با قانون جدید یعنی 21 ماه که 2.5 ماه ازش کم میشه
با قانون جدید یعنی 21 ماه که 2.5 ماه ازش کم میشه
مطمینی؟
آخه اون موقع که خودم سربازی بودم ، شنیدم اونایی که خدمت قبلی داشتن رو به قانون زمان خودشون حساب کردن
دوستان توی ن زمینی ارتش راحتتیرن قسمت کجائه/ منظورم جائیه که نگهبانی اصلا نداشته باشه؟ مثل سرباز ِ بوفه و ...از این جور جاها دیگه کجا ها هست؟ ممنون میشم اگه جواب بدین
بچه ها من باید 10 (پنجشنبه) خودم معرفی کنم یگان (شاهرود)
چند تا سوال داشتم
باید وسایل کامل ببرم (مرخصی نمیدن؟)
باید تا وقت اداری اونجا باشم یا تا بعد از ظهر وقت هست؟؟
بله دوست گرامی. شما باید 21 ماه خدمت کنید که منهای 2.5 ماه میشه 18.5 ماه.
اما به عنوان مثال اگر شما سرباز فراری بودید طبق قانون روز اعزامتون باهاتون برخورد میشد.
مثلا اگر هنگام اعزام شما خدمت 18 ماه بود و شما بعد از 2 سال فرار مجددا به خدمت باز میگشتید خدمت شما همون 18 ماه حساب میشد ... اما ممکن بود که دادسرا برای شما اضافه خدمت یا جریمه در نظر بگیره ( معمولا برای افراد متاهل و سن بالا هیچ تنبیهی در نظر نمیگیرن ؛ البته اگر تنها یه بار فرار کرده باشن)
تنها جاهایی که از همه بهتره و نگهبانی هم نداره و مرخصی هاشم چندین برابره عقیدتی و حفا هست.
همونطور که یکی از دوستان گفت شما حتما برو چک کن ببین امریت قبول شده یا نه. نمیدونم کجا باید چک کنی احتمالا از نظام وظیفه باید بپرسی دیگه
منم درخواست امریه داده بودم خود اون ارگان هم قبول کرده بود و اسمم رو فرستاده بود ولی آخر سر تو برگ سفید نزده بود امریه دار با پیگیری هایی که کردم فهمیدم نیروهای مسلح با امریه م موافقت نکرده. انشاالله که برای شما موافقت شده باشه ولی اینو گفتم که اگه احیانا امریه تون قبول نشده باشه از الان بدونی راحتتر میتونی باهاش کنار بیای تا اینکه 2ماه دیگه بفهمی و بخوره تو حالت
چقدر سوال پرسیدی فقط چند تاشو جواب میدم الباقی حسش نی
1- اداری پرسنلی بستگی داره اگه ستاد باشه که برو حالشو ببر چون اداری کار میکنی و عین یه کارمند تا ساعت 2 به صورت اداری و بعدش خونه....
2- بخش اداری مرخصی روزانه یکی از الزاماتشه ، یعنی باید حتما بری خونه چون روز برگ محسوب میشی و اگه بخوای تو اسایشگاه بخوابی باید قرار گاه نامتو بزنه که در این صورت کل هفته رو باید بمونی ...بهتره روز برگ بری خونه اگه خونت همون دوروبراست
3- در ماه 2 یا سه بار نگهبانی داری حالا با هر درجه ای باشی... (خود منم استوار دو ام)
4 - پوتین زیپ دار برای سرباز کلا ممنوعه حالا هر ارگانی باشه![]()
توی این تیپی که من هستم سربازای عقیدتی نگهبانی میدن .از حفا نمی دونم.ولی اگه جای دیگه ای هست ممنون میشم راهنمایی کنین
مرسی میلاد جان داداش گلم لطف کردی عزیزم حتما با هم هماهنگ میکنیم دادا من پیدات کنم اونجا ببینمت اینقدر تو رفیق باحالی بودی واسه من .... فقط داداش گلم یه سوال دیگه من اومدم تو آمل همه جاش رو گشتم واسه لباس چون اندازم نبود شلوار و لباسم بعد هیچ جا سایز من رو نداشت من یه دست لباس ارتش نیرو زمینی جدید گرفتم که اندازه خودم بود اما این لباسه طرحش با همون لباس قبلیم یکیه ها لباس نیرو زمینی ارتش هم هست اما شلوارش دو تا جیب اضافه داره برا نوار دوزی نمیشهه یک تیکه بدوزم و بعدشم اینکه رنگ سبز لباسم با رنگ سبز خود لباسی که بهمون داده بودن یکم فرق داره بهم گیر میدن اونجا یا نه ؟؟؟لطفا اگه میشه زودی جوابم رو بده
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)