برو کافینت![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برو کافینت![]()
شما باهوشی خیلی خیلی ولی تو با این همه هوش چرا موندی ایران.بعد میگن فرار مغز ها و ماندن .... ها.
کافینت که سرعتش بین 10 تا سیستم شیر میشه وضعیتش 10 بار بد تره پرفسر.مشکل ما مردم ایران اینه که هیچ کدوم رعایت حال دیگری رو نمیکنیم.من هم میتونم با کمال بیتفاوتی بیام خط 512 نامحدود برنزی بگیرم و روی سیستم قدیمیم 24 ساعته دانلود کنم اما من مثل بقیه مردم ایران بی فکر نیستم![]()
بزرگوار اولا درست صحبت کن من و سایرین که میریم نامحدود میگیریم حتما نیاز داریم و به هیچ احدی هم ربطی نداره
دارم پول 1 مگ نامحدود میدم سرعتم در خوشبینانه ترین حالت 55 کیلو هست
یعنی باید در شرکتی رو که با دانلود 50 کیلو براش مشکل ایجاد میشه رو گل گرفت تو کره ملت پورت 1 گیگ دارند ماهم هنوز تو بیت و بایت موندیم اونوقت هم به جای این که بریم اعتراض کنیم میام میگیم
تقصیر خودمونه به خاطر اینکه با سرعت 50 کیلوبایت داریم دانلود میکنیم ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه لطف کنی از یه آدرس دانلود خارجی ، تست بزاری؟ مطمئنا سرور سایت خودتون تو ایرانه دیگه؟
اولا اینکه شما بجای اینکه تقصیرو بندازی گردن بقیه،بیشتر از همه این شرکت... تقصیر کاره که به همه کم فروشی میکنه،دوما اینکه شما حق نداری به بقیه بگی از اینترنت استفاده نکنن که شما راحت کارتو انجام بدی و اگه خیلی ناراحتی میتونی isp رو عوض کنی بری یه جایی که سرعتش خوب باشه،و سوما اینکه کسایی که نامحدود میگیرن مطمئنا حقشونه که هر چقدر دلشون میخوان دانلود کنن و به کسی هم ربطی نداره و شما هم حق نداری بقیه رو بی فکر خطاب کنی
من خودم مصرفم مشخص نیست! یه ماه 2 گیگ یه ماه 15 گیگ....
اما اینکه ISP داره از شما دزدی میکنه ، و به بقیه مردم توهین میکنی کار درستی نیست!
درضمن من متوجه نمیشم! شما که اینقدر ناراضی هستی و هر دفعه میایی کلی همه رو زیر سوال میبری، چطوریه که هنوز جمع آوری نکردی؟؟؟
پ.ن: کار عملی؟؟ game over؟؟؟؟
برو های وب سرویس دینامیت بگیر و راحت کار عملی!!! رو انجام بده... ساعت رایگانم نداره که مزاحمت شن
Last edited by ShadowDragon; 03-08-2013 at 19:00.
نه این به هیچ وجه ربطی به آسیاتک نداره ، شما اگر لینک مستقیمی که میگیری امکان ریموت به یه سرور و هاست دیگه (مثل فایلگیر ، اکسپرس لیچ و امثالهم) رو داشته باشه و سرعت دانلودت از اونها خوب باشه، راحت لینکات رو ریموت میکنی اونجا (که اکثرا سرورهاشون هلند هستند) و دانلود میکنی.
نه والا عزیز ؛ من سایتم و محتواش کلا خارجی هستش و برای اون ها ، ایرانی نیستش اصلا. فقط سرور وارز رو از ایرانی ها گرفتم که خیالم راحت باشهفایل هامم توی سایت های ثالث آپلود میشند نه سرور شخصی.
الان هم دارم از فایلگیر با 200 تا دانلود میکنم، اگر میدونی تا عکسشو بذارم. وضعیتم چند روزی بد بود، اما الان خوب شده و سرعت واسم اینطوری شده. تو روز من سرعتم هم کم بود که دیگه الان زیر 200 نمیاد ، بهترش کردند.
به هر حال سرعت یک مگ قبلا 512 کیلوبایت بوده...
ممنون بابت اطلاع رسانی
سلام
دوستان لطفا با احترام با یکدیگر برخورد کنید
و سعی کنید اگر نظری دارید به صورت کاملا محترمانه اون رو بیان کنید
با تشکر
من 2 مگ محدود دارم و در روز سرعت دانلود بین 250 تا 400 متغیر هست ولی در دانلود شبانه ، سرعت دانلود بین 80 تا 120 هست!
این دانلود شبانه را چیکار کنیم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)