تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1423 از 1783 اولاول ... 423923132313731413141914201421142214231424142514261427143314731523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,221 به 14,230 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بله مثل قبل که دیگه نمیشه ولی احتمال داره برا بعضی کاربر ها که دانلود های حجیم نمیخواند، الان به مرگ گرفته باشند تا به تب راضی شد. یعنی سرعت ها رو الان رو 10 کیلو بایت محدود کردند ممکنه بیارند مثلا رو 32 . در این حد رو میتونند انجام بدند.
    دقیقا حق با شماس
    دیشب سرعت من از 14 کیلو شده بود 29 کیلو

که کلا 650 مگ دانلو داشتم

2. 2 کاربر از rar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

خوب امروز بالاخره از 195 به من زنگ زدند و چند نکته در گفتگویی که با کارشناس 195 داشتم ردو بدل شد و معلوم شد که براتون میگم.
    اول از همه گفتم جریان این حجمای دروغی مصرفی که صبانت برای من نوشته چی شد.اونم گفت آقا ریزمصرفت که درسته و اون تو که برات زیاد نزدن حالا چرا اینجا گیر دادی.گفتم آخه تو جوابیه اش با 8 برابر اعلام کردن مصرف من خواسته بگه من پرمصرف بودم و واسه همین ما این محدودیت رو برای اینا اجرا کردیم که اینقدر مصرف نکنن.در جواب گفت خوب حالا که چی؟گفتم حداقل در جواب من بگه اشتباه نوشته تا من هم از این شکایتم صرف نظر کنم.بعد گفت:آخه اینا برای تبرئه کردن خودشون دست به هر کاری میزنن ولی نمیدونن درباره محدودیت سرعت شبانه پیش ما تبرئه شده هستند!!!!و لازم نیست حجمهای مصرفی کاربران رو زیادتر اعلام کنند.
    بعد کارشناس ادامه داد که اما در جواب شکایتتون برای قانون جدید شبانه باید بگم این قانون رو صبانت نذاشته و ما یعنی سازمان تنظیم مقررات گذاشتیمو علتش هم این بوده که دیدیم شرکتها برای دانلود شبانه اونو سیاست تشویقی اعلام میکنتد و هیچ نظارتی روی سرعتهای شبانه شرکتها نیست و ما برای دفاع از حقوق کاربران وارد عمل شدیمو برای ساعات شبانه هم قانون تصویب کردیم و از صبانت شروع کردیم و گفتیم هر چقدر حجم روزانه بخری تا دو برابرش حداقل باید با سرعتی برابر با روزانه حجم دانلود داشته باشی.
    بعد من گفتم منظورتون اینه که این قانون قرار است در دیگر isp ها هم پیاده بشه.و ایشون فرمودند بله..البته ما در این قانون گفته ایم حداقل تا دو برابر حجم روزانه حالا هر شرکتی بنا بر سیاستهای خودش میتواند تا 3 یا 4 یا 5 برایر حجمه روزانه یا حتی بیشتر هم بدهد
    بعد من برآشفتم و گفتم آقا نکنید اینکار رو من از طرف حداقل 200 کاربر صبانتی دارم بهتون میگم اینکار رو نکنید به این دلیل و این دلیل الی آخر.و در آخر گفتم احتمالا با مسئولین رده بالا جلساتی خواهید داشت دیگر؟ اگر چنین است آقا بگید اگرم میخواهن محدودیت درست کنن به این شکل نباشه و مثلا بیان متناظر با سرعت اسمی سرویس هر کس به شرطی که مثلا سرویس 10 گیگ یا بیشتر در ماه رو برداره بهش سرعت اسمیش یا یک کم کمتر از سرعت اسمیشو بدن.اینطوری بازم شرکتها میتونن به زور حجمشونو بفروشن و خوشحال بشن و ما هم از این قانون نکبتی نجات پیدا کنیم.مثلا بگید سرویس 12 مگابیت تا اینقدر حجم در ماه شبانه نداره تا اینقدر حجم در ماه نیمه بها هستش و تا اینقدر حجم در ماه شبانه رایگان داره با سرعت حداقل نصف روزانه.خلاصه چند تا راه دیگه هم بهش پیشنهاد دادم.اونم گفت بله قرار است برای اینکه ببینیم این قانون جدید رو شکلشو عوض کنیم یا نه باز یک جلسه ای بزاریم حتما نظرات شما رو هم میگیم و ایشالله شکل محدودیت شبانه رو عوض میکنیم و این قانونو برمیداریم ولی قولی نمیدم.در پایان نیز کلی موفق باشید و خوشبخت شدم ردو بدل کردیم و خداحافظ.
    این بود ماجرای صحبت با کارشناس 195.
    Last edited by david-ebi; 23-09-2014 at 14:03.

4. 9 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب امروز بالاخره از 195 به من زنگ زدند و چند نکته در گفتگویی که با کارشناس 195 داشتم ردو بدل شد و معلوم شد که براتون میگم.
    اول از همه گفتم جریان این حجمای دروغی مصرفی که صبانت برای من نوشته چی شد.اونم گفت آقا ریزمصرفت که درسته و اون تو که برات زیاد نزدن حالا چرا اینجا گیر دادی.گفتم آخه تو جوابیه اش با 8 برابر اعلام کردن مصرف من خواسته بگه من پرمصرف بودم و واسه همین ما این محدودیت رو برای اینا اجرا کردیم که اینقدر مصرف نکنن.در جواب گفت خوب حالا که چی؟گفتم حداقل در جواب من بگه اشتباه نوشته تا من هم از این شکایتم صرف نظر کنم.بعد گفت:آخه اینا برای تبرئه کردن خودشون دست به هر کاری میزنن ولی نمیدونن درباره محدودیت سرعت شبانه پیش ما تبرئه شده هستند!!!!و لازم نیست حجمهای مصرفی کاربران رو زیادتر اعلام کنند.
    بعد کارشناس ادامه داد که اما در جواب شکایتتون برای قانون جدید شبانه باید بگم این قانون رو صبانت نذاشته و ما یعنی سازمان تنظیم مقررات گذاشتیمو علتش هم این بوده که دیدیم شرکتها برای دانلود شبانه اونو سیاست تشویقی اعلام میکنتد و هیچ نظارتی روی سرعتهای شبانه شرکتها نیست و ما برای دفاع از حقوق کاربران وارد عمل شدیمو برای ساعات شبانه هم قانون تصویب کردیم و از صبانت شروع کردیم و گفتیم هر چقدر حجم روزانه بخری تا دو برابرش حداقل باید با سرعتی برابر با روزانه حجم دانلود داشته باشی.
    بعد من گفتم منظورتون اینه که این قانون قرار است در دیگر isp ها هم پیاده بشه.و ایشون فرمودند بله..البته ما در این قانون گفته ایم حداقل تا دو برابر حجم روزانه حالا هر شرکتی بنا بر سیاستهای خودش میتواند تا 3 یا 4 یا 5 برایر حجمه روزانه یا حتی بیشتر هم بدهد
    بعد من برآشفتم و گفتم آقا نکنید اینکار رو من از طرف حداقل 200 کاربر صبانتی دارم بهتون میگم اینکار رو نکنید به این دلیل و این دلیل الی آخر.و در آخر گفتم احتمالا با مسئولین رده بالا جلساتی خواهید داشت دیگر؟ اگر چنین است آقا بگید اگرم میخواهن محدودیت درست کنن به این شکل نباشه و مثلا بیان متناظر با سرعت اسمی سرویس هر کس به شرطی که مثلا سرویس 10 گیگ یا بیشتر در ماه رو برداره بهش سرعت اسمیش یا یک کم کمتر از سرعت اسمیشو بدن.اینطوری بازم شرکتها میتونن به زور حجمشونو بفروشن و خوشحال بشن و ما هم از این قانون نکبتی نجات پیدا کنیم.مثلا بگید سرویس 12 مگابیت تا اینقدر حجم در ماه شبانه نداره تا اینقدر حجم در ماه نیمه بها هستش و تا اینقدر حجم در ماه شبانه رایگان داره با سرعت حداقل نصف روزانه.خلاصه چند تا راه دیگه هم بهش پیشنهاد دادم.اونم گفت بله قرار است برای اینکه ببینیم این قانون جدید رو شکلشو عوض کنیم یا نه باز یک جلسه ای بزاریم حتما نظرات شما رو هم میگیم و ایشالله شکل محدودیت شبانه رو عوض میکنیم و این قانونو برمیداریم ولی قولی نمیدم.در پایان نیز کلی موفق باشید و خوشبخت شدم ردو بدل کردیم و خداحافظ.
    این بود ماجرای صحبت با کارشناس 195.
    منظورتون اینه که این قانون قرار است در دیگر isp ها هم پیاده بشه.و ایشون فرمودند بله

به قول گالم توی کارتون سفرهای گالیور
    من می دونستم می دونستم

6. 2 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بابا بی خیال این طوری دیگه رسما تعطیل میشه

8. 3 کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بچه های باور کنید من دلم برای احمدی نژاد داره تنگ میشه باور کن اون هم با اون همه مزخرفیش جرأت نداشت اینطور قانونی رو بزاره در یک کلام من احمدی نژاد میخواممممم

10. 4 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من یارو بلوف زده..... می خواسته کار صبانت رو توجیه کنه

12. 4 کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به نظر من یارو بلوف زده..... می خواسته کار صبانت رو توجیه کنه
    منم که اوایل صبانت محدود کرده بود فکر کردم بچه های این تایپک الکی میگن ولی وقتی به خودم اومدم که ای دل غافل منم محدود شدم
    حالا شما هم وقتی به خودتون میاید که شبانه حذف شده

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

به کره شمالی سلام کنید

15. 10 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

داداش شما چقدر زودباوری سرعت شبانه دیگه درست نمیشه باید مثل شاتل با شبانه صبانت هم خداحافظی کنی اگه دانلود شبانه رایگان بدون محدودیت میخوای باید قید صبانت رو بزنی چون سیستم هاشون رو برای اعمال محدودیت تنظیم کردن اسکول نیستن دوباره سرعت های شبانه رو درست کنن کلی اطلاعیه و تغییر در پنل کاربری برای چی بوده برای همین محدودیت بوده بعد بیان دوباره محدودیت رو بردارن حرفایی میزنی دوست عزیز
    دوست گرامی من از خودم چیزی نگفتم زود باور هم نیستم تو سایت اصلی صبانت بخش کلوپ تشریف ببرید مثل همینجاست اما با کابر خیلی کمتر و اینکه صبانت اونجا مستقیم جواب میده قرار بود از 3 شنبه تغییراتی در سرعت ها اعمال و طرح ویژه ای برای کابران متقاضی دانلود رایگان عرضه بشه و امروز روز اعلامش بود 1 نفر از کاربرها هم که مستقیما با ادمین پیچ گفتگو کرده بود اینا رو اعلام کرد اگر باز هم فکر میکنی دارم حدس میزنم یا شایعه درست میکنم این ادرسش خدمت شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به کره شمالی سلام کنید
    البته شماره ۲

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •