دوستان الان وضعیت شیلترینگ روی مبین نت چطوره؟
L 2 T P و P P T P و S S T P کار میکنه؟
دوستان الان وضعیت شیلترینگ روی مبین نت چطوره؟
L 2 T P و P P T P و S S T P کار میکنه؟
بايد هر دو مودم رو دقيقا تو يك نقطه تست كرد..من مودم خودم رو و مودمي كه مسئول شركت برا تست سيگنال آورده بود, دقيقا تو يه نقطه تست زدم...حالا شما اگر ميخوايد ببينيد كه قدرت كدوم مودم بيشتره, يه مودم wixfmm-130 رو ببريد و دقيقا در همون محلي كه مودم فعليتون اونجاست بزاريد و تست كنيد..در ضمن فكر كنم براي CINR فقط همون R3 مهم باشه..يعني خود نمايندگي به من گفت كه فقط R3 مهمه..
حالا ديگه نميدونم..اگه شما اطلاعات بيشتري در مورد CINR R3/R1داريد..لطفا بگيد.(مثلا اينكه كدوم R بايد بيشتر و كدوم بايد كمتر باشه)
سلام
دوست عزیز در حال حاضر در همه شهر های ایران به جز تیریز CINR reuse 1 باید استفاده بشه .
Last edited by MaysamMaysam; 13-03-2013 at 10:21.
برای یه ارتباط خوب R1 باید بیشتر از 15 باشه، R3 معمولا 3 تا بیشتر از R1 هستش. هرچی این دوتا به 30 نزدیک بشن بهتره و نکته آخر این که اگر اختلاف R1 با R3 بیشتر از 5 تا باشه بهتره جای مودمتون را عوض کنید.
کسی امتحان نکرده؟
P-P TP که کار نمیکنه
سلام دوستان ؛
من میخواستم اشتراک یکساله و یک مگ مبین نت بگیرم .
اما میخواستم بدونم کدوم مودم بهتره ؟ (BM632W یا SWC9200)
باتشکر
Last edited by matrix2015; 13-03-2013 at 16:21.
نمیشه یه کاری کرد که بدون کابل وصل بشه؟
ارتباط رو از مودمadslبدون کابل بگیره
Last edited by 987321852; 13-03-2013 at 19:16.
امروز از هفت صبح , اینترنت مدام داره بازی در می آره یعنی در دقایقی کند یا قطع می شه ! حالا نمی دونم سراسریه یا نه ؟
سلام دوستان
دوستم یه مودم مبین نت داره میخواد به ایرانسل مودمش رو تبدیل کنه؟
چی کار باید بکنه؟ مقاله ای هست که دقیق توضیح بده چی کار کنه یا اینکه جایی هست که این کار رو انجام بده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)