!

سابقه کار خراب است خب! کار بزرگ و بسیار هنرمندانه ی خصوصی سازی در مخابرات چنان لرزه ای بر بدن نحیف ما انداخت که هنوز بعد از ده سال روی ویبره کامل هستیم!

اخیرا کار بزرگ دیگری قرار است انجام شود! قرارداد همکاری مخابرات و شرکت های خصوصی از جمله شاتل با مدیریت وزارت ارتباطات،

بله این خبر باعث شده همانطور که روی ویبره هستیم ، با نگرانی همه چیز را دنبال کنیم.

خلاصه داستان این است که در راستای یک همکاری سازنده و شفاف! شاتل در هر جایی که دلش خواست می تواند برای فروش تلفن ثابت و اینترنت کافو نصب کند.در عوض مخابرات وظیفه دارد زیرساخت های مناسب را برایش فراهم کند! فیبر بکشد و پهنای باند مناسب بدهد!

حالا اگر یک نفر مثل ما سر از تخم در بیاورد و بپرسد: اگر مخابرات خودش چنان پول و قدرت و توانایی دارد که می تواند در محل های مورد نیاز شرکت شاتل زیرساخت کافی فراهم کند، چرا تاکنون نتوانسته این زیرساخت را برای خودش و مشتریانش فراهم کند!؟

اگر هم قرار است از عالم غیب کمکی به مخابرات برسد تا بتواند زیرساخت را برای شاتل فراهم کند، چرخاندن لقمه دور سر است!خودشان مستقیم به شاتل کمک کنند خب!

اگر هم خدایی ناکرده گوش شیطان کر، هدف کمک به مخابرات است، چرا بدون دلیل و واسطه این کمک را مستقیما به خود مخابرات نمی کنند تا بتوانند جواب مردم و متقاضیان را در مناطق محروم و یا برخوردار بدهد؟!

دلم نمی خواهد اصلا به این فکر کنم که “برای کمک به شاتل راهی بهتر از این پیدا نکرده اند! “مخابرات بعنوان حامل، هزینه می کند زیرساخت می سازد(کاری که تاکنون برای خودش نتوانسته انجام دهد) سپس صاف در اختیار شرکتی مثل شاتل قرار می دهد!

یعنی لقمه را طوری بچرخانیم که کسی نفهمد!

ما پیشنهاد بهتری به صاحبان سهام مخابرات داریم! هم دولت و هم ستاد و وابستگانش!

این پیشنهاد در راستای (بنداز و راحت شو) کار همه را راحت می کند.سهامدار عمده می خواهد از شر مخابرات ثابت و کارمندانش راحت شود حتی اگر آن را به دولت برگرداند دولت می خواهد تابلوی مخابرات را برعکس کند چرا که آن را مزاحم بخش خصوصی های خصوصی تر می داند!

پس باید راهی جهت خلاصی از دست مخابرات پیدا کنیم!

آقا بدون تعارف این تابلوی (مخابرات) را اگر عوض کنید بسیار کم هزینه تر خواهد بود! ما که در طی این سالها چند بار تابلوهای سر در مخابرات استان ها را عوض کرده ایم، این بار هم روی همه دفعات قبلی! اسم مخابرات را بردارید بنویسید شاتل! تازه زحمت چرخاندن لقمه هم کم می شود!

ما هم بعنوان زبان دراز از همه خواهش می کنیم چند روزی چشم هایشان را ببندند! چطور است؟

منبع:مخابرات ما
    حالا که کم کم یخورده داره رفع انحصار میشه بعد چند سال زلزله چند ریشتری گرفتن ؟

3. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

دوستان این مربوط به PCM هست؟ و اگه هست پس چرا من دو تا خونه ای که سیم از اینا رفته، شمارش رو زدم نیاورد که PCM هست و امکان ثبت نام داد... (ضروریه هر کس هر چی میدونه بگه)
    Last edited by alottadamage; 21-10-2020 at 13:28.

داره خودمونی میشه AmirH_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

سلام
    رینبو سر اینترنت شاتل به مشکل خورده؟!!!
    الان چند روزه با شاتل نمیتونم به سرورا وصل شم به کل (استیم)
    سر بازیا دیگه مشکلی ندارم
    ممنون میشم یه چکی بکنین ببینین شما هم نمتونین وصل شین!!
    کسی نبود لطف کنه یه تستی برا ما انجام بده؟؟!!

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

چشم، من الان دیدم، رینبو دارم تست میکنم خدمتت میگم نتیجه رو. این سوال بالای منو هم اگه میدونی بگو واجبه...

تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

دوستان این مربوط به PCM هست؟ و اگه هست پس چرا من دو تا خونه ای که سیم از اینا رفته، شمارش رو زدم نیاورد که PCM هست و امکان ثبت نام داد... (ضروریه هر کس هر چی میدونه بگه)
    تا اونجا که من میدونم pcm از این جعبه ها داره که چراغ داره...
    این ها جعه تقسیم سیم تلفنن

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

تا اونجا که من میدونم pcm از این جعبه ها داره که چراغ داره...
    این ها جعه تقسیم سیم تلفنن

خدا کنه اینطور باشه، من خونمون کارش تموم شده. اتفاقی امروز اونجا داشتم کار میکردم، بیرون که اومدم دیدم از اینا هست (البته این عکس اونجا نیست و از نت برداشتم ولی دقیقا همین بود) یه لحظه سکته زدم، و فکر کردم PCM هست و قراره تا آخر عمرم با نت سیم کارت با پینگ 200 پلی بدم

این تقسیم سیم (همین باکسی که میگی) دقیقا به چه دردی میخوره؟ نفهمیدم من.. فرقش با جعبه پست مخابرات چیه؟

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

تست کردم الان، بدون مشکل وصل شد بدون وی-پی-ان... احتمالا رو رنج آیپی که میگیری اختلال هست، چند بار شاتل اینطوری شده بود.

10. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

تست کردم الان، بدون مشکل وصل شد بدون وی-پی-ان... احتمالا رو رنج آیپی که میگیری اختلال هست، چند بار شاتل اینطوری شده بود.
    دمت گرم
    رنج آیپی که من از شاتل میگیرم
    یا با 31 شروع میشه یا با 151.
    با این 2 تا کلا لینک میگیرم و الان نزدیکه 1 هفته ست فقط فقط با شاتل نمیتونم به بازی connect بشم
    ولی با آسیاتک مشکلی ندارم
    یعنی مطمنم بازیم سالمه

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

دمت گرم
    رنج آیپی که من از شاتل میگیرم
    یا با 31 شروع میشه یا با 151.
    با این 2 تا کلا لینک میگیرم و الان نزدیکه 1 هفته ست فقط فقط با شاتل نمیتونم به بازی connect بشم
    ولی با آسیاتک مشکلی ندارم
    یعنی مطمنم بازیم سالمه

کاریش نمیشه کرد، آیپی هم که نمیشه عوض کرد و پشتیبانی میگه صداش در میاد و ...

آیپی من یا از تهران میاد یا گیلان، شما که سمت اهوازی احتمالا آیپیت از سمت اصفهان بیاد، زنگ بزن (نه چت آنلاین که هیچ کاری نمیکنن) و بهشون بگو این مشکل هست هر چند عمرا پیگیریش کنن ولی تیری هست تو تاریکی...

13. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •