تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1423 از 3745 اولاول ... 42392313231373141314191420142114221423142414251426142714331473152319232423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,221 به 14,230 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه amol75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    خطر[AMOL] خطر

پيش فرض

واقعا متاسفم من توی این چند ماه یک بار هم دانلود شب رایگان نداشتم و اصلا از این سرویس استفاده نکردم.چرا باید یک سری استفاده کنن و بعضی ها مثل من نه.اینجاست که استفاده منصفانه زیر سوال میره یک سری با نامحدود روز ها پدر اینترنت رو در میارن یک سری هم با محدود و دانلود شبانه من موندم پس مای بدبخت که کار علمی انجام میدیم باید چه کار کنیم.
    برو کافینت

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما باهوشی خیلی خیلی ولی تو با این همه هوش چرا موندی ایران.بعد میگن فرار مغز ها و ماندن .... ها.
    کافینت که سرعتش بین 10 تا سیستم شیر میشه وضعیتش 10 بار بد تره پرفسر.مشکل ما مردم ایران اینه که هیچ کدوم رعایت حال دیگری رو نمیکنیم.من هم میتونم با کمال بیتفاوتی بیام خط 512 نامحدود برنزی بگیرم و روی سیستم قدیمیم 24 ساعته دانلود کنم اما من مثل بقیه مردم ایران بی فکر نیستم

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شما باهوشی خیلی خیلی ولی تو با این همه هوش چرا موندی ایران.بعد میگن فرار مغز ها و ماندن .... ها.
    کافینت که سرعتش بین 10 تا سیستم شیر میشه وضعیتش 10 بار بد تره پرفسر.مشکل ما مردم ایران اینه که هیچ کدوم رعایت حال دیگری رو نمیکنیم.من هم میتونم با کمال بیتفاوتی بیام خط 512 نامحدود برنزی بگیرم و روی سیستم قدیمیم 24 ساعته دانلود کنم اما من مثل بقیه مردم ایران بی فکر نیستم
    بزرگوار اولا درست صحبت کن من و سایرین که میریم نامحدود میگیریم حتما نیاز داریم و به هیچ احدی هم ربطی نداره
    دارم پول 1 مگ نامحدود میدم سرعتم در خوشبینانه ترین حالت 55 کیلو هست
    یعنی باید در شرکتی رو که با دانلود 50 کیلو براش مشکل ایجاد میشه رو گل گرفت تو کره ملت پورت 1 گیگ دارند ماهم هنوز تو بیت و بایت موندیم اونوقت هم به جای این که بریم اعتراض کنیم میام میگیم
    تقصیر خودمونه به خاطر اینکه با سرعت 50 کیلوبایت داریم دانلود میکنیم ....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 7 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سرویسی که برای من مناسبه، لزوما واسه شما خوب نیست ؛ هر کسی معیارها و خواسته های خودش رو داره. اهل بازی آنلاین نیستم که پینگ آنچنان زیاد برام اهمیت داشته باشه، بله دوست دارم پینگ بهتر داشته باشم واسه بازکردن صفحات اما همین الانشم شرایط اونقدری واسم خسته کننده نشده که بخوام تعویض آی اس پی داشته باشم.

فعلا آسیاتک تونسته توی شلوغ ترین مرکز مخابراتی منو راضی کنه، پس دلیلی واسه نارضایتی ندارم. اینم سرعت دانلودم که خب چون از سرور مخصوص خودم واسه سایتم بود، آدرسش رو پوشوندم :

هر کس بسته به شرایط خودش، صحبت میکنه! 10 گیگ ماهانه هم واسم کافیه.

امشب هم موقع شبانه یه عکس از سرعت دانلود براتون قرار میدم اگر شد.

نمیدونم کارت چیه که باید از سرورهای چینی دانلود کنی اما اگر واست شدیدا اهمیت داره، تست کن اگر اجازه ی ریموت میدادند، لینک هات رو جای دیگه ای ریموت کن و از اونجا دانلود کن.

