تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1423 از 4105 اولاول ... 42392313231373141314191420142114221423142414251426142714331473152319232423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,221 به 14,230 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من تابستان پارسال ، حدود 2.5 ماه رفتم سربازی ، بعد ارشد قبول شدم و ترخیص شدم
    اگر بعد از تموم شدن ارشد ، بخوام برم خدمت دوباره ، ماههای باقیمانده رو به قانون الان حساب میکنن یا به قانون همون موقع؟

پیشاپیش ممنون ازدوستان
    با قانون جدید یعنی 21 ماه که 2.5 ماه ازش کم میشه

2. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با قانون جدید یعنی 21 ماه که 2.5 ماه ازش کم میشه
    مطمینی؟
    آخه اون موقع که خودم سربازی بودم ، شنیدم اونایی که خدمت قبلی داشتن رو به قانون زمان خودشون حساب کردن

4. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض سوال

دوستان توی ن زمینی ارتش راحتتیرن قسمت کجائه/ منظورم جائیه که نگهبانی اصلا نداشته باشه؟ مثل سرباز ِ بوفه و ...از این جور جاها دیگه کجا ها هست؟ ممنون میشم اگه جواب بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بچه ها من باید 10 (پنجشنبه) خودم معرفی کنم یگان (شاهرود)
    چند تا سوال داشتم
    باید وسایل کامل ببرم (مرخصی نمیدن؟)
    باید تا وقت اداری اونجا باشم یا تا بعد از ظهر وقت هست؟؟

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مطمینی؟
    آخه اون موقع که خودم سربازی بودم ، شنیدم اونایی که خدمت قبلی داشتن رو به قانون زمان خودشون حساب کردن
    بله دوست گرامی. شما باید 21 ماه خدمت کنید که منهای 2.5 ماه میشه 18.5 ماه.

اما به عنوان مثال اگر شما سرباز فراری بودید طبق قانون روز اعزامتون باهاتون برخورد میشد.
    مثلا اگر هنگام اعزام شما خدمت 18 ماه بود و شما بعد از 2 سال فرار مجددا به خدمت باز میگشتید خدمت شما همون 18 ماه حساب میشد ... اما ممکن بود که دادسرا برای شما اضافه خدمت یا جریمه در نظر بگیره ( معمولا برای افراد متاهل و سن بالا هیچ تنبیهی در نظر نمیگیرن ؛ البته اگر تنها یه بار فرار کرده باشن)

8. 4 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان توی ن زمینی ارتش راحتتیرن قسمت کجائه/ منظورم جائیه که نگهبانی اصلا نداشته باشه؟ مثل سرباز ِ بوفه و ...از این جور جاها دیگه کجا ها هست؟ ممنون میشم اگه جواب بدین
    تنها جاهایی که از همه بهتره و نگهبانی هم نداره و مرخصی هاشم چندین برابره عقیدتی و حفا هست.

10. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برای من که تو برگ سفیدم ننوشتن امریه دار
    هرکی امریه برای آموزشی و خدمت بگیره تو برگ سفیدش مینویسن "امریه دار" یا فقط اونایی که برای آموزشی امریه گرفتن؟
    همونطور که یکی از دوستان گفت شما حتما برو چک کن ببین امریت قبول شده یا نه. نمیدونم کجا باید چک کنی احتمالا از نظام وظیفه باید بپرسی دیگه
    منم درخواست امریه داده بودم خود اون ارگان هم قبول کرده بود و اسمم رو فرستاده بود ولی آخر سر تو برگ سفید نزده بود امریه دار با پیگیری هایی که کردم فهمیدم نیروهای مسلح با امریه م موافقت نکرده. انشاالله که برای شما موافقت شده باشه ولی اینو گفتم که اگه احیانا امریه تون قبول نشده باشه از الان بدونی راحتتر میتونی باهاش کنار بیای تا اینکه 2ماه دیگه بفهمی و بخوره تو حالت

12. 2 کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بچه ها رسته من رو زدن اداری و پرسنلی و کد رو زدن امور اداری . از چند از دوستان پرسیدم گفتند خیلی خوبه و بهترین قسمت ممکن افتادی و برو حالش رو ببر درجه ما هم ستوان دوم حالا نظرتون در مورد رسته و کدش چیه ؟

راستی الان مدت مرخصی به ازای هر ماه چقدر هستش ؟

یه نفر از دوستان گفته یکی هست که یه پولی میگیره و برات کسر بسیج درست میکنه ! ایا هنوز این کسر قابل قبول هستش ؟ ارزش داره اقدام کنم براش

تو یگان میشه به پوتین زیپ انداخت ؟

رسته ای که بر حسب این مورد اداری پرسنلی که بایدد روی لباس بزنم همون دو تا اسلحه هستش یا فرق میکنه ؟
    چقدر سوال پرسیدی فقط چند تاشو جواب میدم الباقی حسش نی
    1- اداری پرسنلی بستگی داره اگه ستاد باشه که برو حالشو ببر چون اداری کار میکنی و عین یه کارمند تا ساعت 2 به صورت اداری و بعدش خونه....
    2- بخش اداری مرخصی روزانه یکی از الزاماتشه ، یعنی باید حتما بری خونه چون روز برگ محسوب میشی و اگه بخوای تو اسایشگاه بخوابی باید قرار گاه نامتو بزنه که در این صورت کل هفته رو باید بمونی ...بهتره روز برگ بری خونه اگه خونت همون دوروبراست
    3- در ماه 2 یا سه بار نگهبانی داری حالا با هر درجه ای باشی... (خود منم استوار دو ام)
    4 - پوتین زیپ دار برای سرباز کلا ممنوعه حالا هر ارگانی باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

توی این تیپی که من هستم سربازای عقیدتی نگهبانی میدن .از حفا نمی دونم.ولی اگه جای دیگه ای هست ممنون میشم راهنمایی کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام هادی جان....
    البته 02 جای خوبیه برای ما مازندرانیا و مستقیمه و هم چنین با اوضاع و احوال اونجا اشناییم ولی من دوست داشتم بیوفتم عقیدتی تا بعد بتونم همونجا اگه خدا خواست بمونم که ظاهرا قسمت نبود......
    از فجر تا اونجا که شنیدم میگفتن که خوبه ولی همه چیز بستگی به فرماندتون داره.....هر طوری که در مورد خدمت فکر کنی همونطور هم برات میگذره....زیاد سخت نگیر زود میگذره...
    هر چی فرماندها گفتن انجام بده و به بقیه بچه ها کاری نداشته باش....اگه میخوای گردنت همیشه پیشه فرمانده ها کلفت باشه و اقای خودت باشی..هر کاری که فرماندهات گفتن رو انجام بده..اگه گفتن لباسانتو بشورین..حتما بشور و تنبلی نکن تا مجبور نشی به کسی جواب پس بدی(امیدوارم منظورمو گرفته باشی)...
    اگه سوال داری بازم بپرس...تا جمعه مهمانی مایی داداشی..
    راستی روزه اول خیلی خیلی خیلی بهت سخت میگذره..انگار این یک روز یک هفتست که گذشته...نه که اذیتت کنن هااااااااااااا..فقط واسه اینکه نمیدونی برنامه چیه و هر دقیقه شما رو به خط میکنن تا بگن که چیکار باید کنین و چیکار نکنین....
    انشاالله اونجا همو میبینیم.....پنج شنبه بهت میگم که چطور همو ببینیم..یادت باشه فراموش نکنم..البته اگه دوست داری
    مرسی میلاد جان داداش گلم لطف کردی عزیزم حتما با هم هماهنگ میکنیم دادا من پیدات کنم اونجا ببینمت اینقدر تو رفیق باحالی بودی واسه من .... فقط داداش گلم یه سوال دیگه من اومدم تو آمل همه جاش رو گشتم واسه لباس چون اندازم نبود شلوار و لباسم بعد هیچ جا سایز من رو نداشت من یه دست لباس ارتش نیرو زمینی جدید گرفتم که اندازه خودم بود اما این لباسه طرحش با همون لباس قبلیم یکیه ها لباس نیرو زمینی ارتش هم هست اما شلوارش دو تا جیب اضافه داره برا نوار دوزی نمیشهه یک تیکه بدوزم و بعدشم اینکه رنگ سبز لباسم با رنگ سبز خود لباسی که بهمون داده بودن یکم فرق داره بهم گیر میدن اونجا یا نه ؟؟؟لطفا اگه میشه زودی جوابم رو بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •