وقتی مودم روشن میکنم بعدش لب تاپو خودش کانکت میشه ولی ازقسمت وایرلس کانکشن میشه دی سی کرد .برای دیدن حساب کاربریم باید مودم خاموش کنم تا گزارش بده با دی سی کردن گزارش نشون نمیده.
وقتی مودم روشن میکنم بعدش لب تاپو خودش کانکت میشه ولی ازقسمت وایرلس کانکشن میشه دی سی کرد .برای دیدن حساب کاربریم باید مودم خاموش کنم تا گزارش بده با دی سی کردن گزارش نشون نمیده.
خوب همون دیگه ، علت اینکه حجم کم شده اینه که تا 8 صبح ارتباط برقرار مونده
رو حالتی که کانکشن ندارید مودم حتما باید خاموش بشه تا ارتباط بکلی قطع بشه ولی رو حالتی که کانکشن دارید همون دیسکانکت شدن و یا خاموش شدن PC کفایت میکنه
لپ کلام اینکه خودت باید ساعت 6:57 از خواب بیدار شی و مودم رو خاموش کنی
والله من دانلود منیجر رو تنظیم کردم سر 6.55 خودش اینترنت و قطع میکنه و لپ تاب خاموش میشه
نیازی هم نیست من بلند بشم
شما چون کانکشن داری
ما هم کانکشن داریم مشکلی نیست
مشکل زمانی هست که کانکشن نداشته باشی
آقا چرا الکی بحث رو می پیچونید
شیرین جان اگه کانکشن هم نداری خیلی راحت برو توی تنظیمات مودم بگرد یه قسمت هست که میشه تنظیم کرد بعد از n دقیقه از رد و بدل نشدن کیلوبایت مودم قطع میشه (خاموش نمیشه فقط قطع میشه و همین کافیه دیگه نمی خواد صبح پاشی)
مثلاً بزار روی 2 دقیقه و کامپیوتر رو بزار 6:50 خاموش شه در این حالت مودم 6:52 خود به خود خودش ارتباط رو قطع می کنه![]()
حتی اکه کانکشن هم نداشته باشی میتونی با تنظیم مودم بعد از خاموش شدن کامپیوتر مودم بصورت خودکار وقتی دیتا دریافت نمیکنه ارتباط رو قطع کنه
باید بگردی تو تنظیمات مودم هیچین گزینه ای رو پیدا کنی
طبق این عکس اگر مودم رو تنظیم کنی وقتی کامپیوتر من خاموش میشه بعد از 5 دقیقه ارتباط قطع میشه( ومن هم تا 6:50 دقیقه میزارم واسه دانلود و با یک برنامه shot down timer همون دقیقه میزارم واسه خاموش شدن.. 6:55 دقیقه ارتباط قطع میشه بدون اینکه مودم خاوش بشه )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم واسه دیشب هستش.
چرا امروز اینترنت اینقدر افتضاحه?
![]()
Last edited by csssaeed; 01-01-2012 at 17:05.
دیگه داره حالم بهم میخوره از این دزد های کثیف
توی 28 روز 6GB ازم کم کردن . حرومه به خدا
[QUOTE=abbas_p;6740160]حتی اکه کانکشن هم نداشته باشی میتونی با تنظیم مودم بعد از خاموش شدن کامپیوتر مودم بصورت خودکار وقتی دیتا دریافت نمیکنه ارتباط رو قطع کنه
باید بگردی تو تنظیمات مودم هیچین گزینه ای رو پیدا کنی
[CODE]Dial on demand (with idle timeout timer)
این تنظیمات کجا هست من هرچی گشتم نتونستم پیداکنم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)