میشه لطف کنی از یه آدرس دانلود خارجی ، تست بزاری؟ مطمئنا سرور سایت خودتون تو ایرانه دیگه؟

6. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

اولا اینکه شما بجای اینکه تقصیرو بندازی گردن بقیه،بیشتر از همه این شرکت... تقصیر کاره که به همه کم فروشی میکنه،دوما اینکه شما حق نداری به بقیه بگی از اینترنت استفاده نکنن که شما راحت کارتو انجام بدی و اگه خیلی ناراحتی میتونی isp رو عوض کنی بری یه جایی که سرعتش خوب باشه،و سوما اینکه کسایی که نامحدود میگیرن مطمئنا حقشونه که هر چقدر دلشون میخوان دانلود کنن و به کسی هم ربطی نداره و شما هم حق نداری بقیه رو بی فکر خطاب کنی

8. 7 کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من خودم مصرفم مشخص نیست! یه ماه 2 گیگ یه ماه 15 گیگ....

اما اینکه ISP داره از شما دزدی میکنه ، و به بقیه مردم توهین میکنی کار درستی نیست!

درضمن من متوجه نمیشم! شما که اینقدر ناراضی هستی و هر دفعه میایی کلی همه رو زیر سوال میبری، چطوریه که هنوز جمع آوری نکردی؟؟؟

پ.ن: کار عملی؟؟ game over؟؟؟؟

برو های وب سرویس دینامیت بگیر و راحت کار عملی!!! رو انجام بده... ساعت رایگانم نداره که مزاحمت شن
    Last edited by ShadowDragon; 03-08-2013 at 19:00.

10. 3 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منظورت اسیاتک اجازه ریموت بده؟ یا سرورای چین که دا دارم ازشون؟ سرور چین که لینکاش مستقیمه نمیشه از جای دیگه گرفت.
    اگه راهی هست خدا خیرت بده بگو
    نه این به هیچ وجه ربطی به آسیاتک نداره ، شما اگر لینک مستقیمی که میگیری امکان ریموت به یه سرور و هاست دیگه (مثل فایلگیر ، اکسپرس لیچ و امثالهم) رو داشته باشه و سرعت دانلودت از اونها خوب باشه، راحت لینکات رو ریموت میکنی اونجا (که اکثرا سرورهاشون هلند هستند) و دانلود میکنی.

میشه لطف کنی از یه آدرس دانلود خارجی ، تست بزاری؟ مطمئنا سرور سایت خودتون تو ایرانه دیگه؟
    نه والا عزیز ؛ من سایتم و محتواش کلا خارجی هستش و برای اون ها ، ایرانی نیستش اصلا. فقط سرور وارز رو از ایرانی ها گرفتم که خیالم راحت باشه فایل هامم توی سایت های ثالث آپلود میشند نه سرور شخصی.

الان هم دارم از فایلگیر با 200 تا دانلود میکنم، اگر میدونی تا عکسشو بذارم. وضعیتم چند روزی بد بود، اما الان خوب شده و سرعت واسم اینطوری شده. تو روز من سرعتم هم کم بود که دیگه الان زیر 200 نمیاد ، بهترش کردند.

12. 3 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

به هر حال سرعت یک مگ قبلا 512 کیلوبایت بوده...

ممنون بابت اطلاع رسانی

14. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا با احترام با یکدیگر برخورد کنید
    و سعی کنید اگر نظری دارید به صورت کاملا محترمانه اون رو بیان کنید
    با تشکر

16. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasghaderi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

14

الان هم دارم از فایلگیر با 200 تا دانلود میکنم، اگر میدونی تا عکسشو بذارم. وضعیتم چند روزی بد بود، اما الان خوب شده و سرعت واسم اینطوری شده. تو روز من سرعتم هم کم بود که دیگه الان زیر 200 نمیاد ، بهترش کردند.
    من 2 مگ محدود دارم و در روز سرعت دانلود بین 250 تا 400 متغیر هست ولی در دانلود شبانه ، سرعت دانلود بین 80 تا 120 هست!
    این دانلود شبانه را چیکار کنیم؟

18. 2 کاربر از abbasghaderi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •